dilluns, d’octubre 30, 2006

dissabte, d’octubre 28, 2006

L'home del CAT

Davant les nombroses peticions rebudes, publiquem el video del moment: L'home del CAT. Es tracta d'un igualadí que amb una nit va posar 8.000 pegatines del CAT a les matricules. Si compem de la nit des de les 11 fins les 7, són 8 hores, el que tocaria a 1.000 pegatines per hora (17 per minut), la qual cosa fa pensar que ha estat una colla de gent (per no dir komando) qui ha protagonitzat aquesta manifestació. Per tant, si el nombre d'efectius rondés la desena n'haurien de posar un parell per minut, fita remarcable, comptant que l'endemà aquesta gent hauria d'anar a treballar.
El tal "home" anuncia que continuarà la rehibindicació al llarg dels païssos catalans, esperem que quan passi per vila, la policia no posi 8.000 multes (notícia d'ahir)!




----
Ara m'ha vingut al cap el que ens explicava anys enrera l'Antoniu: que Pitàgoras era una escola, per tant el famós teorema podria ser que no fos únicament seu. L'últim llibre que vaig acabar ( al pleistocè més o menys) era una biografia de Pitàgores, certament molt interesant. A part de la vesant matemàtica, postula la "secta comunista" que va fundar com una de les principals inspiracions del protoCristianisme.
----

breaking news

- Els "dolmens" de la parellada han estat inventariats i tapats amb sorra de la platja (sembla a ser que del barri marítim). Què està passant? Perquè no es deixen a la vista les contruccions d'aquesta civilització de semi déus que va poblar el planeta anys abans de quedar recluits a l'Atlantida? No interessa? Farem com a la pl. St. Joan, ho taparem tot i olvidarem el nostre esplendorós passat? Diguem NO. Al proper ple municipal hem d'anar-hi i reclamar obrir per la metitat tota la vila!

- El Solà contribueix a l'èxit de l'assaig del Xicots (3d9f fins a sisens?) posant-s'hi a la pinya (veure properament VTV). Fonts properes asseguren que diumenge ja li guarden un lloc a galeres.

Comming soon

- Abans de final de mes omplirem els 20Mb que ens toquen al Flicker amb fotos de Lyon.
- Els videos del Bruce de Moli'n'Rovira estan al forn també.

(oi Pere?)

divendres, d’octubre 27, 2006

Protocol Festa Major (PFM)

Aquests dies s'ha aprovat aquest document, que recull les normes no escrites de la Festa Major. Donant un primer cop d'ull crec que cal millorar la forma, no pot ser que siguem tant cutres que surti contador no vàlido al índex i que a la foto de la portada els píxels siguin del tamany del ciri (com passava als crèdits de síntesi!, eh nef3n).
Del contingut destacar que no queda clar, em sembla, si són les millors colles del moment o les quatre millors colles del moment les que actuen per Sant Fèlix. Així mateix el protocol obre les portes a St. Fèlix als Xicots.
"La Diada castellera de Sant Fèlix se celebra el dia 30 d’agost a la plaça de la Vila. Hi participen les colles convidades (contractades) per l’administració de la festa, seguint el criteri de convidar les millors colles del moment. Amb tot, existeix un document fet públic per l’Ajuntament l’any 2002 en què s’atorga a les
colles locals la possibilitat de participar a la Diada de Sant Fèlix quan tinguin el mateix nivell que les altres colles participants, o quan hagin assolit un castell de nou i la colla manifesti la voluntat d’actuar-hi i el compromís d’assolir-lo."

També es posa el fil a l'agulla pel que fa a veure dos castells simultànis per part d'alguna de les colles:"Durant l’actuació, les colles fan en solitari tres rondes alternades, on intenten un castell per ronda.Hi ha la possibilitat, previ acord entre les colles participants, de fer una ronda conjunta o més d’un sol castell per colla."


