divendres, d’abril 28, 2006

Steenvoorde

Vale, sí, sóc un borde! de tanta gent que m'ha ha dit al final m'ho he cregut. Per això estic molt content d'anar a un poble (Steenvoorde) que no m'ho diran, pq allà ho estan tots.
Després d'aquest fàcil joc de paraules dir-vos, q aquest cap de setmana llarg me'n vaig, amb els de castells, a acompanyar a n'Elisenda i en Ferragut a una trobada de gegants al Flandes francès. Busco a gent x anar al donpan pq marxem cap el prat a les 6:30, i no seria qüestió d'anar a dormir, o si?



butru, fes un comentari sobre el poster, sisplau!!!!

comming soon...

suposo que el solà farà un article historic sobre pq fem festa el dilluns...

I'm from Barcelona

Com que no som una colla ni som res, entre setmana no fem cap activitat mínimament ressenyable ( com a molts som tres anant a veure el barça al figarot! ). Per tant, postejar alguna cosa resulta dificultós. Afortunadament sempre ens quedarà la música. Així doncs aquesta setmana us presentem, vinguts de Suècia "I'm from Barcelona" i que com havia de ser estaran tocant a PrimaveraSound. Destacar que els frics tenen la pàgina alguna cosa escrita en un perfecte català. Com passa amb tota la música que posem, recomanem no escoltar-la més de dos cops, se't pot enganxar.








pd: Molina, si odies B&S, no posisi play o ens mataràs!

dimarts, d’abril 25, 2006

sopar Sauron

Bueno, "puntuals", una setmana més, l'equip de redacció us ofereix la crònica del dissabte per ajudar-vos a recordar tot allò que creieu oblidat..

Jo crec que si haguessim d'escollir un titular, aquest seria "Cuqui delega la custòdia de S.C. durant unes hores". Cansat de que fes massa temps que la Sò no la liava a saco (si no recordo malament des del sopar del rally dels falcons..) el Cuqui va anar a sopar a Barna. Però es clar, el tio no es va atrevir a deixar-la sense algú que la controlés i em va elegir a mi. Rollo guardaespaldas. Missió: portar-la al Teatre. Allà es tornarien a trovar i la historia tindria un final feliç. Ba
ixes anunciades: Martí (mr caixa penedès), Vallès (mr. Roda de Barà) i Butru (mr ¿¿??).


Després del concert de gralles de l'Inzolia (barra lliure de vi blanc, no de palitos), amb la Txello i la Isaura venent samarretes a destajo, vaig cometre el primer error: deixar que marxés sola cap a casa a canviar-se. Ja portava dues copes de vi i no sabia el que podria passar. Per sort tenia el comandante Bou que m'ajudava a prendre les decisions (l'oficial d'artilleria Ninu estava en missió a Molins de Rei). Després de molt minuts de tensió va arrivar la primera perduda: la Sò sortia de casa per venir a sopar. Tots respirem aliviats.



L'Isaura i la Txello, que últimament tenen molta i molta iniciativa, havien reservat taula a la Creperia d'en Pau, que està a la fi del món (on cristu va perdre l'espardenya). Com que estem f
ortissims vam anar a peu. El servei era una mica "txungu". A part de no tenir vi rosat normal (l'únic que hi hava era vi Bacardi), tenir la pinta de no fer braves, portar el menjar abans que el vi i fer unes amanides normals, la resta bé (quedava algo?). Això si, la idea de deixar plastidecors i fulls blancs per distreure'ns va ser genial. Molt divertit. Cadascú a la seva bola: mentre la Sò no parava de dibuxar cares txungues (pero txungues txungues) que feien por (demaneu que us dibuixi un 6 i un 4 pero "al revés", això si que fa por!), el Bou un drac un castell amb una torre-minarete impossibles, el Leto esqueletus, el Colomer snoopies i la Crupu Snoopis amb cos de pinguí, l'Amela ens fotia un repàs a tots dibuixant la heavy dalt d'una harley, amb roses sortint del tubu d'escape (aquest detall és de la sò), i vestida de l'espanyol (qui ha dit que sigui de l'espanyol?). La idea era que amb això tothom havia d'entrar gratis al Teatre...

De camí de tornada la Latxi i el Leto van marxar. I
mentre uns anaven tirant els altres ens vam quedar fent proves d'atletisme a l'estació d'autobusos. Com per exemple els "110 m ferros per lligar les bicis". La Sò va establir un nou rècord (fent millor marca que els altres). Senyal que ja tornava a estar dopada...

Després de passejar-se una bona estona amb maria per fumar a la mà, la Sò va decidir sudar de la meva protecció i quedar-se intentant liar un porret. E
ls videos que va fer la Vane son bonissims.. Mentrestant, el gruix del pelotón va seguir tirant i vam entrar al Bolet, on feien concert de ... (¿?). Eren 4 paios barbuts tocan diversos instruments del pirineu, com ara l'acordeó, la guitarra o el contrabaix. La musica era txula pero no durem ni dos minuts. Massa bohemi.

Al Centre ens vam trobar l'amo de Vilafranca (que todos ustedes conocen) dormint sobre la barra. Una imatge bonissima, pero que vam preferir no inmortalitzar per por a despertar-lo. Pero us juro que era veritat. Com que ja vam arreglar el món divendres sopant a l'Indalo no vam pillar taula i vam sortir a fora a veure el panorama, cubata en mano. La Sò seguia sense donar senyals de vida. Tots els allà presents començem a patir... Sort que al cap d'una estona van aparèixer (pobre de mi, quin càstig em cauria si no complia les ordres del Cuqui??). Em sona que algú va fotre una birra a sobre d'algú altre (entre els quals jo). Que raro! A la Moderna feia una calor impressionant. Tan impressionant que la gent anava amb pilotes (o va ser un somni?). Aquell antro s'està convertint en un verdader infern: si fins ara només era el fum ara s'hi suma la calor. Hem de fer carta al 3 de 8. Després de ballar el mític "Shut Up", anem al Trànsit a passar més calor i a ballar el "Last night". Ai perdó, que aquesta només la posen els divendres.. Després del Trànsit, i sense senyals de la Sò, anem cap al Teatre, on la cua era im-presionante. Durant 20 minuts va anar creixent. Imagineu-vos que la Txello i la Crupu van preferir esperar allà assentades en un banc a que hi hagués menys penya! I clar, mentre esperavem, ens vam inventar una sessió de breakdance que te cagas. Mireu mireu (increible, al tercer fotograma estem completament a l'aire. Sembla que en sapiguem i tot)!! La missió que ens havien encomanat al final va ser tot un èxit perquè, després de donar-la per perduda i aparèixer """del no-res""", la Sò va poder entrar al Teatre i retrobar-se amb el Cuqui. Que macooooooo!

