dissabte, de setembre 30, 2006

Pla HC


Avui juguem el segon partit a la bombonera, t'ho perdràs?

divendres, de setembre 29, 2006

despedida Tere + QTAL de vodafone

Ahir vam fer la despedida de la Tere, que diumenge (dia del concurs de castells de Tarragona per qui no ho sàpiga encara!!) marxa cap a Berlin per aprendre alemà. Si lo de la sò no és un erasmus ni es res, lo de la Tere ratlla el ridícul, perquè a principis de desembre torna a ser aqui!!!
Total, que ahir vam anar a sopar a l'escorxador. el millor, evidentment, va ser a l'hora del regals. Si la sò va marxar amb 7 tangues, la tere marxarà amb uns calçots (o gayumbus) com els de la foto. us aviso, són últim model! els van fabricar l'any 36..


(sembles talment un serrallonga amb barretina!)


els típics que no treballen ni foten res els divendres i els que estan de vacances van anar una estona al Trànsit. Els que hem de moure aquest país, inclòs els divendres (el ninu, l'isaura i jo), vam marxar cap a casa. era tant tard que ja s'havia acabat el largero!!! bon viatge Tere!!!

per cert, per fi ja hem creat un grup qtal de vodafone! com funciona aquesta història?! és "molt fàcil": quan esteu inscrits vodafone us dona un codi (p.ex. jo soc el 4101). doncs bé, per a que l'oferta aquesta funcioni enlloc de trucar-me al mòbil de sempre heu de trucar al 4101. com a molt pot haver-hi 10 persones i ja n'hi ha 7. Ho dic perquè hi ha gent que ha de carregar la tarjeta i al igual es queda fora del grup... eh txello!!!

els nous números de la penya son els següents:

Petrus - 4101
Butru - 4102
Bou - 4103
Marti - 4104
Tere - 4105
Brunillo - 4106
Ninu - 4107

de moment som aquests. si s'apunta algú més que ens digui quin número té!

a més a més, el grup qtal ens ofereix varies frikades com ara enviar un sms a tot el grup (això pot ser molt útil per evitar les típiques cadenes), fer una multillamada, i fins i tot localitzar a la penya! s'ha acabat dir doncs que estas a un concert punki a bcn i estar trucant desde la rambla, per exemple! tot se sabrà a partir d'ara!

fins i tot tenim una pàgina web. pots enviar sms's i xatejar. també pots posar anuncis (rollo tal dia em caso i tal) i altres serveis que et fan pagar. enfi, una cutrada tot plegat. si voleu entrar-hi teclejeu *137*1# al vostre mòbil i amb la contrasenya que us donguin aneu aquí.

you'll never walk alone!

You'll never walk alone (YNWA)

When you walk through a storm
Hold your chin up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm
Is a golden sky
And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone.








passeu avui a buscar les bufandes, i les entrades els que encara no en tingueu!

dimecres, de setembre 27, 2006

Che Sudaka Live @ Penedès Square


Ei s'acosta el Concurs, i tret d'algú que té una cita inel·ludible amb l'escalada (es veu que les conjuncions estel·lars fan que només es pugui escalar aquest cap diumenge), la colla comptarà amb una nodrida representació a TGN, entre la grada i l'arena.
Els que millor s'ho munten però són els punkis de l'Ateneu, que anuncien aquest any l'intent de fer una PAELLA! la cosa promet...
Es veu que s'han venut ja 1000 entrades al Figarot, aquesta tarda se'n posen a la venda 500 més, o sigui que no estarem sols. Demà penjo la lletra del You'll never walk alone i divendres després de l'assaig es poden passar a recollir les samarretes i les bufandes.

En cabat de l'assaig i haurà un concert punki de Che Sudaka un grup nascut a la pl. del Tripi, (queda tot dit). La Txello segur que ens en pot donar més referencies...


Si el dissabte no esteu molt ressacosos/no necessiteu una siesta de 10hrs/no jugueu a OK/no treballeu, a mitja tarda hi ha la pedalada verda, bona ocasio de fotre's una bona xocolatada de gorra.



Barça

Avui podrien començar els vespres de xampions al figarot, amb els serranitos... Jo hi aniria, aviam si us animeu.


--------
toma pamfletu verd! es que em vaig picar quan vas posar lo de la vella soud festival (sense 2many i 2shifted!! qui s'han cregut que son!)

dilluns, de setembre 25, 2006

antònia font live!