Ah, me'n oblidava, el que ha estat últimament el millor acte de la festa major,la cercavila espontànea posterior al ball de gralles, queda fora del protocol. Blaack Adder!!,Blaack Adder!!,lololololololooooo!

dijous, d’octubre 26, 2006

Administradors FM'07


Quan alguns encara no ens hem recuperat del tot de la d'aquest any, encara hi ha dies que et trobes algú i t'explica alguna llacuna mental d'alguna de les nits, dilluns es van presentar els administradors de l'any que vé. Són aquests: Jordi Sadurní, Manel Trias, Eva Delriu, Eva Sans i Joan Rius. Les seves respectives feines i relacions amb la FM al seu quiosc, a ww.7dies.net o www.rtvvilafranca.com.
Suposo que aquest cap de setmana hi haurà doble ració gratuita de palitos a l'Inzolia!



Vinga'n va que només queden uns 300 dies! per anar fent boca l'exposició dels clics:


dissabte, d’octubre 21, 2006

travessa dels cinc pics més alts de l'entorn del penedès

avui tres intrèpids excursionistes (l'home de fang, el mishae estevez i el nen del carrer sarriera) hem fet la travessa dels cinc pics més alts de l'entorn del penedès (el castellar, el solanes, el formigosa, el montagut i la talaia del montmell). desnivell acumulat: 5 mil millons de metres. durada de la travessa: 8 hores (tot i que alguns especuladors en van pronosticar 6). estat de les cames en acabar: deplorable. paisatge: excel·lent. ens hem endisat a les comarques veïnes de l'anoia i l'alt camp. vet aqui un recopilatori dels cinc pics:

puig castellar



puig de solanes



puig formigosa



el montagut (no hi havia pijus per enlloc!)



el montmell



i la foto del partit...



pel camí hem fet amics (cavalls i serps) i hem vist un exercit de caçadors de boletaires. boletaaaaaaireeees!

divendres, d’octubre 20, 2006

Messi


Esperant que les fotos de Lyon acabin de sortir del forn, oferim la foto de l'Isaura i les seves amigues, ah! també hi surt un tal Messi. Amb qui us quederieu? (no val la Marie, que no surt!)


breaking news

ja se sap tota la veritat sobre el dolmen de la parellada: ni l'han fet els extraterrestres ni farà falta que vingui en Sebastià Darbó. Es tracta de les restes d'un habitatge de la baixa edat mitjana, situada en el que aleshores era una de les entrades de la vila. Per veure la notícia completa clickeu aquí.

dimarts, d’octubre 17, 2006

pobresa zero

el nostre granet de sorra per a un món millor:

Història dels Concursos de Tarragona

Acabem de celebrar el vint-i-unè Concurs de Castells de Tarragona. És un nombre realment considerable, però també és un xic ambigu. Si tenim present que últimament ens hem acostumat a la freqüència bianual, algú podria pensar que el primer va tenir lloc l’any 1966. Res més lluny de la realitat, ja que el primer concurs data de 1932. Si s’hagués mantingut ininterrompudament el ritme bianual, el d’enguany hauria estat el que fa 38. A continuació donem l’estadística del Concurs proposant unes subdivisions que creiem que reflecteixen més la realitat del seu desenvolupament històric.


  1. ÈPOCA ANTIGA

República

  1. 1932 Vella de Valls

  2. 1933 Nova de Valls


Postguerra

  1. 1952 Muixerra de Valls

Nens del Vendrell (empat)

  1. 1954 Vella de Valls

  2. 1956 Vella de Valls


Anys setanta

  1. 1970 Nens del Vendrell

  2. 1972 Castellers de Vilafranca


2. ÈPOCA MODERNA


  1. 1980 Joves de Valls

  2. 1982 Vella de Valls

  3. 1984 Vella de Valls

  4. 1986 Vella de Valls

  5. 1988 Joves de Valls

  6. 1990 Joves de Valls

  7. 1992 Joves de Valls

  8. 1994 Vella de Valls

  9. 1996 Castellers de Vilafranca

  10. 1998 Castellers de Vilafranca

  11. 2000 Vella de Valls

  12. 2002 Castellers de Vilafranca

  13. 2004 Castellers de Vilafranca

XXI 2006 Castellers de Vilafranca

Vet aquí doncs que el Concurs ha tingut una gran irregularitat pel que fa a la seva periodització: del segon al tercer van passar 19 anys, del cinquè al sisè 14 i del setè al vuitè 8. És només a partir del 1980 que s’ha celebrat regularment cada dos anys. Fent excepció dels dos primers (1932 i 1933) podrem dir que la consolidació del Concurs ha coincidit amb l’arribada de la democràcia al país i als ajuntaments. Tampoc és d’estranyar tenint present que l’organització d’aquest certamen depèn d’un patronat municipal.


