dimecres, de maig 31, 2006

3shifted at the moderna

Tal i com ens avançava el nostre becari, aquest dissabte no va ser especialment fiesteru. Amb l'arribada (!!) de l'estiu sembla ser que hem traslladat el nostre quarter general al Bilwi. Ho sento Brunillo, o munteu una terrassa al carrer de la Palma (o al carrer-plaça on feu el concert de gralles de st jordi) i doneu les tapes de sequellona gratis, o no vindrem més a l'inzolia.

Com que la Sò va posar la condició (sine qua non) d'anar a sopar en un lloc que estigués à menys de 100 passes de la terrassa del Bilwi, vam haver d'anar al Llody's. Sangria ultra-dolça i poques ampolles de vi. Alguns tenien ressaca del dia abans. Postre de la nit: cornetto de maduixa marca Farggi.

Al sortir, la Txello (que anava vestida de txina) i la Crupu van anar a punkilandia. Els altres vam anar al Centre. Vam arreglar una estona el món (bé, aquest cop només els balkans) i vam anar a veure els 2shifted, que comptaven amb el suport d'un dj de videos (butru.. mai seras t el que foti els videos a la moderna?!!?). Tot i que el molina em va enganyar dient que anava soft perquè estava cansat i no sé quina historia, la sessió va acabar sent ultra-hard. ni els més vells del lloc recorden algo semblant! tot i així (clar, era dissabte) la moderna estava plena. trucu: si teniu molta calor dins d'aquell antro arremengueu-vos els pantalons. sembla que vagis a pescar però s'està moooolt millor (gràcies per l'idea meritxell!!).


Al sortir el grup es va fragmentar: alguns, liderats pel ninu, van anar cap al Teatre. El Ninu casi tanca el Teatre (i l'Isaura estudiant..).


Proposició (no de llei): divendres 2 de juny puntxa el n3fen. we'll be there! Com que les escafandres van molt cares i ja no s'en troben gaires en el mercat, hem pensat que podriem anar a la Moderna amb unes ulleres i un tub de submarinisme per protestar contra la calor i el fum que s'hi acumula (de fet ja és una idea que ens ronda el cap des de fa temps). Tots junts podem fer patxoca! Fins i tot podem aconseguir que ens convidin a un txupito! Passeu-ho!

Si amb això no aconseguim res, podem fer carta al 3 de vuit.

Concurs de peixos:

Després de setmanes de deliberació, el comitè de redacció ha arribat a la conclusió de que hi ha hagut irregularitats i que els vots dels dos guanyadors (el martí i el vallès) han estat falsejats i manipulats. al moment de tancar el col·legi electoral tenien 31 vots cadascun (qui s'han cregut que som aquesta gent!!) Per tant, anulem les dues candidatures i donem la victòria al tercer classificat: la Latxi. No obstant, el reglament del concurs prohibeix expressament que una persona sigui el peix més votat dos cops. Per la qual cosa, donem com a guanydor el quart classificat el Letu (leto'o) i el seu pot de ketchup. L'enhorabona!

Aneu pensant en el proper peix..

Video... EL PACTE DE CAL TON (i tu Bruna no hi seras!!)


La geganta va a la pelu

Després que una foto de divendres a la nit em ferís la sensibilitat però no vaig censurar (veure més avall), em veig amb el deure moral de restituir l'imatge de la nostra estimada geganta. Així doncs, poso la foto de l'Elisenda i el Ferragut anant a la "perruqueria", posant-se guapos se per Corpus. Que és aquell dia a la tarda que vas pel carrer i no saps perquè però et trobes els gegants tombant pel centre. El mateix dia penses: ostres haguessim pogut anar a la Patum! de l'any que ve no passa...
Per cert Brunillo, que debutes amb els Capgrossos per corpus?




pd: 3r post de tematica festamajorenca... i lu que queda.

font: vtv (abans layret tv)

dimarts, de maig 30, 2006

me peto a Laura

A l'espera que dimecres o dijous surti la crònica oficial d'un disabte realment fluixet (amb els 2siked ), anem passant la setmana amb xorrades. No sé si us enrecordeu que fa dies vam posar un video de promoció de la MTV que es deia amo a laura, doncs posarem ara una rèplica q li ha sorgit: "me peto a laura" amb la lletra un xic diferent. El posem i punt, per molt que els hi estiguem seguint el fil a les grans multinacionals, que fa 15 dies el torre ja va fer la bona obra comprant un CD als pepet i marieta.



Espai publicitari:

Dijous a les 20h conferencia del solà a l'escorxador. Esteu tots convidats. Avis: no parlará de periodisme d'investigació, d'objectivitat o de civisme (perquè no en té ni puta idea).

Una vegada més hollywood ha fet el que semblava impossible. Aquest cop n'ha fet una de grossa: la segona part de titanic. Tranquils, la cançó ha estat adaptada i ara és maquinera, com la que sona a l'on.

diumenge, de maig 28, 2006

Superman de Red Bull

Quina mandra posar-se a estudiar amb aquesta calor, no?
Per passar l'estona us poso les fotus que us parlava l'altre dia: els de l'equip red bull de F1 que anaven disfressats de superman aquest any. Pel que es va veure a la carrera (els q no us vau adormir) el superman els hi va portar sort a monaco pq va acabar un al podi.



avanç informatiu de dissabte a la nit (quan el readctor estava perdut en algun indret fosc del penedès):

  • va arrivar (homenatje a PSC) la txello de punkilandia amb un vestit de disabte/diumenge dematí
  • el ninu va ser l'últim de natrus a sortir del teatre (i l'isaura estudiant, jjeje)
  • després de veure un container cremat i el cotxe de davant txamuscat al c/st.francesc ens va sorprendre l'estrategia que va serguir la policia local i els bombers que s'estaven esperant davant els containers del caprabo a que algú els hi calés foc i així poder-los apagar ràpidament. D'això se'n diu ser previsors!
nota legal: senyor llicenciat Vallès Ortega posi'ns una denúncia si ho creu oportú però pensi que tenim un "ganivet" d'advocats disposats a tot!

altres coses: FELICITATS BUTRU!