A veure si tornem a agafar el ritme que teniem al principi d'aquest blog i us podem oferir les cròniques com a molt tard el dilluns. ara que no foto gran cosa després de la feina encara es pot, però quan comenci a tenir les tardes ocupades serà difícil! l'equip de redacció ho intentarà! potser el ninu s'hi haurà d'implicar més, que per no fer ni el visita (l'excusa és que la connexió li va molt lenta..)!!!

dissabte 23

dissabte, com sempre, ens vam trobar a l'inzolia. pel camí em vaig trobar la txello, que anava a treballar. com que el torre anava a sopar al forat del pany amb tota la colla de medicina vam intentar acoplar-nos a la mateixa taula reservant per més. però com que ens van dir que no hi cabiem, vam reservar la taula del costat, que de fet ja ens estava bé! tot i que no vam acabar llençant-els'hi ni menjar ni res ens vam fer un fart de enviar sms's! cal dir que jo abans ja havia lligat amb un paio per sms. es que "la noche me confunde"! jeje els sonats després anaven a dormir en una masia a Marmellar, prop del famos castell. segur que van ser víctimes d'algun ritus satànic. i si no, segur que els txacals se'ls van menjar!! a mode experimental vaig introduir una novetat al menú: tapa de gules (del norte). no estaven gaire bones pero bé s'havia de probar, no? al final ens les vam acabar menjant el ninu, l'isaura i jo. i les va acabar pagant tothom! també vam fer acupuntura amb un ninot de cera que va fer la crupu. el ninot anava tant calent que se li va encendre la titola!





després vam fer la tradicional ruta centre-moderna. com que aquesta última no estava gaire bé vam anar cap al trànsit. per allà fora hi havia el 6q pixaner que celebrava els eu aniversari i l'havien disfressat de capitan pescanova (amb la canya i tot). molt divertit! un cop dins ens va adonar que encara era molt d'hora i vam nar al noi-noi. el bou encara hi té l'entrada vetada. si no recordo malament, els cubates valen 3 euros i mig. algu serio això, eh! vam estar una bona estona allà fora xerrant i lligant amb noies que pasaven per allà, com la mireia i la laia:




al trànsit vam fer el cubata que sobrava, i li vam fer un homenatge (el bou es va posar fins i tot de genolls!). de camí cap al teatre ens vam disfressar de geperuts de notre-dame..



pel camí vam anar perdent efectius (ninu + isaura + crupu ja feia estona que havien pirat) i crec recordar que ens vam quedar el bou i jo sols. pero a la porta del teatre hi havia el plan renove per salvar-nos! a dins recordo haver convidat el recio a un cubata. un cop a casa em va venir a buscar l'helicopter i em vaig adormir.

diumenge 24

aquest matí tenia una ressaca terrible. bon dia per anar a la mercè, he pensat. dit i fet, a la tarda el martí, la gemma, l'amela, el vallès i jo hem anat a veure els antònia font, que actuaven davant de l'antiga fàbrica de la damm. després de perdre-ns, veure on treballa l'amela, tornar-nos a perdre i acabar aparcant en un pàrquing que costava 32 euros l'hora, hem trobat el lloc del concert, en una cruïlla de carrers. després hem trobat part del komando pareta (el bou, el brunillo i l'oleguer). el bou i jo hem fet un supercubata de litro i mig que ens han donat en un bar de peruanos. però allò no era ni whisky ni era res: ens han fotut 10 segons de whisky i no estava gens carregat. o potser és perquè tenim el paladar acostumat..? el concert ha sigut un festival. el bou i jo hem fet una competició per veure qui se sabia menys cançons. crec que he guanyat jo! de camí cap al pàrquing m'he perdut, però més tard ens hem trobat al cotxe. un llapis d'ikea, un pistatxo... ou iea!!!

per si algú encara no ho sap... diumenge que vé dia 1 d'octubre hi ha el concurs de castells. les entrades es poden comprar al servi-caixa o al figarot. si algú té ganes d'anar-hi que parli amb el martí i el vallès, que ja tenen l'entrada! hi podreu veure pilars com els de la foto, però amb camises de colors!