Al Teatre poca cosa més a destacar. Que la barra dels VIP està oberta a tothom i que alguns "degenerats" es dedicaven a txutar glaçons des d'allà a la penya que ballava. Que tot i la calor que feia, el Brunillo té una amiga que deu ser estoica (i no és la que us penseu Shard i Torre!!!) perquè va estar una bona estona amb un jersei de llana (i el palestí no se'l va treure)! Després de reflexionar una estona sobre la vida amb la Txello i la Vane (rollo que grans que ens fem) i observar lo subnormals que arriven a ser els killus quan van tajes (molt més del que ho son normalment) vam decidir marxar cap a casa.

Preguntes de la setmana:

- Com es diu txet en masculí?

- Quina és la diferencia entre "ser mono" i "estar bo"?


Els que ho encerteu teniu una tapa de palitos gratis a l'Inzolia.

Aixònoésunacollaniésres digital

Ja tenim una nova foto. O per posar-ho més fàcil aquesta setmana us en oferim dues (com els txets, volta i volta. Qui és?

dilluns, d’abril 24, 2006

Novetats!

Ei, ja podeu votar el millor bessugu! jo crec que aquesta setmana serà una decisió bastant fàcil, pq en general són bastant patètics els peixos.

Si us hi fixeu a la part dreta del blog ens hem apuntat tímidament a la dèria dels GOogle Maps (no he tocat cap api de moment), ara en tenim un de nostre on hi podeu posar tot el que volgueu, per exemple on viviu, on neu de viatge, i altres xorrades lliures a la vostra imaginació! pot ser divertit, no trobeu?

(vale sola ho explico millor)
apreteu aquest botonet


llavors us sortirà una pantalla com la de sota (la tipica del google maps, que pots fer zoom, canviar a vista per satel·lit) i quan cliques a sobre pots posar un nom, un comentari i una foto a qualsevol lloc.




Ah, m'estic baixant el Power DIrector 5.0 que es per editar videos, o sigui que en les properes setmanes els videos ja no tindràn diferencia entre so i imatge, esperem. Podrem pixelar els menors i els q no vulguin sortir, subtitular els comentaris de tajats q no s'entenen i fins i tot posar música de fons!
Aviam si algun dels actors em passa una transcripció del que es diu al video del Teatre!!

ah per cert aquesta setmana hi haurà uns videos increïbles:

  • Breakdance a la Rambla (ptrus+txello): brutal!!--> a veure si algú em diu una música raper x posarli d fons!
  • La Sò s'escapa de la vigilància del Solà per breus moments
i algun altre que ens sorprendrà, pq ara no en recordo cap més...

diumenge, d’abril 23, 2006

besugus

L'altre día vaig anar a cal Bundó (cal Raimundu) i vaig veure uns besugus tan macus:

La mona a cal bou. O com fer que sempre sobri menjar

Com anar a menjar la mona a cal Bou i fer que sobri menjar (tot i no fer costellada):

- Quedar un diumenge al migdia. Indispensable tenir ressaca.

- Quedar tots a la gasolinera Penedès a una hora concreta, però, sense avisar ni el Bruna ni el Butru, arribar una hora més tard (de mitjana). Convidar a una colla "alièna" i que només s'hi presenti la Meritxell perquè les altres estàn en paradero desconocido (això si, amb una llauna de musclus).

- Intentar planejar-ho tot amb antelació però que al final ningú hagi comprat res. Asegurar-se que el super de la gasolinera estigui obert, i inflar-se a comprar peixets, patates, bocabits, rodes, olives, pa i altres coses d'aquestes. Comprar dues pizzes Tarradellas. Demanar a la Isaura i el Vallès que facin una truita de patates cadascú. Que el Brunillo faci una amanida de pasta amb salsa rosa per 25 (mil).

- Anar a buscar fideuà als Monjos i tabac a algún bar per la Txello. Arribar a la Masia i tenir-ho tot a punt al cap d'una estona. Començar a menjar i estar tip al cap de menys d'un minut.

- Quan tothom s'adona que no pot menjar més, enrecordar-se'n que falta la mona i la txocolata. Clar, la mona s'ha d'anar a menjar al Bosc, com els urbanites.

- Acabar menjant la mona al pàrquing dels cotxes i fer el partidet de fútbol. Que la Sò porti les converse de calafell, dopar-la de cava i posar-la de portera (vaya partidàs Sò!!).

- Per últim, que el Ninu començi a ruixar de cava el Butru. Clar, l'altre s'hi ha de tornar.

PD: Ja tenim més videos:

- El Ninu al·lega que NO va taja..

- Lluita de cotonines (1 i 2). La FM s'acosta..

- El Vallès se'n va al teatre. I en torna sencer (i marcat)!!

divendres, d’abril 21, 2006

Diada del Graller



Iep, aquest cap de setmana es fa alguna cosa a Vilafranca! Aviam que fem...


link

dijous, d’abril 20, 2006

càmera oculta

Estimats lectors, si fins ara no hem publicat la crònica del que queda de cap de setmana és perquè portem des de dilluns processant tot el material gràfic que vam recopilar. És impresionant i valiossisim!

Primer de tot felicitar el Brunillo perquè ha aconseguit ser el millor peix pallaso. L'enhorabona!! L'equip de redacció s'està plantejant fer un obsequi als guanyadors (fer els caretos que fan [fem] i deixar que els [ens] vegi tot el món té molt mèrit). El ninu, que és del ram, proposava regalar una almeja (mmm..) ...

Anem a pams. Primer de tot us oferim el video grabat casi en camèra oculta (casi oculta perquè era al descobert però la heavy no se'n va enterar) en que al Vallès se li va negar l'entrada al Teatre (amb el carnet blau, tot sigui dit). El video es boníssim (l'hem hagut de posar en enllaç perquè la pàgina tardava moltissim a carregar-se). No us perdeu els comentaris de tres tajes a altes hores de la matinada, és el millor. Quan la tecnologia ho permeti posarem els subtítols i "pixelarem" la cara de la gent (rollo "comando de ETA desarticulado en intxaurrondo"). Així potser aconseguim que

Si heu llegit la crònica del divendres sabreu que vam provar d'entrar-hi fins a tres cops i que en l'últim intent ens vam disfressar "delsunselsaltres". Vet aqui el video. De nou, els comentaris (i les agulletes al cul...) són lo millor!