Videoteca:

Escalada lliure 2. La venjança del gerani (1a part)




(2a part)

dissabte, de maig 27, 2006

el Vallès es casa

Al final hem decidit posar aquest títol per la crònica d'ahir, pero la veritat és que n'hi ha molts d'altres que resumeixen igual de bé el festival d'ahir:

- escalada lliure 2. La venjança del gerani.
- a la UB regalen les beques.
- el Vallès és un lladre de bata blanca.
- nantrus anirem a sopar a Cal Ton. i tu Bruna no!

- "sinpa" al Centre (txello no et txivis)

etc etc.

Després de recordar les peripècies del Vallès per trobar l'ITV de st pere molanta i d'enterar-nos que la Txello un dia, buscant la carretera de vilanova, es va fotre a l'autopista en direcció BCN, el Vallès i jo vam anar a sopar a l'escorxador. Com que el Marti ens havia dit que també vindria el vam esperar tot fent unes braves amb gust de peix, unes croquetes i un fuet. Sopar de la nit: brownie. Numero d'ampolles de vi: 2.

La clau de la nit va ser la bata blanca i el pot de sabó que el Vallès va trobar en un vestuari. Encara no n'erem conscients, pero el festival acabava de començar..

Amb el taquer que el Marti portava al cotxe vam començar a disfressar el Vallès. Primer el vam nomenar Herr Doktor. Després sargent, koronel i general i, no podia faltar, pitxita d'or. I vam decidir que a partir de llavors tot allò seria la seva despedida de solter i que el dissabte que vé es casaria. La gent s'ho creia. I no vam trobar ningú que el felicités. Está clar que el jovent de Vilafranca no pensa en el matrimoni.

Vist els preus abusius del centre vam decidir fer un "sinpa". Ja tenim un precedent!! Txello no et txivis! A aquelles hores la bata del Vallès presentava ja un aspecte magnific. Abans d'entrar a l'antro, el Vallès i jo (el Martí n'es testimoni) vam fer un pacte de sang (que no és el de Toledo): si presenta la tesi doctoral amb aquella bata li pago un sopar a Cal Ton. Si no, ell me'l paga a mi. El Marti crec que el convidarem com a testimoni. i tu Bruna no hi seras! (per entendre aquesta conya heu de veure el video que publicarem properament)

A dins de l'antro vam trobar l'amiga del Torre (la Cape). Va anar d'un pèl que no et truquem! El Vallès va estar xerrant-hi bastanta estona pero, com que a la UB regalen les beques, es va acabar liant amb un punku (pero punku punku..).

al sortir (mentre la gent seguia dient al Vallès que era un desgraciat i di
buixant coses a la seva bata) vam decidir fer el que semblava impossible: robar un altre gerani del mateix balcó (veure post historic pels que no sabeu de que va). amb la dificultat afegida que els propietaris, com a mesura preventiva, havien penjat totes les torretes. ja no només calia un contenidor de brossa organica i un paio fort com el marti. calia un contenidor normal i una taula. els estris els teniem. semblavem el mcguiver. i ho vam aconseguir: vam robar un gerani i vam despenjar la torreta. la missió va ser tot un èxit. properament el video
amb la titola fora i amb la flor al cul (i mooooooolta terra) vam acabar anant al teatre. després de sentir que el Vallès es casava, la heavy ens va deixar entrar sense pagar. "pobre xaval", va pensar. els porters karateques tornen a treballar, i als lavabos ja no hi ha gent esnifant. mentre el Vallès es treia la samarreta de sota la bata, el Marti i jo vam demanar el Blue Monday al Muka. pero el tio va sudar de nantrus.

al sortir vam dir que no podia faltar un Don Pan. I aixi va ser. com a tres campions, vam anar caminant fins a l'espi. per sort vam trobar un cono pel cami i el Vallès ens va oferir el seu repertori de cançons patetiques. Pel cami: apagons de llum, llençament de cons, corredisses, etc. Just davant de caixa penedès, al carrer de l'espirall, un latin king (pringat, que ets un pringat!) ens va deixar ben clar (amb la mirada) que no erem els benvinguts. tant ens feia, nosaltres el que voliem era un croissant i un donut. i el Vallès, lladre de bata blanca, se'n va fotre dos al preu d'un.

El post don pan esta autocensurat perque pot ferir la sensibilitat d'a
lgú. només diré que ahir a la nit tampoc vam acabar fent un suc a l'hospital. de camí al cotxe del Marti, vam decorar alguns establiments del centre de la vila. per cert, el Marti i jo li vam fer la típica broma de marxar corrent amb el cotxe i deixar-lo alla. pero el tio ja comença a saber de que va...

Complements:

Concurs aixonoesunacollaniesres digital. Qui és?


Nous videos (no us els perdeu!!!!)