He recuperat una foto d'un dijous d'estiu (la gent no treballa els divendres?!). es un joc: quantes colles hi podeu comptar?



en exclusiva us ofereixo una foto de la colla de noies de mon germà (gentilesa del ninu, que es va aprendre el nom de totes!). des d'aqui saludu a les meves germanes i a totes elles!

dissabte, de setembre 23, 2006

nova barra a l'inzolia

Ahir el ninu, la marina, la carmona i jo vam inagurar una nova barra a l'inzolia: la de la botiga! estava tant a petar que hi havia gent fins i tot a fora el carrer. i es clar, abans que fotre'ns el vi alla al mig de la sala drets com uns estaquirots vam decidir anar a la botiga, on l'oleguer ens va fer una mica de lloc entre les ampolles que hi ha sobre el moble del mig. la veritat es que no s'estava GENS malament. faltaven tamburets, però no es pot demanar tot el primer dia! l'africa, mentre descansava, ens vigilava per a que no txinguessim cap ampolla! després s'hi va afegir la colla del pla, que ens va deixar veure el programa de festes de santa tecla. la veritat es que no fotien res de bo a part d'uns dj's txungus que a lo millor son bons i tot. a barna no ho recordo, pero es segur que avui toquen els pinker tones (veure post st.joan a valls o com muntar un festival en territori enemic). son tant bons que tenen la nawja nimri (la de "los amantes del circulo polar", bastant guapa per cert) com a telonera. la "marina & co." segurament hi aniran i intentaran tornar a pillar un cd al backstage! com que necessitava una samarreta verda per complir una missió secreta que m'han encomanat vaig convèncer la gent per anar a sopar al figarot (el ninu i jo ja estavem pensant amb els serranitos!). havia de ser un sopar de parejitas perfecte! pero va aparèixer l'isaura... i la marifa (sense marifeta), i la 6,7, i la meritxell, i la txello, i el boquera garganta profunda, etc. aquest últim estava convençut que la marifa sortia a la tele. i es veritat, és la yonki de ventdelplà (la vero, que no és la patri)!!! el ninu i jo ens vam tajar de clares i quan va ser l'hora d'anar a buscar les samarretes ens les van donar sense problemes. ninu, "vull veure aquesta samarreta a tarragona, eh"!!!!! el ninu es va rajar i va pillar la L enlloc de la XXXXXXXXXXXXXXL. quin paio. el gali cada cop està més fort i més ample (jo ja necessito les dues mans per abarcar el seu braç) i s'està fent una casa al costat de casa sons pares.
la nota còmica de la nit la va donar el brunillo, que no sabia on havia deixat les claus del cotxe i del metro i va haver de tornar a casa amb el pareta (el del komando). les has trobat ja?!?!
quan casi tornavem a ser parejitas i la cosa es començava a animar amb cubates el ninu i jo (que era despulla) vam fotre el camp cap a casa. a mitja rambla però vam tornar enrerre pq m'havia deixat el jersei al figarot.

avui hi ha múltiples plans (és com un tria la teva aventura):

- anar a veure la processó de tarragona. un cop allà sopesar l'opció de quedar-nos'hi i, eventualment, dormir a altafulla. cotxes: berlingo i, si cal, terrano.
- de festa a barna a veure els pinker tones (i la nawja) al recinte del forum. jo no hi aniré perquè no. la marina & co. segurament sí.
- sopar al forat del pany amb la colla del torre. es veu que no son prou barcelonetis i fujen de la mercè per seguir estudiant per la MIR. el martí m'han dit que havien llogat tot el forat del pany per ells sols. hi haurà l'izaskun (no fa el mir pero li vam caure tant bé que a l'igual s'apunta)? i els tios que sempre l'envolten? hi haurà la mussol? i la noia que apretava el bou? i l'os panda de la festa de carnaval? i l'irene (impossible is nothing)?
- anar a veure el st ramon de hockey a cambrils i quedar-se a sopar allà.

per demà de moment només en conec un:

- anar a veure / fer castells a bcn, quedar-se a dinar i anar a veure antònia font. per a més informació: trucar bruna i/o bou.

tots els plans haguts i per haber queden condicionats per la metereologia, es clar!!!

per problemes tècnics d'origen desconegut no puc passar res del mòbil a l'ordinador. intentaré arreglar-ho aviat!

ah per cert, el de valls que curra amb mi m'ha passat aquest flyer. es veu que les pastis aniran a preu de whisky normal! jeje



i per últim, una frikada del gnarls barkley:

ferrari

El hijo le pregunta al padre:

- Papá, ¿un Ferrari es un coche rojo con un caballito blanco?