Coses que no recordava del dissabte i que ara sí que recordo (gràcies colla!):

- Durant el sopar (va ser el de dissabte?) es va parlar de religió i de maleducació...aludidos, deixeu el vostre comentari!

- Ja no demanem cava. Realment està canviant alguna cosa...

- La heavy casi es lia a osties amb la seva clon (que volia entrar al Teatre pel morro i amb txandal). Vale que el Teatre és cutre pero no tampoc és plan que un es cregui el rei del mambo!!

- Una tal Helena que vol fer medicina va preguntar repetidament pel Torre. Com que la gent es volia assegurar que realment era una noia de confiança la gent va decidir trucar al Torre, que estava estudiant, i de pas putejar-lo una estona per preguntar-li si la coneixia. Torre, deixa els teus comentaris!


- Es va fer un intent de fer foto de tots els que portavem la samarreta d'Ambientals. Pero com que estava en un racó parlant amb certes persones de cuyo mote no me quiero acordar vaig dir-li al Bou que NO. Des d'aqui proposo que tothom porti la mateixa samarreta aquest dissabte. Hem d'aconseguir fer la foto amb el màxim número de gent. Impossible is nothing!


Diumenge (no sé ben bé a quina hora) els vilafranquins van ser teletransportats en el temps i quan tots ens vam llevar tornava a ser dissabte, sense mercat i amb totes les botigues tancades. Sense demanar explicacions a ningú tothom va decidir actuar com si fos dissabte. Tots excepte l'Isaura i la Txello, que només tenen iniciativa els diumenges. Quan ens estavem posant d'acord per anar a sopar a Cal Lluís va i l'Isaura, unilateralment, encarrega taula al Forat del Pany. La indignació entre els que estavem alla va ser impresionant (el Bou és un botifler i es va acabar venent). Van haver-hi males cares durant tota la nit. I el Ninu no parava de demanar que es boicotejés el sopar..

Mentre esperavem que ens portessin el sopar, vam pescar uns besugus (maquissims), que us ensenyarem en el proper post. Aviat el Bou tindrà a punt l'enquesta..

Després de sopar vam decidir anar a prendre algo en algún altre lloc. Però es clar, el salt en el temps ens feia creure que era dissabte pero realment encara era diumenge. I es clar, no hi havia cap bar obert. Després de fer una petita processó pel centre de vila en busca d'algú que ens servis uns cubates (i de passar dos o tres cops per la plaça dels txets) vam acabar tornant a l'escena del crim, al Forat. De tant cansats que estavem teniem molta set. I clar, vinga cubates (no sé si van ser tants pero bueno, hi vam estar una estona). Cal destacar que el Nino ja portava dos tubus de pressec, i que ja anava una mica tort..


Al sortir tots ens vam recordar de la Festa Major: vam fer, primer, lluita de cotonines (amb tanga inclòs de l'Afrika) i, després, castells "industrials" (era un 5 oi?) amb uns ferros que va trobar el Vallès pel carrer. De fet, les manilles van tenir un moment de feblesa i l'anxaneta casi es mata. Pero el Vallès es a posar la camisa de casteller (la dels assajos) i va salvar la rebrincada.


Davant del trànsit ens vam trobar una dona que ja forma part de la història d'aquesta vila (i que ara va rapada). Després de que el Bou pixés fora de test un rato va decidir marxar, no m'extranya!

2.59 am.- El Vallès decideix marxar cap al teatre amb un flyer per a que no el facin pagar. Tots creiem que després de l'aventura de divendres no el tornariem a veure pero a les 3.15 am ja estava arrepenjat un altre cop a la barra del Trànsit. Tranquils, quan google ho autoritzi us oferirem el video.

(continuarà demà, que ara és tard i demà n'hi ha que han de fer anar el país.. xD)

Amo a Laura

Escoltant el clam popular us presentem Los Happines, amb el seu gran èxit "Amo a Laura pero esperaré hasta el matrimonio". Aviam que us sembla...





Buenu posats a ser musicals i barrejant naps amb cols ( esperem q zeus no tingui cap llamp a mà) us recomano l'últim disc de La Buena Vida, uns de Donosti que ho fan (pop) bastant bé, sobre tot la Irantzu, q apart de tenir un nom q ens és familiar, té una veu molt peculiar. El disc es diu Vidania i vindran a BCN al Primavera Sound(3Juny).

dimarts, d’abril 18, 2006

Comming soon

Què deu estar fent el redactor en cap que no penja res? Esperem q es desperti abans de dissabte i poder publicar-ho abans que se'ns ajunti amb el cap de setmana que ve. De moment un petit avanç de la temàtica:

Nous peixos pescats el diumenge al Forat del Pany


(aqui els vam pescar fent-se un picu..)

Aperitiu al Gorner o bé pq sempre sobra molt de menjar?

diumenge, d’abril 16, 2006

arrivar ba amb véalta

Gràcies al Martí divendres em vaig enterar que arribar s'escriu amb bé alta. Sempre ho havia escrit amb bé baixa!

En època de vacances l'activitat de la colla és frenètica. No obstant, l'equip de redacció està a l'altura i us explica amb pèls i detalls tot el que ha passat.

Divendres: sopar al Forat del Pany amb la Marina & co. Vam fer un homenatge al Chet Baker que, a part de ser un trompetista amb un passat una mica turbi, és l'encarregat de posar els txets al forn a principis d'agost per a que estiguin a punt per la festa major.

La copa la vam fer directament a la Moderna, on els 2 shifted presentaven oficialment en societat el nou component del grup: the fantabolous cocktelera. Tot i que no ens vam quedar fins al final, va ser un festival. Després cap al Trànsit, que els divendres està ple de punkis i de ties que es fan mirar.


A partir del moment en que vam decidir anar al Teatre, la cosa se'ns va començar a "escapar de les mans". El Vallès va intentar entrar al Teatre amb el carnet blau pero ens vam trobar un obstacle: la heavy. Com aviat podreu veure en el video amb camera oculta que vam fer, la tia es va posar bastant violenta i no li va fer cap gràcia la brometa que li feiem. Menys li va agradar la segona, quan ho vam tornar-ho a intentar. I molt menys la tercera, quan el Vallès va intentar entrar disfressat de mi i jo de Vallès (ens vam canviar les ulleres i tot, pero no va colar). La heavy no parava de dir al Vallès que s'estava complicant la vida. El Marti i jo, mentrestant, no paravem de riure. En una discoteca normal els segurates ens haguesin fotut fora i ens haguesin pegat. Pero per sort és el Teatre!