Es dóna també el cas que aquesta consolidació s’ha donat la mà amb la segona època d’or dels castells: al Concurs del 1980 s’hi veu per primer cop el 5/8, carregat per la Jove, i al del 1982 el primer castell de nou, el quatre carregat per la Vella. Entremig la fita de Santa Úrsula del 1981 en què per primer cop en el segle XX es descarrega el 5/8 i es carrega i descarrega un castell de nou (el quatre). D’aleshores ençà tots els concursos han vist castells de nou: entre el 80 i el 94 el predomini de les colles vallenques és absolut ja que es reparteixen a parts iguals els vuit concursos. El 1996 irrompen els castells dits de gamma extra al concurs, de la mà dels Castellers de Vilafranca que hi descarreguen la torre de nou amb folre i manilles: des d’aleshores aquests castells no mancaran a la cita i serà la colla vilafranquina la qui dominarà el concurs, aconseguint-ne cinc dels sis darrers.

En resum, penso que a l’hora de fer l’estadística general dels concursos seria pertinent tenir presents aquests avatars i dividir-la en dues grans èpoques, proposant un quadre com el següent:


Colles  / Nombre de victòries

Època antiga


Època moderna

Total

Vella de Valls

3

5

8

Castellers de Vilafranca

1

5

6

Joves de Valls

2(1) (2)

4

6

Nens del Vendrell

2(2)

-

2


(1)A l’època antiga, amb els noms de Nova de Valls i Muixerra.
(2)
Títol de 1952 compartit entre Muixerra i Nens del Vendrell


font:
Manel Cervera

diumenge, d’octubre 15, 2006

Lyon!



La So està perfectament bé!!! Els que hem anat a casa seva a Lyon aquest pont ho hem pogut comprovar de primera mà. La crònica s'anuncia tan llarga que la dividiré en capítols:

- L'anada + primer contacte

La Txello es va adormir, com és costum en ella. Entre l'indignació general del grup (i encara no haviem marxat) vam anar a posar gasolina i vam empendre el viatge d'anada cap a Lyon. Crec recordar que durant el camí va ploure bastant, però sort que la Txello té ulls de "lince" i vam poguer arribar a la Jonquera sense problemes. Esmorzar les madelenes i ensaïmades del Ninu i continuació fins a Montpellier. Com que el Daewoo tira més que el Terrano, el cavall perdedor va arribar amb una mitja hora de retard i va aconseguir aparcar en un pàrquing de pago (els del daewoo creien haver aparcat de gorra i la sorpresa va ser majúscula quan es van trobar una multa de 11 €. Fonts expertes en el tema (el Bou) afirmen que mai arriben. Això esperem So! El Vallès i jo, per trobar els altres, vam estar molta estona. Perquè? Pq a Montpellier hi ha 4 esglesies, cap d'elles destaca en importància, i es clar, coordinar la trobada quan no se sap el seu nom és complicat. Vam dinar entrepans, vam donar un tomb pel centre i després d'entrar amb un bucle en l'espai-temps durant una estona (3 tombs a la dreta = tornar al lloc d'orígen) vam aconseguir trobar el cotxe de la so. El ninu encara ara no es situa. Vam fer mil hores de cua per tornar a entrar a l'autopista pero un cop allà vam posar la directa (el terrano va arribar abans que el daewoo i tot!) i no vam parar fins a la plaça de bellecour, lloc de reunió amb la So. Vam sopar una fondue indivisible i crêpes i una amanida. La broma va sortir una mica cara, però és normal, estavem a França. Botellon de vi de la terra d'allà i festa mexicana en un bar yankee. El bou va guanyar dos cops al billar al Ninu, però l'èxit se li va pujar a la pantxa i l'endemà estava fet una piltrafa. a les 3 hora local aprox. anavem a collir no sense abans saltar-nos uns quants semafors vermells i fer marxa enrerre al sortir d'una rotonda. com que la So no tenia ni folla de com arribar a casa seva...