- Si hijo mío. ¿Porqué?

- Papá, creo que esta intentando adelantarnos...


dimarts, de setembre 19, 2006

El joc casteller


Des d'avui està en marxa (en fase de proves) un nou joc per internet, suposo que no té punt de comparació amb el lineage (oi warp3r?), però promet bastant. És l'adaptació del popular hattrick (pel que es veu la gent hi juga molt, com a mínim a la uni). Es tracta de crear una colla castellera i anar assajant entre setmana i el dissabte fer l'actuació. Tot això amb rankings, estadísitiques...
El podeu trobar aquí.

ja podeu anar fent les vostres colles! i sort a tots per Tarragona!


diumenge, de setembre 17, 2006

fotos navarra + fm'06



mica en mica s'omple la pica... finalment he penjat part de les fotos de navarra. dic part perquè el Flickr només deixa penjar 20 mb cada mes, i ja els he esgotat. així doncs el més que vé més!! A continuació, el recull de fotos de la fm'06. Ben aviat els videos!

El txello el 28:


El quim el 28:


El ninu, la nuria i l'agnès a l'empalmada:


Jo, de ressaca (qualsevol dia de fm):


Neu pols, tot obert:


La meritxell i un carro de la compra:


Requetón al bilwi:


El ball de foc (bdf):


El 6q, pixant prop del noi-noi:

ninu rijkaard

l'isaura i jo ahir a la tarda vam fer ruta esportiva pels pabellons del penedès. primer al municipal del pla, on jugaven l'equip local contra l'igualada. vam veure una afició volcada amb l'equip, un "angel mur" que es diu Arnau Tarrida (segons informacions d'última hora el tio està lesionat pero s'ho passa pel forro..). això sí, el soci està indignadissim perquè tot i que la temporada ja ha començat encara no té el carnet de soci. diuen que està al forn, pero no ens ho creiem! c. buono dimissió!!! hi vam estar uns 5 minuts aprox. després ens vam traslladar cap a l'ataneu de st sadurní per veure el ninu rijkaard. veure foto:


al arribar vaig tenir un conversa a distància amb un killu que em va fotre un cop al retrovisor. just abans pero casi m'enclasto contra un seat león killu killu. aparcar en pujada i que no t'entri la primera és una combinació fatal! el partit va ser molt dur, amb entrades molt fortes. al final victoria per l'equip local (6 a 3), que va dominar en tot moment el partit.

després d'hores de discussió l'isaura i en ninu es van quedar a sopar a sansadurní (de gratis!) i jo, a falta de plan, vaig decidir sopar a casa i no sortir. txello i vallès, que us vau trobar al final?

pd: ah, per cert, si teniu ganes de viatjar a l'espai cliqueu aquí!

dissabte, de setembre 16, 2006

despedida Sò



A hores d'ara la Sò ja deu estar practicant el francès (linguisticament parlant, es clar) a Lyon. Marxava aquest matí a les 6 amb el seu brother i la sister. I es clar, cada cop que algú marxa se l'ha de despedir i és el que vam fer dijous al Forat del Pany. La tapa de pernil ja s'ha consolidat al costat de les braves. Es bonissim !!!! (m'estan sortint rajos de llum de la boca..). Una altra cosa no sé pero tangues no li faltaran: en té un per cada dia de la setmana i amb un nom diferent. el tanga mery de fet son uns calçots, que tenen també el seu encant. el millor però és el tanga amb la bandera de frança. genial! també se'n va amb un fotimé de fotos, en la que, entre d'altres, es veia el letu en la seva època killa, el bruna amb un morat increïble al teatre, l'amela de fa un temps, la txello amb melenes, la tere boníssima (bé, a la segona foto sembla el barragan), etc etc. i un buc amb les millors fotos de l'any publicades al blog per a que se'n recordi de seguir l'actualitat de la "coixa" (com deia la sarhay). després, alguns intrèpids van anar cap a la moderna mentre que altres tornavem 4 en un smart. com? dos al davant i dos al darrere, es clar!!!

dimecres, de setembre 13, 2006

Concurs'06


Per anar fent boca de cara el concurs, i anticipant-nos a VTV, un anunci pel concurs de castells de Tarragona. Aviam si us animeu a venir a veure-ho, hi haurà unes 1000 entrades pel públic a banda d'autobus + samarreta per tothom que vulgui venir a fer pinya.









au revoir Sò!