- Plè historic a Cal Figarot per veure el barça-arsenal

- Traca de celebració de la Txampions (a fora de l'Inzolia)

- Cant dels segadors (a dins de l'Inzolia)

- Crono individual d'un dels amos de Vilafranca vist des del cotxe d'equip

- Pepet i Marieta Live al Forat del Pany

- El vals de la txello amb un pescador

dijous, de maig 25, 2006

dia del friquisme

Felicitats a tots els frics que ens llegeixen!
potser vosaltres no ho sabieu però avui és el dia mundial de l'orgull fric (freak, freaky,friky... o com ho volgueu dir), pq tal dia com avui es va presentar Star Wars (la primera, q no és la primera).

Parlant de frics, com cada any l'equip Red Bull de F1 a l'arribar el GP de Monaco, tots es disfresen, ja que no poden guanyar com a mínim donar espectacle. L'any passat es van disfressar d' Star Wars, el "dolent" agantava la piruleta q diu stop/breaks/go i els altres a boxes anaven de "homes de blanc, dolents també", fins i tot hi havia "el ninu" x allà.
Aquest any toca superman, veurem com aniran vestits...


repte: traduiu el noms entre cometes

dimecres, de maig 24, 2006

minicrònica del dissabte

Vist que no tinc gaire temps avui faré una minicrònica del dissabte. Amb tot allò que cal per recordar-ho tot.

Amb l'arrivada de la calor el bilwi ha instalat la terrassa. Encara no sé quins son els preus de la temporada, pero crec que el tallat deu rondar l'euro i mig ja. Us anirem informant.

Com que l'escorxador estava ple (a petar) vam anar a sopar al Mil Kdires. Em pensava que era car. Doncs bé, al final no surt tant car. Pero l'hamburguesa que em vaig fotre no era massa bona (la de samfaina). Els postres de la setmana: trufes i sorbet de llimona amb crocanti (crec q es deia aixi).

Després que el grup es dividis en dos (els que tenen paraula i van a la terrassa del bar catalunya-meson del pernil a esperar els altres i els que suden de tot i de tots i se'n van al concert). Pitjor per ells, es van perdre el festival de la granota (el bou i el ninu no s'hi van atrevir). Evidentment el quki i la so anaven junts. I jo anava amb l'Isaura.

De cop i volta va aparèixer del no-res en Butru. Bé, de fet estava en missió secreta en algun lloc del penedès-garraf. Bé, jo ho sé, pero com que és secret no us ho puc dir..

Quan vam arrivar el concert s'havia acabat. Suposem que la gent ja havia marxat, perquè hi havia molt poca gent. No gaire a destacar: la txello va ballar un tango amb un moro (no he utilitzat el terme politicament correcte de maghrebi, tot i que no va amb to despectiu) que li tirava la canya. I la Txello, que de tonta no en té un pèl, va veure en ell la manera d'estalviar-se la patejada desde les pistes i fins el teatre. El bou i la crupu, que encara son menys tontos, s'hi van apuntar. de fet el bou era el guardespatlles! Feies molta gràcia bou treient el cap per la finestra i cridant que amb tu estaven segures! Teniem el dubte pero de si al arrivar a l'agricola (just abans de començar la pujada dels diposits) et foterien fora del cotxe.. El butru, que no se'n va enterar, SI que es va fotre la gran patejada fins el Teatre. Desconec si va haver-hi Don Pan.

pd: tornant al tema del Don Pan... per comprar els croissants d'ha d'entrar a la porta blanca que hi ha al costat amb llum. Que la panaderia no esta oberta a aquelles hores! No feu com unes que jo sé que van dir " oh oh, esta tancat!"

dimarts, de maig 23, 2006

samarreta FM'06

Sí, és el segon post dedicat a la festa major, però que voleu? passa alguna cosa més a vilafranca?
Doncs bé us deixo amb la samarreta d'enguany, que com es va avançar la feien kukuxumusu:

Val a dir que el que semblava una idea original, ja l'ha tingut un munt de gent, i si visiteu la web dels kukuxumusu veureu que han rebut altres encarrecs similars com la fm de la torre.
Destacar també q els administradors han fet unes pulseretes tipus armstrong, amb finalitat de fer pasta i poder portar magnifics grups de músic com els GOSSOS!! (aquest istiu, uuaah!, nanananananana....).
Ah, continunant amb la FM, els admin. van fer el sorteig de l'ordre d'actuació del dia 30! 3 mesos abans! L'ordre ha qdat tal i com esta la penya a la plaça començant per cal pujol fins al reno o sigui: joves,minyons,verds,vella. Torre, esperem que vinguis, pq un cop q vas a veure castells es la millor actuació de la historia!



i com va dir un friki dels castells diumenge:
"...vinga'n va q només queden 100 dies x st.Fèlix!!!"

diumenge, de maig 21, 2006

...eto'o, eto'o, comment tu t'appelles? je m'apelle samuel ...

aquí us deixo la cançó de l'estiu, treta de la retransmissió per RAC1 del JM Pou. Primer es queda sol, però quan s'ajunten tots és un festival !

escolta


font: www.amicsderac1.net

eurovisión

Ahir es va celebrar a Atenes l'eurovisión. Les Ketchup van quedar quartes per la cua (només les van votar Andorra i Albania). Van guanyar els Lordi (aquells finlandesos simpàtics trets d'una pelicula del senyor dels anells), amb la cançó Hard Rock Hallelujah



Clar que no podem parlar d'eurovisión sense recordar el ja mític Alf Poier, d'Austria, que va quedar sisè fa un parell d'anys. Temazo!


dissabte, de maig 20, 2006

moderna vs. (els) arcs

Ahir encara teniem ressaca de dimecres. Tot i això, vam sortir una mica de festa. El Ninu (i una mica el Brunillo) ens van convèncer per anar als Arcs. El n3fen i un amic seu s'hi van apuntar. Crec que després de l'experiència d'ahir la nit ja tenim prou elements per comparar-ho amb la moderna i actuar en conseqüència:

* a l'Arcs sempre foten festa d'alguna marca de whisky. amb el preu d'un cubata tornes cap a casa amb un regal. a mi em van donar una bossa-bandolera i al bou un munederu per la txello. l'altre cop donaven orgasmotrons i agendes. i les ties sempre estan bonissimes! a la moderna mai et donen res de res. per no donar, no donen ni les gràcies.