...vam acabar aparcant els cotxes en un descampat on els cremen (aquell dia els kale borroka deurien fer pont, segur!), vam arribar a casa seva, ens vam repartir els "matalassos" (els herois dels aïllants vam ser el Vallès i jo) i cap a dormir.

- segon dia

Ens vam llevar a les tantes. De fet vaig fer un intent de despertar la So de bon matí perquè la nit abans s'havia compromès a anar a classe (al·legant que si no hi anava no podia fer l'examen) però vaig obtenir per resposta un "NO! NO SE'N PARLI MÉS!". Davant de tanta convicció junta vaig optar per no insistir i seguir dormint. La Txello i la So es van avançar i van anar tirant cap a l'universitat, que està 10 minuts a peu i a 3 hores en cotxe, i que és on vam anar a dinar. la txello ens va enviar un sms indicant-nos el camí: i de tant clar que era vam acabar anant en direcció contraria d'on haviem d'anar. el pidolaire del semafor encara riu ara quan ens va veure passar dos cops per aquell semàfor. Després de generar certa tensió dins el terrano per haver-me fotut en direcció contraria al sortir d'una rotonda, tocar lleugerament l'acera amb el cotxe i no trobar durant molta estona on fer un canvi de sentit, vam trobar el lloc on anavem a dinar. al costat de la porta hi havia pintada una torre de 9 dels castellers de sants.




El dinar va estar bé (tot i que el bou ja estava KO). a la tarda vam anar a visitar l'esglèsia de la fourvière, l'anfiteatre romà (el ninu va fer uns monolegs increïbles),...



...vam baixar moltes escales, vam veure la quitxalla jugar i vam reservar taula en un espectacle de titelles típic de lyon. el vespre s'anunciava animat! per fer temps, alguns vam fer turisme pel centre de la ciutat, altres no paraven de buscar un bar on deixar-se caure mort i reposar, altres miraven botigues i altres volien crêpes. Lo pitjor de tot és que anavem tots junts. Impossible de gestionar un grup així! Al final vam trobar un lloc on descansar tots plegats. a l'espectacle de les titelles els que feien més cara de guinyol eren tots els que no entenien una merda del que deien. la so i jo vam treballar a destajo per traduïr simultaniament el que enteniem (un exemple de l'eficacia del sistema era que al vallès, que seia dos cadires més enllà. li arribava l'informació casi a l'instant, tot i que a vegades amb algun petit error: estava taja o mort el vell del nas vermell?!). durant l'espectacle, ens fotiem tapes locals, algunes més bones i altres menys.



els que encara tenien gana van optar per mejar tranchetes que havia comprat el Ninu. Va ser molt divertit en general, sobretot quan el paio que explicava l'història de les titelles es va començar a fotre amb tot déu, inclosos nantros els catalans: menjem txurros i per això no entenem res, les plurals es fan posant una o al final, etc etc. després sopar un kebab i anar de festa amb dues baixes d'última hora: bou (que ja era una despulla humana) i txello (que no estava per gaires trotes i portava una sobredosis de nurofens). La resta del grup vam seguir un alemany amic de la so a velocitat de creuer per uns carrerons i ens vam fotre en un bar ambientat en un vaixell pirata que estava a uns quants metres sota terra. ens vam fotre mil cubates de coca-cola a preus desorbitats, vam ballar la bomba com a mínim dues vegades i vam ensenyar a fer la conga a tots els que estavem allà. va ser molt divertit veuren's parlar anglès (el vallès ja domina però el ninu va ser la novetat!). Al final vam quedar dues noies hungareses (altes i fermes. que els donen per menjar?!), un noi francès de Bordeus, la So (que estava en su salsa i va ser la de les grans ocasions), i nosaltres tres. Entre moltes altres coses vam recordar la Glòria Trot (que vol dir "com estàs?" en hungarés), vam repetir fins la sacietat "no hi ha trot!!!", vam conèixer unes d'igualada (cansines segons algú.. i una d'elles vella coneguda de la so) i vam explicar a les hungareses que a Espanya la gent aprofita la mínima oportunitat que té per fer la conga (quan et lleves, quans surts de casa, a l'escola, etc etc). De fet s'ho van creure! La joguina de la nit van ser uns tubs fluorescents que donven amb els cubates. A l'arribar vam trobar el bou, la txello i la Maguí dormint (tot i que aquesta última, companya de pis de la so, encara no la coneixiem). per fi la coneixeriem l'endemà..