Aquest post està dedicat a la Sò, que divendres se'n va d'Erasmus a Lyon!!! Ai ai ai, que ja queda poc per marxar. No te'n donaràs compte i ja serà hora de tornar! Troba pis ràpid, que t'hem de venir a veure (si el jefe s'enrotlla donant-me vacances)! Disfruta de l'experiència, que val la pena! Ens veiem dijous al sopar de despedida!! BON VOYAGE!!!

dilluns, de setembre 11, 2006

gnarls barkley

en homenatge al martí, que em va engantxar la cançó, aqui teniu el temazo del dia:

divendres, de setembre 08, 2006

alternatives al far west (vilafranca)

divendres

Fundación Tony Manero a Canyelles. Extret del seu web:

08/09/06
CONCIERTOS DEL FIN DE SEMANA
Bonito doblete este viernes dia 8. A las 22:30h tocando en Canyelles dentro de la fiesta mayor y a la 1:40h en el Altaveu de St. Boi junto a M�ondo y Plouen Catximbes. �Que os parece? Lo que hay que hacer para ganarse la vida. El s�bado 9 volvemos a Euskadi, estaremos tocando en Ugao junto a All Jazz Era. Ellos a las 23:00h, nosotros a las 0:00h. NOS VEMOS!!

Massa d'hora!! la gràcies seria na a st.boi...


I a Sansa...

La Carrau (inèdits al penedès) + Revolta 21


dissabte

Stsa.

23.30h Ball amb els Sirex, Santi Carulla i Els Mustangs (no us sona d'algo?)
Lloc: Pavelló de l’Ateneu
Organitza: Ateneu

24.00h Festa del Mestissatge amb Electric Bazar, Le Mystere des elephants, El Malabarista Jungle Khan, Gumi Grup, ANgá Quartet i Brincadeira.
Lloc: Parc de la Rambla
Organitza: Comissió de Festes ---> el tan Angá en pau descansi no acturarà

Dg


vila

11: sortida de la marxa de torxes , dsp del ridicul espantós de l'any passat el pilar dels verds el farà un altre.
en cabat: concert de Feliu Ventura

stsa

00.30h Concert de Pirats Sound Sistema i Macaco
Lloc: Camp de Futbol
Organitza: Comissió de Festes.


Off-topic

Si us hi heu fixat ja hi ha les cròniques de FM penjades més avall, deixeu les vostres crítiques/comentaris, que segur que ens hem deixat un munt de coses molt importants!

dilluns, de setembre 04, 2006

Jogo Bonito (td8f + pd7f simultànis)

Mentres anem acabant les cròniques de tots els dies de FM (solà, mira't-ho q hi ha uns quants post en draft), i per anar fent boca, us deixem amb la torre de vuit amb folre i el pilar de set amb folre simultànis de la diada de Sant Ramon, una bona manera d'anar dinar més d'hora, i alhora fer una mica de Jogo Bonito. No és com el 3 i 4 de nou alhora de fa uns anys però va estar força bé, més tenint en compte l'hora que vam anar a dormir,oi?




Post dedicat al Brunillo!

diumenge, de setembre 03, 2006

2

- el dia comença a les 8 o les 9 depenent de la gent (del vespre, es clar)
- 3hores decidint on nem a sopar i al final al xino. endrapada massiva de caramels tous i robo massiu de txupatxups per part de la sò.
- al bilwi alçaven a la gent amb una cadira de playa.
- la pitjor taja de la FM... bou, feies mala cara!

consell de col·lega

començeu el dia amb una cocacola (o 2) i seguidament aneu augmentant el nivell d'alcohol gradualment (ex. clara - clara - birra - birra - cubata - cubata - cubata - ruta de txupitos). el vostre estomac us ho agraïrà

2on consell de col·lega

intenteu que la pitjor taja no sigui la del 28. el vostre estomac us ho agraïra la resta de la fm!

l'equip de redacció us informa que aviat publicarem les fots i videos. segurament el cap de setmana tindrem temps!