Després de donar tombs pel centre de Vila intentant trobar alguna distracció (com ara intentar robar la pancarta de les caramelles, sense èxit), vam decidir acabar la nit al Don Pan. Eren poc més de les quatre i ja tenien els croissants i els donuts a punt. Al sortir el Vallès va robar un crosant trasgènic que estava a la brossa. I clar, com que no ens el pòdiem menjar, el vam utilitzar per fer algunes putades (simpàtiques, tot sigui dit) al cotxe de la Sò. Mira que és gran Vilafranca i va i has d'aparcar el cotxe davant del Don Pan!! Si no s'hagués posat a ploure haguesim acabat prenent una dosi de suc de taronja a la cafeteria de l'hospital..

Dissabte: hem descobert que a l'Inzolia els palitos son gratis. Vam estar a punt de pillar una sobredosis. S'han acabat les tapes de sequellona i les patates!! Sopar al Miky i copes al Centre (que també ahir estava a petar). Festival a la Moderna (el dj portava una perruca de color lila!) i festival al Teatre.


*** Demà dilluns dinar a la masia del Bou. Quedem a la 1 a la Gasolinera Penedès. Ja hem comprat les mones i la txocolata. Falta comprar l'aperitiu (patates, olives, etc) i saber el què menjarem.


divendres, d’abril 14, 2006

altafulla

Ahir vam anar a Altafulla, al txalet que hi té el Ninu. Feia un dia de puta mare. La gent va marxar al matí, amb l'Isaura d'anfitriona, i va anar a la platja. Feia tan de sol que alguns es van rostir (oi crupu?). Fins i tot alguns intrèpids van decidir banyar-se. Però clar, es van adonar que encara estem a Abril i que l'aigua està congelada..

El Ninu i jo, que vam marxar de Vila a quarts de tres, ens esperavem trobar el dinar fet (paella a poguer ser). Però quan vam arrivar no hi havia ni paella ni dinar fet ni res de res.. només molta patxorra!!

Aquí tenim la Txello fotent crema de sol a la Crupu (es va rostir tant que fins i tot se li va quedar marcat el nus del bikini!). Que tal has passat la nit!?

El Torre i el Bou demostrant que de playero a killu només hi ha un pas.. que pasa neeeeng!


Just després de dinar (fideuà i arròs negre), i sense temps per a res més, vam tornar cap a Vila.

A l'Inzolia hi havia gent que era tot odi i rencor. Sonen tambors de guerra... TUM TUM TUM!! El Butru s'ha inspirat i ha fet un dibuixet que resumeix molt bé tot el cristu:


Com que per setmana santa no es pot menjar carn, vam anar sopar un kebab (pa joder!). El sopar va sortir mooooolt barat (es van equivocar amb els comptes). Lleno total al Centre, tres quarts d'entrada a la Moderna i una mica menys de la meitat al Teatre. Es nota que són vacances! El Butru i el N3fen van fer un gall d'indi al Don Pan (cabrons, no em pensava que hi anirieu!!).

A l'aixonoesunacollaniesres digital el Vallès i el Martí es disputen la primera plaça del concurs. Si no recordo malament, guanya el Vallès amb 3 punts, seguit del Marti amb 1 puntet. Aqui tenim una nova foto. Qui és?



Pista: la ratlla dels llavis el delata..

BREAKING NEWS

- Avui actuen els 2(3)shifted a la Moderna.

- Dilluns dinar a la Masia del Bou. Interessats passeu avui per l'Inzolia perquè hem de saber exactament quants serem i ens hem d'organitzar per anar a comprar-ho tot.

dijous, d’abril 13, 2006

75 ANIVERSARI DE LA PROCLAMACIÓ DE LA REPÚBLICA CATALANA










escoltar

Catalans :

Interpretant el sentiment i els anhels del poble que ens acaba de donar el seu sufragi, proclamo la República Catalana com Estat integrant de la Federació ibèrica.

D’acord amb el President de la República federal espanyola senyor Nicet Alcalá Zamora, amb el qual hem ratificat els acords presos en el pacte de Sant Sebastià, em faig càrrec provisionalment de les funcions de President del Govern de Catalunya, esperant que el poble espanyol i el català expressaran quina és en aquests moments llur voluntat.

En fer aquesta proclamació, amb el cor obert a totes les esperances, ens conjurem i demanem a tots els ciutadans de Catalunya que es conjurin amb nosaltres per a fer-la prevaler pels mitjans que siguin, encara que calgués arribar al sacrifici de la pròpia vida.

Tot aquell, doncs, que pertorbi l’ordre de la naixent República Catalana, serà considerat com un agent provocador i com un traïdor a la Pàtria.

Esperem que tots sabreu fer-vos dignes de la llibertat que ens hem donat i de la justícia que, amb l’ajut de tots, anem a establir. Ens apoiem sobre coses immortals com són els drets dels homes i dels pobles i, morint i tot si calgués, no podem perdre.

En proclamar la nostra República, fem arribar la nostra veu a tots el pobles d’Espanya i del món, demanant-los que espiritualment estiguin al nostre costat i enfront de la monarquia borbònica que hem abatut, i els oferim aportar-los tot el nostre esforç i tota l’emoció del nostre poble renaixent per afermar la pau internacional.

Per Catalunya, pels altres pobles germans d’Espanya, per la fraternitat de tots els homes i de tots els pobles, Catalans, sapigueu fer-vos dignes de Catalunya.

Barcelona, 14 d’abril de 1931.

El President
FRANCESC MACIÀ

veure el document original

background històric


buenu amb tot això sinó tenim una memòria d'elefant i no ens en recordem del q ens explicava la fina Loscos, probablement ens quedem a meitat de camí i no ho acabem d'entendre del tot, per això us fare un cpy+pst de viquipèdia:

Ja el març de 1930, sota la dictadura de Primo de Rivera, les forces republicanes varen acordar la instauració d'una república federal en l'anomenat Manifest de la Intel·ligència Republicana.