* l'arcs es un local ventilat i no fa calor. el fum tampoc es nota. en canvi, a la moderna has d'entrar amb escafandra o arriscar-te que se't caiguin els ulls a terra i que te'ls trepitjin.

* als arcs també foten la madonna i algunes cançons del RRR.

* a l'arcs, si no et deixen entrar, és igual, hi ha una pantalla a fora on es veu el festival de dintre. a la moderna no.

* les ties de l'arcs son espectaculars. les de la moderna menys.

* està a menys d'un minuts a peu de casa meva. la moderna no.

* als Arcs hi ha el Ramon Vallès. A la moderna hi ha el RRR.

* a la tribuna que hi ha a fora s'està molt bé i va de conya per comentar la jugada. a la moderna has de seure a terra o, si el seient no està ocupat, dalt del tractor de les obres.

per cert, notícia comentada ahir després d'assaig de castells i llegida avui a El Pais:

"La Guardia Civil ha detenido a cuatro porteros de una discoteca de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) por un presunto delito de lesiones a dos clientes. Aunque no se supo hasta ayer, las detenciones se realizaron el pasado miercoles, tras la denuncia presentada dos días antes por las víctimas. Según fuentes policiales, el pasado 13 de mayo (hi erem!!!!) uno de los porteros vio a dos personas consumiendo cocaína en uno de los lavabos de la discoteca Teatre, situada en el centro de la localidad. A continuación llegaron tres porteros más, que decidieron expulsarlos del local. Entonces se produjo una pelea tras la cual los dos clientes tuvieron que ser atendidos inicialmente en el hospital de Vilafranca. Uno de ellos fue trasladado más tarde al hospital de Sant Joan de Déu con diversas fracturas"

Diversas fracturas = tibia i peroné trencats
Dos clientes= dos redskins
Cuatro porteros = dos porters + els dos bessons karatekas

pd:

Donem la benvinguda a les noies del racó de les eRRes (amigues del Torre de medicina). Nos llena de orgullo i de satisfacción que ens hagueu linkat!! Anims amb el vostre nou blog!

dijous, de maig 18, 2006

com deia l'amunike: campeoolones!

coses d'una nit a recordar quan el barça porti 20 anys sense guanyar cap copa:

* Ple historic al figarot, vam passar dels habituals 3 a ser 7 o 8!!!


* l'henry ( q no es l'amiga del ninu ) porta de cul tot sol a tothom, tot i ser un menys
* es imposible q l'iniesta faci un gol
* la sonia té més a prop el lavavo de casa seva q el del mateix figarot
* Natrus erem els gafes, van fer el gol quan havia marxat la llum! Quan va tornar es va veure el Belleti estirat a terra al corner, al cap de 3 segons la gent va reaccionar i es va adonar del gol
* Era el primer xut a porta del Belleti en tota la champions
* Festa privada a l'inzolia


* El bruna va obrir 5.000 ampolles de cava, el jefe les pagava (amu te queremos, lololo!)


* També hi havia palitos sota petició popular (volem palitos... palitos volem!)
* L'oleguer va tornar de paris x nar a la festa de l'inzolia
* La festa va continuar amb els goigs, shemaisrael, profeta, lamasuvera, i un munt de greatest hits
* El bruna tenia una traca inmensa preparada
* El Gali es diu Joan
* Es va superar la temperatura màxima històrica a vilafranca (a dins la moderna)



post-partit:
* Sobre el llit del sola hi havia un helicopter
* el cava fa una ressaca increïble

properament els videos!

dimarts, de maig 16, 2006

2shifted al teatre + pepet i marieta al FP + festa a pacs

Avui doble crònica, la de divendres i la de dissabte.

Divendres vaig aconseguir enredar el Butru i el Molina per anar a sopar
a La fàbrica. S'hi menja molt bé i les cambreres no estan GENS malament!! Es una mica car pero es clar, encara no sabia que l'endemà el sopar al Forat del Pany ens costaria 21 euros... Al sortir, ens vam trobar amb la resta de penya (bruna + bou + latxi + letu) per anar a prendre unes copes al Centre. No recordo si vam entrar a la Moderna. El que si recordo es que alguns van fer el caballet de mar que proposava el bou fa uns dies. Això ja son "palabras mayores", i es necesita fer un pla de tot el subjecte. Vet aqui el resultat (el primer caballet és la Meritxell, el segon soc jo, el tercer la latxi i el quart el brunillo).


Com que el resultat no és molt satisfactori no entren a concurs. Per cert, cada cop som més els que no paguem al Teatre (oi letu + latxi?)!! La veritat és que estava una mica buit. Pero es igual, el festival ens el vam montar nosaltres. Alguns van marxar d'hora i altres el van tancar.

Observacions:


- el molinari veu que de dj del teatre no té gaire futur i vol fitxar pels 2 shifted. Però et vas equivocar de combinació (la corbata és taronja i la camisa negre)!!


- anavem tan tajes que es va decidir anar a sopar a cal ton el dissabte el vespre (tirar la casa per la finestra). sort que el Vallès ja havia reservat al FP per l'endemà!