1

- ningu va al concert-vermut! ni al cine
- l'amic del ninu de la penya existeix
- la novia un cop al mig del correfoc, quan ens estavem cremant, va recordar que tenia claustrofobia i por als coets! casi se'ns mor allà al mig.
- millor concert de la fm06 al forat del pany a carrec d'un tal ferret amic del gualy i un bateria del molinrovira.
- festival de temazos a la plaça de l'estació. en acabar, com que encara no obrien l'after, es va haver de conformar amb el trànsit i/o moderna.
- a vilanova diuen als mocadors (els de pics blancs sobre fons roig) panyoletes! quin fart de riure.

31

- els diables asseguren que no van ser ells els de la pancarta (algu s'ho creu?)
- foto multitudinaria davant de la biblioteca (aviat sortirà al programa)
- representació de tots els balls dalt de l"'empostifat" a carrec de la so.
- concert de bogarde al local dels xicots. la redacció al no disposar d'acreditacions no va poder entrar però asseguren que va ser el millor concert de la fm. Apunten que els de aguadoJR són els successors naturals de Rammstein (i el que ho diu es fan de ramst.)
- sabotatge a la moderna ( o gafe del butru ) els 2shifted es queden a mitges! fonts fiables asseguren que va ser el molina que es va passar amb la màquinilla i va fondre-ho tot!
- el ninu va mooolt clenxinat a currar!

30!

- mega sopar a l'aroma (nova plaça de cinc)
- repertori de festa major cantat a capella entre quatre taules de borratxos, amb l'acompanyament del noi del flaviol (el que aviat li faran un capgros)
- els millors goigs mai cantats (a carrec de la marifa, que dirigia l'orquestra)
- ball de gralles!
- shard+so per terra
- pilar de tres+ espontani davant la moderna carregat perquè un txet de la vane el va voler fer de quatre.

29

- tronada sincopada. Els bons vilafranquins saben que no hi ha dues tronades iguals. Només els ignorants ho poden afirmar. La d'aquest any va sonar fluixa desde la font dels alls (a la txello molt més fluixa buscant aparcament amb el pol!!). Però es veu que els que estaven a l'altra banda casi es queden sords. Serà que bufava la tramuntana.

- Seguiment de la cercavila desde el Marlene (única bar normalment buit i que s'omple per fm): síntoma de que ens estem fent grans.. l'estrella de la festa va ser el Pol, amb el seu petard a les mans (pum pum!). Indignació a l'estadi per la lentitud de la cercavila: més de 10 minuts els nans parats davant del bar sense fotre res. Més endavant, el drac parat com un estaquirot. Mai aconseguirem que la cercavila vagi ràpid?

- Arribada a la plaça i ballada separada. El regidor de cultura va reconeixer ahir que va ser un fracàs. Pero si funcionava de conya els anys anteriors! I clar, es fa tard i no veus els castells! Administradors dimissó!

- tres passos endarrera, tres passos endevant a la novena (un dels actes més típics de la més típica)

- les carpes del razz al bilwi. Festival del dj djalminha al bilwi. A falta de Jaume I, és lo mínim que podien fer.

- empalmada al parc de st julià i matinades al barri molin'rovira. Els grallers es van perdre pel camí. L'esmorzar era força ranci: butifarra i pa amb tomquet. bffffffff

28

- sopar aqui te espero. Si més no barat. Va haver un intent de colar-nos un txupito sense alcohol pero la massa borratxa va reaccionar molt bé. Estem orgullosos de vosaltres!

- entrega de premis

cabro: ninu (sorpesa d'última hora, guanyador amb majoria absoluta)
cabrona: Latxi (per fi ho has aconseguit!)
xox loco: sò (per enesim any consecutiu)
pixita: butru (el recompte dels vots va estar renyit, pero al final es va fer justícia)

L'enhorabona als guanyadors!


- penjada del molinet: pilar de tres a la canyeria. Carregat i descarregat!

- taja important

Bon any nou!

S'ha acabat la festa major!
Comença el que és per molts l'any nou vilafranquí. Comença però, malament, tot tancat i les boles del far west circulant per davant del que han estat places plenes de gent. Una plaga de mal de coll i de panxa s'ha apoderat de la vila, i fins d'aquí a 2 o 3 setmanes res tornarà a ser igual. Buenu, igual no ho serà realment fins d'aquí un any.
Durant aquests dies mirarem d'anar posant tot el material que tenim atrassat de la festa major, sempre i quan la memòria ens arribi, que no serà fàcil. Esperem no confondre els dies (ni els anys), pq dins la nostra memòria se'ns ajunta tota la festa major al mateix lloc, com si hagués estat un sol dia.