El malestar amb l'estament militar, la conspiració de la nit de Sant Joan de l'any 1926, i la crisi econòmica de l'any 1929, sumat a la oposició creixent, havien deixat Primo de Rivera sense suport, i va dimitir el 28 de gener de 1930.

Els representants catalans condicionaren el suport al Pacte de Sant Sebastià al reconeixement de les aspiracions catalanes d'autogovern, que es materialitzaren amb l’acord de crear un Estatut d'Autonomia refrendat pel poble i sotmès a l'aprovació de les Corts.

El 14 d'abril de 1931, després de les eleccions que va guanyar ERC, Francesc Macià, va proclamar la República Catalana des de l'ajuntament de Barcelona. Aquesta proclamació preocupà el govern provisional de la República. Després de tenses converses, s'arribà a l'acord que el consell format a Barcelona havia d'actuar com a govern de la Generalitat de Catalunya. La recuperació d'un nom històric en el qual, ningú no havia pensat abans, permet resoldre el conflicte i obre el camí a una nova forma d'autonomia catalana.

Més endavant, quan el projecte d'Estat Federal no va reeixir, Macià es va veure obligat a acceptar un Estatut d'autonomia per Catalunya. Va ser president de la Generalitat de 1932 fins a la seva mort, el 1933.


vols dir que fa 75 anys?


ah, potser us soni que tot això de la república catalana no és del 31 doncs pot ser, pq aquí en som molt de proclamar repúbliques: La República Catalana ha estat proclamada, al menys, en quatre ocasions, al segle XVII, per Pau Claris, al segle XIX per Estanislau Figueras i al segle XX per Francesc Macià (1931) i per Lluís Companys (1934).

més videos

Mentre el Berlusconi segueix declarant que les eleccions italianes han estat fraudulentes i l'espanyol guanya la copa del rei, nosaltres a lo nuestro. Avui us presentem els videos que us haviem promès (a modo de prova intentarem fer-ho bé, com ho sap fer el bou):

- El baile de la medusa (importat d'Amèrica, com les patates) :



Cal que us escrigui la lletra?

- Un dels amos de Vilafranca, amb la seva bici.

- I el Butru fent de go-go a Razzmatazz.

El Bou es veu que està preparant a consciència un sentit homenatge a la República que es veu que demà (per avui) fa anys.

Demà excursió a Altafulla. Es marxa en dues tandes: a les 10 i a les 14.30. Interesats pel primer torn truqueu a la Isaura. Interessats pel segon truqueu-me a mi o al Nino. Els que no vulgueu preparar el dinar ja sabeu quin torn us toca.. S'espera que la tornada a Vila sigui a mitja tarda. No oblideu portar el lot (de pila de petaca) i la cantimplora.


dimarts, d’abril 11, 2006

Yo Via Jase Un Corra

Després que la versió de la Terremoto de la Madonna es convertis amb la cançó de l'hivern ja fa unes setmanes que ha sorgit el temazo de la primavera: Yo Via Jase Un Corra de El Koala. I oju, que no sigui la de l'estiu! no es descartable...
buenu us posu l'enllaç i em dieu el que:





lletra:

Opa yo viaje un corra pa echa gallina y pa echa minimo
Opa yo via jase un corra pa echa perdices y echar pajarillo
Opa yo via aje un corra pa echa warrilla y pa echa warrillo
Opa yo via aje un corra pa echa una potra ay con su potrillo
Yo te ayudo a arrancar la guzzi yo te ayudo a pinta el land rover yo te ayudo a sacar las papas yo te ayudo a lo que aga falta pero que sepas que
Opa yo via ace un corra pa echa gallina y pa echa minino
Opa yo via ace un corra con tu permiso ago un corralillo
Tengo la madera y tengo dos tablones la chapa del tejado la he sacado de unos vidones
Tengo la manera y tengo las intenciones opaito el domingo empiezo a ver si tengo cojones opa
Opa yo via ace un corra pa echa coneja y echa conejillo
Opa yo via ace un corra pa echa una perra ay con sus perrillo
Opa yo via ace un corra pa guarda cosa y asta la motillo
Opa yo via ace un corra con tu permiso ago un corralillo
Yo te ayudo a barre los chumbos te ayudo a quema ramones te ayudo a lo que haga falta te ayudo te ayudo a todo pero que sepas que
Opa yo via ace un corra pa echa cabrilla y sacar chivillo
Opa yo via ace un corra pa echa warrilla y sacar warrillos
Opa yo via ace un corra con tu permiso yo hago un corralillo
Opa yo via ace un corra en las afueras de gibraltar el chico
Yo via ace un corra...


Ah, per cert, no l'escolteu més de 2 cops sinó s'us enganxarà!!!

dilluns, d’abril 10, 2006

saturday night fever

M'hauria d'acostumar a escriure les cròniques el mateix diumenge, quan encara tens el cap espes però els records son recents. Ara ja no recordo gairebé res i em costará feina explicar-vos tot el que va passar! Sort que els videos del mobil sempre m'ajuden a recordar coses. Des d'aqui faig una crida als més "memoriats" per a que m'ajudin a completar aquesta crònica.

La nit arrancava com sempre a l'Inzolia amb les baixes anunciades de la Txello, que va anar a una d'aquelles manis que només va ella (i la Crupu a vegades), i el Butru, baixa per alergia primaveral. La Sò, que es va queixar de la linea editorial d'aquest blog, no va tardar gaire a desfilar. Destinació: desconeguda..

Els que estavem a l'Inzolia, i després al sopar, ens vam poder fer 5 cèntims del que va ser el viatge del Torre i l'Amela a Playa Bahía (ho he dit bé ara?). Resum: s'ho van passar molt bé, les mexicanes son baixetes i gordes, les americanes van supersortides, les runes mayes son espectaculars, els hotels de 5 estrelles d'allà son com els de 3 estrelles d'aquí, les platjes són de pedres (les platjes paradisiaques no existeixen, són un montatge fotogràfic per enganyar els turistes), el baile de la medusa és molt divertit, i que els "contxos" de la classe també es desfassen i lliguen. I que el guía els va deixar tirats quan va veure que les de psicologia estan molt més bones que les de medicina.

El Forat estava plè. Per tant, només quedava una opció (el Vallès va descartar el xino de manera dràstica): el Caliu. Cares noves al sopar: l'Oleguer (u-u-ulegué), a qui la seva colla el va deixar tirat. Com a novetat dir-vos que el Brunillo no va demanar cava i que a sobre es va queixar de que demanar postres feia pujar el preu el sopar. Els temps estan canviant...