(l'endemà vaig anar a BCN. Us recomano anar a visitar l'exposició de cartells de la república que hi ha al museu d'historia de catalunya)

Després d'una llaaaaaarga becaina, ja tornavem a ser dissabte al vespre. Com que hi havia festa a pacs i sense alcohol no et deixaven entrar, vam passar per la gasolinera penedès. A tresquartsdedeu ja erem al forat del pany. Només entrar va passar una cambrera amb un plat plè de pernil serrà a la mà. era el presagi de la revolució: aquella nit anavem a sacrificar un plat de braves per un plat de pernil amb torrades. ja no hi havia marxa enrerre..


les paies feien un sopar (de paies) just al costat. la personalitat convidad era la Glò. Potser la següent serà la Mari! Nosaltres també teniem un convidat, el Torre, que estava disposat a menjar-se el món aquella nit!


Vam acabar sopant 7 en una taula de 4. Els postres de la setmana van ser la cerma catalana i les pastes marroquines. I clar, com que haviem arrivat d'hora vam acabar de sopar d'hora. I com que els Pepet i Mariera encara no actuaven ens vam haver de distreure com vam poder (aviat els videos). Casi ofeguem el torre amb una cullera!!

Acte seguit, el grup va començar a tocar. A la segona cançó el tio es va quedar en pilota picada.


Es va fotre les paies a la butxaca! Diuen algunes que s'assembla al Ruben, company d epis del Torre i el shard. Potser sí... El concert va ser un espectacle. Van fer molts bisos i només van fotre el camp quan l'amo del forat del pany va dir que tancava. Mentrestant, ens vam fotre 3 tubus i un cubata per cap. La taula feia goig:


El tot ens va costar més de 20 euros (a les paies més encara!). Pero es igual, anavem sobrats. Anavem tant sobrats que fins i tot vam comprar el cd d'aquella gent (bé, cal dir que el Torre va fotre 10 euros ell solet!). Missatge a qui el tingui: fes copies almenys!!

Al sortir vam gastar una petita broma al vallès i ens el vam oblidar. Sort que ens el vam oblidar, si no no haguessim pogut fer de cotxe d'equip de l'amo de vilafranca. es veu que s'estava disputant una crono individual. Aviat us oferirem el video.

Pero com que el ciclisme no ens agrada gaire, vam acabar fent rallies pel camí de st pau (tram nocturn). després de casi atropellar un grup de gent que caminava per allà, intentar pujar amb cotxe l'ultima pujada de st pau i despertar els gossos de la pastorman vam deixar el cotxe a l'agricola. alla ens vam separar: els cobards van anar per la carretera (nenazas!), els valents vam fer camp a través. No hi va haver cap baixa tot i que el vallès casi es deixa les cames en un dels horts (un filferru). La festa estava força bé, pero llastima que la gent de vilafranca sigui superrancia i no hi anés. hi havia un trapezi per allà i el bruna no es va desnucar de miracle! n3fen, quan feu la propera?!

Tot i que ja començava a ser una despulla vam acabar al teatre, on ens vam trobar la crupu, l'isaura (novetat!!) i la txello. no hi va haver don pan.

dilluns, de maig 15, 2006

sò, tas fumao un porro?!

com liar un porro, by la sò (4 entregues):

fascicle 1.- condició sine qua non.. anar una mica pet i fer veu de gitaaaano!

fascicle 2.- seguir fent veu de gitaaano i mullar la banda adhesiva del paper. sobretot no tornar amagar la llengua després.

fascicle 3.- posar-te les ulleres de sol i ensenyar orgullós el porro a la camara (si t'has sortit un txurro, com és el cas, fer el mateix)

fascicle 4.- ja sigui un porro o un txurru, ara tocar fumar-s'ho. si no s'encén a la primera insistir!

Curiositats dels altres videos:

- el video més vist és el breakdance a la Rambla, seguit pel de la terremoto de les voltes i del casi striptis del vallès (!!!)

- el més descarregat, els 110 metres tanques del ninu a l'estació de bus (memorable!)

- el menys vist, de moment, la lluita de cotonines davant del FP

Coming soon:

- Festival 2 (o 3!) shifted al Teatre

- Pepet i Marieta live @ FP (o com fer que un sopar al forat et costi 21 euros + cost del cd)

- Rally vilafranca - pacs (tram nocturn) + camp a través + festa a la granja

- Divendres festa de medicina a la facultat de Bellvitge. Entrar a la festa costa 5 euros (15 € si també voleu anar al sopar). Estem pensant organitzar una expedició per anar a veure tots els nostres amics de medicina: la Izaskun (bella amiga), la mussol, l'amiga de la mussol (i del bou),
l'Irene (impossible is nothing), el Ruben i la novia. Ai, em deixava el Torre... :p Interessats deixeu el vostre comentari!!