- l'endemà

l'endemà vam conèixer la maguí. i un amic seu campió d'escalada de l'île de france (ninu, no s'ha d'escalar amb els braços!).



la maguí és adorable. li van agradar molt les catànies i es va fotre l'entrepà de pernil salat que li vam preparar. de fet ella i el seu amic ens van acompanyar a fer turisme tot el dia. primer vam anar al parc de la tête d'or, on a part de molts bambies, una animal negre que de lluny sembla un toro, tortugues assasines i un gos salsitxa, creixen cactus. els cactus parlen molt i beuen poc, sabeu? la maguí i el seu amic vam flipar amb nosaltres varios cops. entre d'altres quan ens vam fer una foto pujats a una bici de passeig model "com la de sevilla"...



...o quan ens feiem fotos amb l'arbre que millor definia la nostra personalitat (aviat la sèrie completa). després ens va portar al turó de la croix-rousse, on antigament hi havia les fàbriques de seda de la ciutat (els obrers, ja ho recordo, es deien canouts!!). sort que el bou portava les salomon i que el ninu sap escalar, que si no caiem endarrere. em va recordar lleugerament a montmarte. després de caminar una bona estona i observar la ciutat des de diversos miradors vam dir-nos que ja era hora d'anar tirant cap avall (voliem anar a dormir a avignon). la despedida va ser molt emotiva (es veu que de l'emoció la so va trigar dues hores a arribar a casa seva!!! jeje). segons el que haviem previst, vam anar a sopar i a dormir a avignon, que és una ciutat coneguda pel seu pont (com diu la cançó, sur le pont d'avignon..) i pel palau dels papes. i per un castell que el ninu ens volia ensenyar pero que al final ens hem negat a visitar! vam sopar pizzes en un lloc que estava força bé (la txello pasta amb-sense salsa [conya minoria absoluta]), vam establir contacte amb un roller fan del jackie chan i del brus lee (que no és lo mateix que el brus-nino-springsteen of penedes [ben aviat el video!]) i vam acabar anant de festa al trànsit d'avignon on, como no, hi havia algun espagnol. els cubates estaven una mica més carregats, però seguient sent de coca-cola. hi havia moments de coyote bar, pero ens ho vam passar bé de festa. quan van txapar la txello tenia més ganes de festa, però vistes les cares que feiem va decidir canviar d'opinió rapidament. els hotels formula 1 estan de putissima mare i son barats. us ho recomanem!!

la tornada

fa estona que escric aquesta crònica i ja en començo a tenir son. així que ho resumiré:

- visita per sobre d'avignon (et fan pagar fins i tot per visitar un pont que està a mitjes!!)
- regalito del vallès al bar on vam esmorzar
- visita a nîmes
- tornada plàcida tot escoltant el fútbol a rac1

aviat penjarem les fotos al flickr!

anecdotari del viatge que he anat recordant mentre escrivia

- soc un subcontractat del vallès que riu tots els seus txistes (especialment el del lloro que puja les espatlles!).
- el vallès és un subcontractat meu que rep totes les òsties que la txello m'havia de fotre
- el vallès és peleón
- el bou i la txello de nit s'inflen
- el ninu no ha tingut fred cap dia i ha tornat amb un dit menys
- la txello al final no s'ha comprat uns ulls francesos
- fa setmanes que matino
- i altres que ara no recordo però que ens explicareu amb els vostres comentaris!!

breaking news

s'organitza un altre viatge a lió divendres que vé. qui s'apunta?!

dimecres, d’octubre 11, 2006

l'hotel de la Mery

ei, si voleu saber com és el super hotel de la mery...