Al sortir, el Vallès es va teletransportar. Destinació: desconeguda. Suposem que a casa seva perquè l'última cosa que se li va sentir dir va ser "ui, quina ressaca que tinc" (el tio va sortir divendres). Pero com que ningú el va veure marxar tot son suposicions. Si ens pots llegir, et convidem a posar-te en contact amb nantrus...

Després d'una breu reunió del comitè de redacció on es va decidir posar la foto del Topo, el Ninu va marxar cap a casa. El tio tenia una cita important amb la Cursa dels Bombers. Ja m'han explicat com et va anar... L'encostipat no és excusa! Després de fer pressió durant una bona estona, l'Isaura va decidir continuar la nit amb nosaltres.

Com que el Centre estava a petar, decidim anar al Via Fora. Es va produir un miracle: eren dos quarts menys tres minuts i ens van servir sense males cares. Increïble! I després no ens van fotre fora a patades. Des de que la cambrera baixeta, ferma i amb mala òstia no hi és les coses han canviat al Via Fora.

Al km 7, just davant del Trànsit, el grup es va trencar. Mentre el Torre entrava a saludar la seva amiga de Gelida, impossible is nothing, el Bou i jo ens vam quedar fent el panòli per allà fora (el Bou tenía el seu tx.. allà dintre pero es va resistir a entrar). Poc ens podriem imaginar que una hora i mitja més tard al mateix lloc veuriem un dels amos de Vilafranca dirigint el trànsit de cotxes des de la seva bici... pero això vindrà més tard.

Moderna sense novetats. Només dir que després de veure el meu veï puntxant a la Moderna estic convençut que tothom pot ser DJ (sense desmeréixer els 2shifted!). Ah bueno sí, un fet a destacar. El Bruna està convençut que l'1+1 no parava de mirar-lo mentre es liava amb un altre... la gent que estava allà sembla confirmar aquest fet.

Camí cap al Trànsit (i amb dos copes més). Decidim obligar l'Amela a ballar el baile de la medusa. Com veureu en el video que us estem preparant, el tio no es va mostrar gaire colaboratiu. Pero els altres (el Bou, el Torre i jo) ens ho vam passar de conya!

La plaça dels txets estava a rebentar (clar, fan obres a la plaça dels porcs!). Davant del Trànsit, com us deia, hi havia un dels amos de vilafranca bloquejant el trànsit de cotxes del carrer amb la seva bici. Pels que baixaven cap a St Julià cap problema pero pels que anaven cap a la plaça dels porcs, el tio feia la funció de "chicane". Quin fart de riure!

No penso comentar res del Trànsit perquè no crec que superi la censura.

A partir d'ara el Torre pot ser que vagi més sovint al Teatre. Un cop dins, vam poder seguir el rastre del Bou uns dos o tres minuts. Després va despareixer. Del Teatre gaire cosa més a destacar: que al Torre li va tocar la loteria per segon cop en menys de dues hores i que va coneixer una tia de 18 anys que vol estudiar medicina, cosina de la Pantoja. Quins ullets que feia el paio!! En menys de 30 segons ja li havia demanat el mòbil i li estava explicant com eren les festes de medicina. La tens al sac!!

L'after-teatre va ser el de les grans ocasions: gall d'indi al Don Pan. Però aquest cop hi vam anar amb cotxe (molt diferent a la patejada d'altres cops!). Anar a dormir un diumenge al matí amb la panxa plena no està GENS malament.

Del diumenge, recordar només que Vilafranca és molt petita i que si vols anar a sopar amb la txurri tranquilament, sobretot a un dels llocs més típics de Vila, segur que et trobes algun conegut. Després deurieu anar al Forat i us deurieu trobar la Crupu!

Rumurologia: els 2shifted seran un trio?!?! Aludidos, deixeu el vostre missatge.

Topologia

Després de la incistència del sr. Ninu durant l'última reunió del consell de redació, ens hem vistos a publicar aquest post en contra la nostra voluntat. Dit això, aquí va:









QUI ÉS EL TOPO?


Buenu, això és tot. Segons el ninu la gent ja ho entrendrà, ja ho veurem. No posaré enlloc per votar pq és una llista oberta, o sigui que si voleu podeu posar els vostres candidats on posa comentaris( a dalt eh solà! )

diumenge, d’abril 09, 2006

1000 visites

Ei, que un dia d'aquests hem arribat a les mil visites, de fet ja hi haviem arribat, però no ens n'haviem adonat, per tant celebrem les 1000 des que vam posar el mapa. Parlant de mapa, no sé si us hi heu fixat però ja hem obert una via asiàtica per Corea.
Estigueu atents a la crònica d'aquest dissabte perquè vé carregadeta, no sé pas si podrà passar la censura, segurament s'haurà de reunir el comitè de savis.
Un apunt per anar fent boca, els maies no es van extinguir! tot és mentida, encara estan allà fent rituals al culte del sol i tal.
Per cert, hi va haver gall d'indi?

dissabte, d’abril 08, 2006

nota als lectors

- Per deixar comentaris referents a un post s'ha de clicar al link "comments" que hi ha SOBRE el post en qüestió (i NO a sota).

- Donat que la setmana passada vam tenir una indigestió de peixos, aquesta setmana no n'hi ha. Podeu seguir votant per elegir el millor peix pallasso. El Bruna, amb el seu careto de ¿peix?, de moment és el que s'endú la palma. Seguit de molt aprop per la Txello.

- Per problemes tècnics encara no us podem oferir el video del Butru fent de go-go a Razz.

BREAKING NEWS

El Torre (i l'Amela) explicarà avui com va anar el viatge de final de curs a Punta Cana. Oju, que es veu que no té ganes d'explicar-ho 50 cops (ni 2) i que si no hi sou us foteu. S'espera un plè total a l'Inzolia per saber si el Torre (i l'Amela) va triunfar o no. Reserveu lloc!

dilluns, d’abril 03, 2006

peixos pallaso (nemo)

Ja son aqui els peixos pallasos!!


Notes de peu de pàgina:

Aquest cop estarà disputat.. i no s'hi val votar-se a un mateix!

He posat dos fotos del peix Txello perquè el careto que fot és impressionant.

Bou ja tens feina a fer la nova enquesta... Donem per tancades les anteriors. Resultats: l'Isaura ha sigut la millor tintorera i la Latxi el millor rap. Enhorabona!