divendres, de maig 12, 2006

Cesk Freixes Live @ FP

Ja sé que no és habitual fer cròniques dels dijous, però amb el festival inusitat d'ahir em veig abocat a fer-ho, encara que no sé si la censura em permeterà anar molt enllà...
S'ha de dir que res no hagués estat posible si la colla de la marina&co (les que no es lleven per les costellades) no ens hagués acollit al bruna i a mi (o era al revés). Buenu, en un principi tot va seguir els paràmetres habituals, inzolia+sopar al forat del pany! com si fos un tipic disabte amb la tipica colla. Però només arribar al forat es va veure que no era un dia normal, etava ple a les 10 i poc! rao: a la taula del costat i havia sopant el secs freixes (que no és el de l'Arsenal Meritxell!), el monti , i una noia de sant pere. Fins i tot hi havia entre natrus el sr. i la senyora cookie, q per cert passarà un intens cap de setmana envoltada de guiris a Montmeló. Llàsitma que l'Ide ja no corre que sinó et demanava un autògraf!
Després de sopar va començar el concertassu amb el bruna recitant uns versos de l'ovidi . Per qui no ho sabia hi ha més cesc freixes darrera de la princesa. Ens vem anar animant i entre ampolla i ampolla de cava fins i tot feiem els chorus! festivaal! Al final després q fesin el bis de la princesa, el bruna va començar a cantar algu del RAimon amb el q el cesk va respondre amb boi-boi un míting polític
Ràpidament després de la finalització del concert ens vam desplaçar a la Moderna, resaltar que no ens va fer falta agafar l'escafandre que tenim guardat a la sala de despressurització! l'aire era respirable i no feia calor!!! Tot era molt raru tant q no hi havia el patata punxant sent dijous, hi havia el ratman&bobin (q estan en dura pugna amb els 2shifted, x l'hegemonia del mercat vilafranquí. Ara potser m'he passat, q no havia contat el dj bigotudo i els seus hereus!). Per allí rondava l'amo de vilafranca que me'n vaig enterar que era el proveidor oficial d'esparrecs al forat del pany! i molta gent que l'endemà no curra o que hi va ressacosa.
Quan ens van fotre fora de la morderna (amb el blue monday! versio extendida que dura 20min) vam ajuntar-nos amb el guali,el pau i el mota (calçotaire x algunes) i vam anar a continuar la festa...




aquest tros està censurat




... el OBL es va despertar de sobte de la petita siesta per dirigir-se corrent al lavabo, i mentre el guali el grabava, va treure tot el que li sobrava. Guali aviam si ens passes el video pq el poguem penjar! Això és tot el que recordo, suposo q m'he deixat la meitat de coses, però jo no sóc com el solà q surt amb una llibreta per apuntar-s'ho tot!

vinga nanus, aquesta nit més!





preguntes a l'aire:

com es diu la princesa del mario?
marti, la taula que vas reservar al forat la setmana passada pensante que era aquesta, torna a estar reservada?

dimarts, de maig 09, 2006

Contxu!

Ei, és curiós saber com ens busca la gent el google, o més ben dit, buscant què arriben a natrus.















amo a laura (i variants)25.17%
aixo no es una colla ni es res (i variants)22.44%
discoteca teatre (i variants) 2.72%
altafulla (i variants) 2.72%

camera oculta (i variants)1.36%
rap del pallaso0.68%
gegants steenvoorde0.68%

videos lleterades0.68%
ferragut et elisenda0.68%
osties cotxes de rally0.68%
la creperia d´en pau0.68%

CONTXOS0.68%
"LA BUENA VIDA" "VIDANIA"0.68%
Adidas nadia comanenci imposible is nothing 0.68%
vilafranca la moderna Dj0.68%
Yuri Gagarin0.68%


No us molesteu a mirar si dona 100% pq no ho crec!
Buenu, no se pas quin m'ha fet + gracia si el de contxos o el de videos lletarades, xD. Pero fent un analisi + calmat, no se fins a quin punt ens estem convertint en complices de la MTV amb el munt de penya que ens troba a natrus buscant la Laura!
Es divertit comprovar que quan busques al google contxos sortim els primers i gairebe unics! jaja nomes se m'acudeix dir: ai contxo no em toqueu les orelles!

vinga que passeu tots una bona setmana!
ah, si algu vol sortir dijous... jo div tinc festa pq es la telecogresca, q ve vive la fete i molts mes al forum, pero natrus nirem al 2shifted fete al teiatru,no?

dilluns, de maig 08, 2006

kiropotkin, el tsar comunista

Bona nit lectors!

Puntals, una setmana més, us oferim ... LA CRÒNICA DEL DISSABTE!! Des d'aqui saludem a totes aquelles colles que llegeixen el nostre blog (en especial aquelles
que no es presenten a les costellades) i al jefe de l'Inzolia (que segueix negant-se a posar a la pissarra que les tapes de palitos son gratis)!

Abans de començar, us oferim el video "en busca del gerani penjat". Sense comentaris..



Coses a remarcar de la tarda: el Ninu i l'Isaura van fer tres mil hores de cua a BCN per anar veure l'espectacle de les acrobàcies aèries. Va valdre la pena?


Primera parada: Inzolia. Erem quatre gats (mai més ben dit!!).


Sopar al Forat del Pany sense concert. Diuen que al final es fa la setmana que vé.. Tot i que creiem que seriem pocs al final vam acabar omplint la taula. Coses a destacar:

- Mentre esperàvem els plats, el químic i la farmacèutica feien experiments amb els escuradents, la cera de l'espelma i l'alcohol. No van cremar el local de miracle.


- A l'Amela li va caure una (txap txap) lleterada a la samarreta. Diu que era oli de la truita pero jo crec que a la foto queda ben clar qui va ser..

- La Latxi ens va ensenyar una foto del Letu a Lobo de fa una eternitat. Vaya pinta de killu xaval!!!

- El postre de la setmana va ser Mel i Mató (de montserrat, suposo).

- Quan ens disposavem a marxar el Ninu i l'Isaura van demanar una clara i un tubu de crema catalana. Allà va començar un pique de "tubus" que va durant una hora (aprox). Sort que el brunillo no es va desmelenar i no va demanar cava!!!

- Desaparicions misterioses (de moment inexplicables): la Crupu, Amela i Marta, Martí (que deia que estava molt cansat pero el tío se'n va anar a veure la novia) i el Vallès i Laura (creiem que aquests últims volien continuar els experiments en una altra banda...).