...podeu visitar aquesta pàgina, però les fotos més espectaculars les trobareu aquí. Mery, si feu braves venim!

dimarts, d’octubre 10, 2006

Lo cap de setmana continua diumenge!!

Va ser un dels diumenges d’aquells que sembla que siguem una colla i tot, no sé ben bé de qui va sortir la idea, però el ninu em va despertar per anar al cine. No vaig poder fer ni una horeta de migdiada!! Ni me’n recodava de l’últim cop que havia anat al cine. Després d’un èxit de convocatoria i puntualitat l’expedició cinèfila va sortir de davant la casa vella de la txello (oficilament està fent el trasllat, si algu té poca feina i la vol ajudar, ja ho sap) cap als multicines de VNG. Tot un espectacle per aparcar, cua: una puta merda!

Després de plorar tots (a excepció del ninu, que es tot un mascle) amb el Salvador, i menjar milions de crispetes, alguns en feiem cara i tot vam estar una bona estona fent el que més ens agrada: quedar palplantats davant d’un no res i divagar sobre alguna cosa sense prendre cap decisió sobre el que fariem. Una situació que ja em fa venir ganes d’anar de viatge a Lyon. Total que la isaura va decidir fer un extra amb el ninu i veure’l amb horari que hauria de ser barcelonina, tot un detall. I vam anar tots plegats a sopar al forat, després de que la txello li oferissin feina: és el ninu que en busca!!, vam fer el tipic sopar, sense cava, clar no hi via el bruna. El ninu, un cop tajat, va intentar sense èxit que la Isaura fes el Koala menjant eucaliptus, amb públic davant no se’n va sortir, suposem que camí de BCN sí. Després que no cuallés la idea d’anar a la Moderna ens vam dissoldre sense que fes falta la intervenció policial.

Lyon (o com se digui)

Aquest pont nirem a fer una visita a la Sò. De moment som: Ninu, vallès, solà, txello i bou total= 5. Al viatge d’anada anirem amb dos cotxes el terrano, i el daewo WRC i igualet que l’expedició de la pica. A la tornada ens haurem d’estrenyer més i passar sis horetes com una sardina, esperem que algú es piqui i ja no tingui ganes de baixar amb la resta. La sortida serà a falta de concretar el dijous de bon matí, no es descarta sortir directament del teatre. Per acabar-ne de parlar avui al vespre al Centre, jo arribaré a les 11, dsp d’entreno.

Aixonoesunacollaniesres virtual

Ara us voldria posar una foto que vaig fer amb el nou mobil però me n’he adonat que no tinc bluetooth al ordinador, llàstima!


Comming soon


- La Isaura va de festa amb el Messi

- Tota la veritat sobre el dolmen dels extraterrestres trobat a la Parellada ( article a càrrec del doctor Sebastià Darbó)

- 1r post del Ninu. Es veu que s’aborreix, però serà capaç? La resposta ben aviat…


La pregunta de la setmana

- Què coi estan apuntant als balcons de la casa de la Txello (la vella) ?

diumenge, d’octubre 08, 2006

lo cap de setmana

com que no tinc gaire temps, us resumeixo el cap de setmana en imatges:

- sopar de pijos divendres al lizarran. aqui els podeu veure a punt de pujar al seu nou cotxe:



- imatges d'una expedició a l'everest aquest cap de setmana. van en màniga curta perquè hi fa molta calor:



- espectacle més aviat trist (el tros que vam veure) a la plaça de st joan (de la verdura) a la festa del programari lliure. Vam marxar tan ràpid que no vam tenir temps a fer fotos!