L'última foto puntua per l'aixònoésunacollaniesres digital! Qui és?!

1934

Quan vam veure la nova samarreta del ninu tots ens vam fer la mateixa pregunta. Què coi va passar el 1934 pq sigui el lema d'una samarreta? doncs anem a la wikipèdia, i ens trobem q l'1 de Gener va ser Dilluns, serà aquesta la raó de ser? o bé:

Vist tot això, crec que clarament el ninu porta aquesta samarreta pq va nèixer el Yuri Gagarin amb clara referència a la que té el noi del bilwi.

diumenge, d’abril 02, 2006

barça-madrid

Barça-Madrid a casa el Vallès. Incidències a destacar:

A la Isaura li van caure a terra les molles de les 9 pizzes que ens vam fotre quan la casa ja estava neta i la gent començava a desfilar. El Vallès es va indignar, i la Isaura va fugir. Alguns testimonis afirmen que se la va veure riure d'orella a orella mentre baixava les escales de tres en tres.

Ens vam enterar amb sorpresa que la Sò utilitza indistintament tanga i tirants. Una espècie de 2 en 1. A mode de demostració se'l va fotre fins l'avant-braç. Segons el que ens va dir, haurem d'esperar a que vagi borratxa per a que faci la demostració completa. Espero ser-hi present per fer la foto!

A casa el Vallès ja es pot fumar tabac. Porros encara no (els d'orenga si).

El Bruna ens va dir que es casa.

Tram d'enllaç fins el Centre. Incidències a destacar:

Sota l'aparença hippie i despreocupada de la Txello s'amaga una neoliberal desenfrenada: va llençar les ampolles de vidre al contenidor normal. Només després de la bronca que li vam fotre va reconsiderar la seva decisió.

El Nino es va adonar que, tot i ser primavera, encara pot fer fred i que anar amb maniga curta pot significar patiment. Ens va confessar que per aquesta regla de tres a l'estiu anirà pel carrer en pilotes.

L'O.B.L. va marxar mb cotxe amb la S.C i no se'n va saber res més durant molta estona. Des d'aqui animem als testimonis a indicar-nos la ruta que van prendre... St. Pau o la Serreta?

Cubates al Centre. Incidències a destacar:

Va ser dur, pero al cuqui al final li vam dir que havien vist l'O.B.L. amb la S.C. en cotxe i que no anaven precisament cap al Centre. Després d'uns moments de dubte va decidir marxar. Destinació: desconeguda.

El Martí s'ho va passar de conya esquitxant-nos amb les seves lleterades de cubata. Que ho preguntin als que seiem davant seu!

El Vallès intenta superar el seu fracàs com a casteller fent castells amb ampolles i gots buits. Clar que sempre hi ha el risc que caigui i que tombi algun cubata pel camí. Vist que no compartiem la seva passió va agafar i se les va pirar de cop i volta. En teoria anava a estudiar però les males llengües diuen que el van veure a la Moderna tirant la canya a la 6,7..

M'he adonat que tinc classe i que m'haig de passar als gin-tonic. Serà dur pero crec que amb paciència ho aconseguiré. Clar que veient l'estat en què estan les olives del Centre potser serà millor que segueixi amb el whisky..

La moderna. Incidències a destacar:

Els forns i la maquina de fer fum funcionaven a tota pastilla. I aixo que no hi havia ningú! El Bou i el Ninu no van durar ni mitja hora.

El relleu del Vallès el va prendre el Bruna.

Festival maquinero a càrrec d'un DJ desconegut. Es va acabar tard!

Algu va anar al Teatre?

japan beckan

Es recomana deixeu els comentaris on posa comments. el que hi havia abans s'han autodestruït

i,properament:


Tornen els peixos. Aquesta setmana : el peix pallasso (el del nemo)
Crònica de disabte. Quanta gent haura arribat al teatre?
"El fum" Des del Pla ens arribarà la columna d'opinio de l'articulista marti.

dissabte, d’abril 01, 2006

divendres a razz 2.0 (bou's extension)

Com ja us avançavem l'altre dia, aquest divendres hem anat a razz...

Motiu: festa de medicina.
Expedicionaris: Butru, Molina, Bou i jo.

Missió: passar-ho en grande.
Nom en clau: operació izaskun.


Com que el Molina currava fins les 9 i el Bou tenia castells, el Butru i jo marxem cap a BCN en tren a les 8 i mitja. A aquella hora, el butru ja em portava dues birres d'avantatge. A l'arrivar a Barna, i després de trobar gent coneguda al Zurich (el Guali and co. que marxaven cap a Praga), vam anar cap al Raval. Pel cami ens vam trobar el rodatge de Porca Misèria. Era una escena en la que... (bueno vaaaa, com que sé que entre els nostres lectors hi ha fans de la sèrie no explicaré res).

El Butru em va dur per carrerons del Raval i la veritat es que em va agaradar molt. Semblo guiri dient això pero es que feia molt de temps que no hi posava els peus alla. Vaig quedar flipat amb l'edifici enorme de la UB que em sembla que es la biblioteca. Vam anar al bar Manchester. Un garito molt ben parit i amb bona música. Ens vam fotre un parell de birres i uns cacauets. En teoria haviem d'esperar al Molina per anar a sopar. Se l'esperava a les 22-22.30h. La versió oficial diu que el paio va perdre el ferrocata. Pero estic segur que es va quedar jugant al Doom 27 (com a mínim)..

22.45h. Sortim del bar i decidim sopar un kebab. El butru em seguia portant dues birres d'avantatge.

Ens vam fotre un kebab que estava bonissim. Sens dubte el millor que he menjat mai. El de pollastre era bo però el de vadella era molt millor. El Butru em va estar explicant que un cop va veure una güeb on s'explicava com montar-te el teu propi artilugi per coure la carn de kebab a casa. Si està explicat a internet és perquè algu ho ha fet (friki). Tio, passa'ns el link!

23.30h. Començem a caminar fent esses.


Ens vam fotre en un altre garitu, aquest no tant guapo com el primer. L'amo era un argentí i, com la paraula ho indica, era l'amo. Que tenia classe vaja! Mai a la vida havia vist que reservessin taula en un bareto de copes més o menys normal. Ara ja ho he vist. Arrivats en aquest punt vam decidir fer el salt al cubates. I ja que hi som, de jack daniel's (i no era a preu de whisky normal). Aqui podeu veure el Butru allargant el braç:


Alla ens vam estar fins que ja va ser hora de trobar els altres expedicionaris a Drassanes. Pel camí vam veure un gos amb rastes (superpunku). No hi ha cosa més guiri que fotre's una sangria amb canyes de mig metro en una terrassa de la Rambla. Pues n'estava ple! Ara bé, no hi erem tots... faltaven els trileros! Segur que es cosa de l'ordenança del civisme. El molina i el bou casi ens pegue per haver arrivat tant tard. Homeee, no n'hi havia per tant!