Vam decidir fer la ruta del dos de maig (Centre-Moderna). Pel camí vam veure l'Aullon amb un txet. Mai havia vist tants punkis per metre quadrat com dissabte. Si seguim així els veïns no tardarán gaire llençar-nos galledes d'aigua.

Al Centre la Txello només veure'ns va desallotjar la millor taula i ens va convidar a cubates i cacahuets (es mentida!). Ens va tocar seure al costat d'un dels amos de Vilafranca. No vam resistir la tentació de fer-li una foto, sobretot quan es va adormir:

Després va entrar la Sò (amb el cookie) i allò es va convertir de cop i volta en una reunió de poppies (veure foto).


Un cop a fora el grup es va dispersar.. La Latxi i l'Isaura es van apalancar davant del Manyé i van començar a xerrar. Mentrestant el Letu, per entretenir-se, va omplir tota l'acera de lapos. El Ninu, que fa anys que vol anar a l'Arcs, no va entrar i es va quedar per allà fora fent el panoli (no t'haguessin deixat entrar amb aquell polo!). El Bou i jo vam decidir entrar i veure si el Brunillo encara estava viu. Feia m
olta calor, pero la Meritxell ens va ensenyar que en aquests casos el millor es arremengar-se els pantalons. Tot i que s'estava lleugerament millor, vam perdre uns quants quilos. Desconeixem si el Bruillo va establir contacte amb la 6,7. Pero el millor de la nit encara no havia arrivat..

Allà fora de la Moderna, mentre el Bruna entonava els cants tirolesos del dia anterior, i alguns tajats intentaven arrancar el tractor de les obres, vam fer una petita i breu assamblea i vam decidir anar al Teatre. Pel camí la Latxi i jo ens estavem pixant. I no se'ns va ocorrer res més que anar a pixar en un dels llocs MALEÏTS del centre de Vilafranca. Sort que el Letu custodiava l'entrada! No escriuré on era perquè si se sap, som homes (i dona) morts..

La veritat és que no recordo gaire cosa del Teatre. Que la barra de l'escenari està molt buida i que és ideal per anar a buscar els cubates, que ens vam gastar els diners que van sobrar al sopar del sopar amb xupitos (visca la corrupció!), que el Butru i la Txello van aparèixer per allà, que vam trucar al Martí i vam estar cantant-li el Koala, que la Latxi es va tornar de color vermell (veure foto) i poca cosa més. Al sortir no vaig aconseguir convencer la gent per anar al Don Pan. I el Bou va enviar l'SMS que sobrava (i amb un ull!).. xD


Racó X: el casi striptis del Vallès

L'aixònoésunacollaniésres digital d'aquesta setmana:


Una pista: és impossible!!

I'm from Barcelona (2a part)

ei, responent a unes crítiques ferotges dient que no es veia, torno a posar el video dels i'm from bcn! espero que us agradi!
Ah, ja podeu anar votant els peixos espases. Per cert aneu suggerint peix per la setmana q vé... jo havia pensat amb el caballet de mar, que tot i no ser un peix estricament tb viu a l'aigua!


comming soon...

- sat night! necessito la cronica pq no me'n recordo gaire! imaginat q em va arribar un sms diumenge d'algú q vai despertar trucant-la a les 6, i ni me'n recordava!
- estadístiques: com ens troba la penya? que busca realment? si pq natrus realment som uns 20 a tot estirar!
- video solà en busca del gerani penjat
- ah, marti com triguis + arribaran les FMs i ja no nirem + a la moderna!!

diumenge, de maig 07, 2006

peixos espasa

Aquesta setmana us presentem els "fantabolous" peixos espasa (us aviso que aquest cop sí que hi ha nivell!!). Aixi doncs el Vallès es proclama millor besugu de la colla. L'enhorabona!!

dissabte, de maig 06, 2006

corralito

Ara feia temps que no postejàvem cap crònica del divendres. com que no son una colla ni som res, els divendres no s'acostuma a fer res. Però aquesta setmana ha sigut diferent. Tot i que no hi ha hagut peixos (per cert, el Vallès de moment és el besugu més votat) ha sigut un festival..

Després de fer unes birres al Coro (apurant el temps de descompte), ens vam posar l'escafandra i vam entrar a la Moderna. Sort que la gent va molt borratxa i no sap que a sota de l'aire condicionat s'està molt bé. Mentre el públic esperava el Blue Monday, el xampi i companyia desmontaven amb molta parsimònia l'escenari. Nano, si els Musaranya els costa tanta estona desmontar-ho tot, quan deuen tardar els Rolling Stone a desmuntar el seu?

Després de que el Bruna establis contacte (visual) amb la 6,7, i de que el Bou perdés els ulls (el Martí ja els havia deixat fora) vam sortir fora al carrer. I com que ens aburriem vam decidir primer anar a Argentina i fer una foto al "corralito" i als argentins que hi ha encara a dins. Existeix de veritat!! Mireu mireu:


Vam estar buscant durant molta estona les claus del tractor de les obres que hi ha aparcat davant de la moderna. Vam mirar a sota l'alfombreta, dins de la guantera, pero res.. el paleta es va endur les claus a casa! Está demostrat, aquests trastos van tan lents perquè només tenen primera i segona marxa. Com que no vam veure cap cable per enlloc tampoc vam poder fer un pont (com a les pelis).

Després vam decidir anar cap a les muntanyes del Tirol (que no és el bar de la Rambla). Allà ens vam trobar el típic tirolès amb aquelles trompetes super llargues (el Bruna) cantant la Madonna, la Terremoto (la de alcorcón!) y el Koala. A la foto el podem veure "parlant a cau d'orella" amb l'Africa:


Com que encara ens aburriem vam fer una mica d'escalada just al davant de l'Estalella (properament el video). Tenia premi! Això si que és escalada i no el que fas tu Torre!!