- primeres imatges del dolmen de la parellada. el van construir els extraterrestres?



breaking news

dijous marxa una expedició cap a lió. So, visquis on visquis, fes-nos lloc, que venim 5! anem amb el daewoo (que us sembla si entrem a frança per àreu i el refugi de la pica) i el terrano. on y va!

divendres, d’octubre 06, 2006

Benvinguts a punkilandia

Avui es celebra un mega concert punki a les pistes. Gent de tot arreu ha vingut vila, els trens a les 8 baixaven plens de gent que segurament no haguessin vingut mai aquí sinó es fes aquest acte.
La recaudació anirà per afrontar els judicis de la penya que van detenir fa uns quants anys als Monjos, la setmana després que el Cañete la lies a la pl. St. Joan (recordeu el capítol de la Txello corrent per les vies del tren, jaja sembla allò del tintin:vegeu les joies de la Castafiore)
No sé si la Txello incumplirà el pacte amb ella mateixa i sortirà un divendres, em sona que sí, i em sembla que es farà acompanyar per les més xungues de l'autònoma: carla?...

Vinga, potser ens veiem després, perquè al Figarot, encara que el ninu no s'ho cregui, avui hi ha Fideuà!


Altres coses

- El molina monta algu amb pinguinus i nyus aquest disabte.
- Ha aparegut una paret subterrània davant de la Franquesa (dels bolsos)--> seguirem informant
-

dimarts, d’octubre 03, 2006

el concurs de castells en video

us oferim un video (gentilesa de joseptd)amb els millors moments del concurs de tarragona. a mi se m'ha posat la pell de gallina! molt bons els comentaris que apareixen en pantalla...



per cert, mireu el video que havia preparat la colla joves de valls pel concurs de tarragona! si que s'ha de tenir fe si per intentar dos cops el 5 de 9!!



breaking news

el molina ja forma part del grup qtal. Es el número 4109. Benvingut i bentornat del Japó!! Ja només queda una plaça. Interessats doneu-vos pressa!!!

dilluns, d’octubre 02, 2006

Levántate ZP

Un dia d'aquests uns encaputxats van robar l'escó del zapatero al congrés. Mireu el video:



Increïble, oi? Llàstima que tot ha resultat ser un muntatge d'una empresa de publicitat per sensibilitzar la gent contra l'acció "aixeca't contra la pobresa", que se celebra a tot el món els propers 15 i 16 d'octubre a tot el món per promoure els Objectius del Mileni que va establir l'ONU.

veure la notícia a, como no, yahoo.es

i si voleu més informació sobre el komando, visiteu el blog Levántate ZP.

Breaking news

La txello és el nou membre del grup qtal: té el número 4108! Benvinguda!

Google casteller

Això és el que sortia ahir a la pàgina de google spain:






ja sabien que el concurs seria nostre!!
Ah, sobre ahir la nit què dir: taja, festival, gent a la font, goigs, l'acudit del ratu, el del planxita...
Amb el komando totalment desarticulat (tots de paisà) la nit va ser plàcida, fins que una veina va decidir remullar-nos amb lleixiu. Encara hi ha algú que deu tenir els ulls cremant!

diumenge, d’octubre 01, 2006

campions!!

els castellers de vilafranca han revalidat el títol de campions del concurs de Tarragona per tercer any consecutiu! Enhorabona per a ells i per a la magnífica afició!! segons fons oficials una de cada cinc persones de la plaça de braus era seguidora dels verds. que n'aprenguin!! a hores d'ara el figarot deu ser un festival!! i recordeu komando pareta... no foteu actes bandàlics!!

actuació: 4 de 9 amb l'agulla + 5 de 9 + intent de 3 de 10 (se segueix resistint) + torre de 8 carregada.







la vella ha fregat el ridícul (sensacionalisme pur i dur, aviso) i no ha pogut resistir la sensacional actuació dels verds. l'han liat bastant amb el tema del 5 de 9. si no s'han llegit el reglament que ens visitin i que puntxin aquí, home! i si voleu seguir amb la polèmica, visiteu el foro casteller per excel·lencia. m'han dit que les punyalades estan a l'ordre del día, com sempre!

els xicots han fet 3 i 4 de vuit descarregats i han carregat la torre de vuit. perquè no probabeu el 3, home, que no tornareu a tenir més gent com avui en tot el que queda de temporada!

els falcons de vilafranca han decidit no actuar (segons fonts no-oficials) perquè ni la pira ni el pilar de 6 per sota estaven inclosos a la puntuació.

pregunta a l'aire:
els de l'ateneu X han pogut fer la paella o els segurates no els han deixat entrar el fogonet per evitar actes terroristes?