Abans de razz vam parar a boxes (ovella negre). Vam fer el futbolín de rigor (el butru i el bou ens van fotre una pana)! Aqui podeu veure el Bou i el Molina fent una competi a veure que s'acabava abans la jerra:


Aconseguir les entrades que teniem reservades per Razz ja va ser una cosa més complicada. Al final l'Irene (que todos ustedes conocen) va sentir les notres trucades i va sortir a donarnosles (es que no sé on s'ha de posar el guió ni si porta apòstrof). Va sortir amb una amiga que no estava GENS malament. Pero es clar, la tia va tornar a a entrar i ens a deixar allà fora fent cua. I nantros que creiem que era una festa de medicina de veritat! Total, que ni los viejos del lugar van saber com entrar sense fer cua, i ens vam haver d'esperar una bona estona. Sort que davant teniem uns americans que cansats de que els parlessim en anglès i de dir "yankees go home" es van rallar i van pirar. Està clar, si ets tia i estas bona et pots colar sense problemes perquè ningú et dirà res. Aqui i a la Xina! Total, que les nenes maques del Razz es van fer un fart de colar-se i clar, el Bou es queixava:


Com que el guardarropia estava ple (!!) vaig deixar la jaqueta sota un cono a prop de l'entrada. Vaig resar un moment perque no me la robessin i li vam dir a una paia que la vigilés. Sembla ser que la va estar vigilant perquè al sortir la jaqueta era al seu lloc!! Vam tardar menys d'un minut a trobar les amigues del Torre de Medicina i el Ruben. Hi eren totes (si si, la de Sant Just que va apretar el Bou també hi era)! No recordava que Razz fos tan gran i que hi capigues tanta gent! Va ser un Festival! Properament us oferirem el video del Butru fent de gogo. La Izaskun també hi era pero es clar, com que alla on anava estava rodejada de buitres la vam veure poc. I mira que la vam ratllar a ella i les seves amigues! Fins i tot el Rubén ens va deixar anar un... "ei, no aneu tan a saco!". Pero com que impossible is nothing (es lo que diu Adidas) mai se sap. L'Irene de cop i volta es va convertir en la Nadia Comanenci. Total, que després que el Bou intentés establir "contacte" amb una popy, van obrir els llums i ens van anar fotent tots a fora. Aquest cop al Molina no el van fotre fora abans d'hora.

Alla fora només recordo estar explicant a un holandès i un basc què eren els castells. I que el Bou no parava de dir... impossible is nothing, impossible is nothing!! No sé a què es referia.. Total, que donada per tancada la nit ens vam comprar unes patates fregides a la xurreria de Marina, que entraven super bé a aquella hora (tant o més que els croissants del Don Pan!). Sense saber com vam perdre el primer tren. La idea de pillar el de Martorell (que al final també vam acabar perdent) i anar a esmorzar no va calar.

8.30h. Som despulles humanes.

El butru però ens tenia reservada una sorpresa.. a l'arrivar a Vilafranca es va fotre a parlar amb una tia va sortir del no res i se'n van anar junts.
Un cop magistral tio!! On la tenies amagada?!

9.32h. Es dona per finalitzada l'operació. Conclusió: ha estat un èxit!


consireracions de l'operació vistes per un soldat ras:

1:30 Ens han canviat l'ovella de cantonada! Segons el molina es un fallu de matrix, buf sort d'això!

1:45 Mentre feiem els cubates gegants a l'ovella, va arribar l'hora de la trucada puta, per despertar a tothom que ha decidit passar un divendre tranquil a casa. Afectats: vallès, isaura, marta (aquesta última no confirmada),ninu,un amic del molina, etc...
D'aquestes trucades només se'n recorden correctement els receptors, i van ser bastant dures, pel que es va confirmar ahir. Conteu un punt pel cabro de l'any pel molina.

2:15 A la cua del razz. Com que ja nem més morats, doncs establim connexio internacional amb els expedicionaris a Mèxic. Però com que alla deurien ser les 9 o les 10, deurien anar tan tajes que no trobaben el botó descolgar. O això o es que son més intel·ligents q el q ens pensaven i passen de contestar pq saben q costa una millonada.
Per cert el comandant solà mentre repassava la seva agenda hi va haver un error informatic que va fer que algun número es borrés. És lu que té la tecnologia militar, tan de presupost i al final sempre hi ha danys colaterals.

3:30-3:40 Amb deu minuts de diferencia em demanen 2tius diferent pastilles. Què coi passa quan vai de festa a bcn q tothom em demana pastis? que ho porto escrit al front o k? estic indignat

A l'hora dels xurrus. Mentre el solà esplicava que era un castell a un guiri. Jo amb molts problemes intentava explicar les diferencies entre un xurro i una xurri, bufff, no ho proveu mai, és impossible (is nothing) No se si us en eu adonat però hem rebut una important injeccio econòmica d'adidas per colar publicitat; diuen que això és la publicitat del futur.

Mentre esperavem el tren. L'hora del sms q sobrava. Vinga sms per tothom amb més o menys gràcia es van repartit sms (algun aleatoriament i tot). La feina no va ser fàcil pq havia d'escriure amb el movil a mig metre i un ull tancat. Coses molt importants: borreu el misatge al moment així lendema no us rallareu x haver enviat algun improperi! si un cas ja us ho faran saber els destinataris.

Al arribar a vila: El butru es va queixar pq el solà tenia els peus mal posats i ell no podia dormir bé. Ningú ha entès pq no ho va fer abans!


Preguntes obertes:
quantes sales té razz? pq tanquen les escales, i ens desvien cap alla on no volem anar i quan arribem dalt ja estan obertes? qui controla tot aquest sistema de comportes??
Qui cony era el grup que tocava a razz quan vam arribar?
A quina sala estan las noies poc afavorides?
Per què no t'avisen quan se't va a caducar la targeta de credit (eh butru)?

atemporal: ninu dixit: "lizaskun no es tant". Estarà perdent la Flor l'exclusivitat d'aquesta frase?