Després de passar amb cotxe per davant del Teatre (com els killus) vam anar a dormir. Avui serà un altre dia!

Pregunta a l'aire..

Quan elimines les cookies de l'Explorer els hi passa algo als germans Cuyas?

dijous, de maig 04, 2006

festa major vilafranca del penedès 2006

Com que ja comença a fer calor inevitablement es comença a pensar amb la festa major. Vet aqui uns quants apunts per anar fent boca:

- la samarreta la fan els de kukutxumusu.

- el dia 30 hi haurà les 4 colles tradicionals: verds, jove, vella i minyons. aixi doncs un any més no hi haurà ni els capgrossos ni xicots..

- teniu fins el 19 de maig per apuntar-vos als goigs. es veu que falten paios perquè les veus queden descompensades. es veu també que les places alliberades son les del costat del penya(vié).

- aneu pensant on fer el sopar del 28... quan arrivi l'agost i el comité de redacció hagi acordat 3 o 4 llocs susceptibles d'albergar aquest prestigiós sopar, ja posarem una enquesta on podreu votar.

- venen les Spice Girls..

dimecres, de maig 03, 2006

Antiherois

Un altre cop a petició del martí us presentem: antiherois

Són una penya de vila, que tenen un referent clar en els Caballeros del Zodiaco. Suposo que hi deu haver també un lligam amb la terremoto de les voltes (veure post anterior), però no podem confirmar aquest extrem.
Però deixem que siguin ells mateixos qui defineixin el seu clip:

Fantastic videoclip del grup Antiherois. Aquest grup esta cridat a substituir a Blur i Franz Ferdinand en els propers ... all » dos o tres mesos. Escolteu-la!

Videoclip de antiherois, grupo llamado a desvancar a George Michael, Scissor Sisters y todo lo que pase por delante. Oidlo!

The best gay music group in the fucking world. Soon in Bristol, London, Vilafranca del Penedes and maybe in New York if they are not tired enough to go. Listen to this and love them.

George Bush et Ratzinger ils n'aiment pas la music de ces pedes depraves. Chirac non plus. Mais ils aiment que tu ecoute la merde de la MCM






+coses:
qui s'anima a anar a veure el barça demà al figarot? després si s'escau anirem a canaletes, a l'aeroport (el de veritat,n l'amiga de la marina), etc...

sobre el tema transit, es veu q la setmana passada van dilsi q fins q no fessin tant soroll no obrien. Avui ja s'ha vist el pitxi a la feca. També la setmana passada van fotre un toque a la morderna, també per soroll, clar van veure un tiu sortint amb escafandre i es van pensar q era pq la música estava massa alta, quina poca vista!!! però aquest tema el deixo pel martí.

el tema txeto crec q ja està tancat!

dimarts, de maig 02, 2006

el trànsit ha mort..

La profecia s'ha complert... han txapat el Trànsit. Les males llengües diuen que no han passat ni una de les últimes inspeccions que se li han practicat (llàstima que no hagin passat els de narcòtics i hagin fotut una redada guapa!). Pero es clar, per no espantar els assidus han penjat un cartell de "tancat per reformes". On aniran ara els punkis el divendres i els txets el dissabte?? Ja circulen sms's acusant el Pareta (pare) del tancament (que és qui va signar l'ordre de tancament)..

Alièns a tota aquesta polèmica, la colla es disposava a afrontar un dissabte més tot fent un cafetó al Bilwi (aquest cap de setmana no hi ha hagut Inzolia). Com que ja és primavera i ja fa calor, vam dir que caram! i vam decidir sopar a la terrassa de l'escorxador. Les cares alegres i les manigues curtes es van anar convertint en llavis morats i manigues llarges a mesura que avançava el vespre. Al final feia bastant de fred (ndlr: el Ninu anava amb maniga llarga)! Vam sopar en companyia de dos amics de la Crupu molt simpàtics, que tenen dues fures a casa seva. Per cert, van deixar ben clar que estem convidats a menjar txutxes i bombons a casa seva!!

I Letu s'escriu amb U, i no amb O!

Copitxuelas al Via Fora (ens va donar temps a fer dos cubates!!). Hi ha un cambrer nou, que és més ample que alt. A veure qui és el guapo que s'atreveix a engegar-lo a la merda quan ens volen fotre fora. No us ho recomano!!

No sé a quin punt de la nit vaig grabar el que em va semblar un intent de striptease del Vallès... casi se li veu la Leta (de titoleta, que no és la novia del Letu, és a dir la Latxi)!!

A la Moderna no recordo gran cosa. Crec recordar que hi havia el Paco per allà fent AUMMM i que no estava especialment plè. Al Teatre la música va ser molt i molt patètica (clar, a aquella hora la taja se'm havia passat i podia enterar-me del que sonava): Molinari dimissión!!!!!!

No vam tancar el Teatre. No hi va haver Gall d'Indi.

Respostes a les preguntes de la setmana passada:

- txet en masculí és un txeto. Pero dono un 10 a les vostres respostes: galeta (de cigaleta), tita (de tita), lleta (de lleterada???), leta (de cigaleta), lina (de titulina).

- efectivament Vane, un tio és mono quan té menys de 18 anys. Un tio està bo (o no) quan ja és major de edat. Està clar que a la Vane li van els tios monos...

- el punt de l'aixonoésunacollaniésres digital se l'endu el Martí. Les classificacions ara mateix no sé com estan, m'ho haig de mirar.