divendres, de setembre 28, 2007

La Mercè '07

Un any més algun que altre de la colla s'ha desplaçat cap a la Mercè barcelonina. De festa amb aglomeracions, i tot lu que un es pot esperar de la capital.
La cosa (personalment) va començar dissabte al vespre, amb la pèrdua de la maleta i el concert de Sidonie: molt bons! Finalment no es va celebrar l'esperat sopar a gràcia, l'absencia de l'impulsor ninu va ser un dels culpables, a part de que els habitants ja tenien altres sopars. Buenu, un gran sopar al centre! Al bar més cutre que hi havia. Nota a tenir en compte: no demanar entrepans de truita en aquests llocs pq es la tortilla española que tenen feta de fa 3 setmanes i tampoc atipar-se de maionesa, la indigestió et pot arruinar la nit. Cubates gegants pel centre i cap al forum s'ha dit tot cantant l'Amparito Roca (ningú del vagó s'hi va afegir). Aquest cop vam poder escoltar els Mendetz pendents des que van fer de teloners a 2shifted per FM. Moment clau de la nit:

-Un cubata de whiski
-No tenim cubates!
-Jajaja
-No,no, amb seriu
-JaJAJ, no pot ser
-sí, sí, només birres i refrescos.

Brutal! Sort que vam desenvolupar l'instint detectivesc i observant gots de cubates pels puestus vam arribar a la única barra on en venien, enmig d'una carpa pastillera. Total: 8€ i una patejada.
Tornada sens pensar amb tram i al final de la línia... taxi i cap a sobar a ca la martametge.

Diumenge al matí de nervis per aconseguir la roba de casteller que estava dormint a l'altre punta de BCN, cambiar-me com el superman en un lavabo i cap a fer castellets com diuen els autòctons. I vatros d'on sou? Em puc fer una foto amb els plànols? etc... guirilàndia. Però gràcies a ells td9fm i pd8fm!! oeoeoeoe! En cabat de l'actuació, canvi ràpid de roba, i cap a dinar s'ha dit. Intent desmuntat de dinar al lloc de l'any passat per indecissió de la canalla. Però vam trobar un mu/bufet explèndit. A toc de pitu vam marxar cap al moll a veure uns parents de l'OBL que treballen al sector vitivinícola. Festival! Vam reunir-nos uns quants de vila i vam fer una mica el xou allà al mig, mentre la gent de BCN feia cua "pq deuen fer algo..." (sic). Llàstia de no poder fer un cava dins un vaixell d'aquells... queda pendent. Amb el morat àlgid la majoria va marxar cap a vila, i els que restavem cap a la Damm. Travis? la pregunta era, hi havia música? Al final,dps de trucar a mig vilafranca pas pel centre, sopar ràpid, i cap al forum falta gent. Res tu, més buit que l'altre cop, pitjor música... però va estar bé (suposo). Tornada indecisa cap a dormir, al final al mateix lloc que dissabte, però amb les sabates a les mans per no fer soroll. I tornada a casa dilluns a les 5 amb els pantalons de casteller encara posats.


L'altre dia, sopar de despedida de la vane acabant al d'kate, el seu txet (amb perdó) flipava amb lu de la càmera. El gualy pujarà a veure-la i ja busca acompanyants.

Re més tu, felicitar la comaset i el flapi pel casament i que la proxima crònica esperem que arribi abans que dijous. Sense el Solà això està pitjor que mai!

dimecres, de setembre 19, 2007

Santa Tecla

Algunes suggerencies per aquests dies de festa a TGN i BCN.
Comencem per dijous, on la oferta més bona sembla ser la de Tarragona:

22:30, pl. de la Font. 4t Macroconcert El Sueño de Morfeo
23:00, Espai Margalló, parc de les Granotes. 5è @rt-e. Festival de Creació Visual i Música Avançada

Tickles (Japó) + Tumbuctú, guanyador del Denominació d’Origen Tarragona 2006. Trencar-se i després girar: és la dimensió de la música electrònica mostrada dels Tickles. En les seves mans els sons produïts pels instruments són immediatament convertits en breaks i després filtrats, fins que la interacció orgànica comença a formar una electrificant melodia. L’aventura dràstica tard o d’hora arribarà a un caos melòdic capaç de sorprendre i atrapar fent de la seva música un sentiment. /// Organitza: Butoh Colours / Tren-k

0:00, pl. del Rei, espai Savina. El concert de la beguda convidada

Carles Belda i el conjunt Badabadoc. Lo Pardal Roquer, contrabaixista de la Terra Ferma, el Marc Serrats, coànima de Xerramequ Tiquismiquis i guitarrista de Dijous Paella, i l’Eric Barrut, bateria exmembre de Dr. Calypso, formen el conjunt Badabadoc. Al seu capdavant, Carles Belda, que canta i toca l’acordió, i que l’heu pogut sentir amb Pomada, Mesclat o amb l’Ensaladilla So Insistent. Plegats refan a ritme caribeny els èxits de la nostra música. “L’Empordà” de Sopa de Cabra esdevé un ska saborós, “La Vall del Riu Vermell”, un reggae eurovisiu, “La Catximba” ’Umpah-pah, un contratemps popular, i el “S’ha acabat” d’Els Pets, una rumba lacrimògena. Indispensable per als teclers més militants.

La beguda convidada de la Santa Tecla 2007 és el mau-mau de la Patum de Berga: vermut negre amb gasosa, ben freds però sense gel. Després d’uns bons salts de Patum és característic prendre-la amb porró, especialment a l’antic Cal Blasi, com a última estació de la festa. El nostre vermut serà, com mana la tradició tarragonina, Vermut Yzaguirre, i la gasosa, la del Camp de Tarragona: Masquefina

0:00, El Cau. Concert: Herois de la Catalunya Interior + Dj Ecléctico

+info

dilluns, de setembre 17, 2007

Resaca de casament i sopar de 25 anys MERY


Hi people!!!!

Després de la resaca del bodorrio, tot ja torna a la normalitat. Tot i això, la paraula CASAMENT és en boca de tots. Sembla que hi hagi un estrany virus, que pot causar estralls a la nostre economia domèstica. Boda per aquí i boda per allà, ja sigui per recordar el ja passat, o bé per parlar del proper o propers. Ai…. lo que fan els rumors…. ehem, ehem. Ara se’n parla molt. Sembla que s’hagi destapat la caixa dels trons. Així que des de la colla es demana molta calma, per no afectar a les nostres arques. Diguem interessat. I que sobretot pensin amb els altres. En resum, per interessat/es del tema, l’any 2008 ja està plenet. Els nous han de ser per decret al 2009, 2010,...

WEEKEND
  • Divendres,

Poca cosa a dir, seguint com és costum amb la tònica dels divendres de setmana de setembre. L’ambient va destacar per la seva absència. Coses a destacar sopar sauron-so. Pica a pica com es de costum a cal figarot. No ho entenc, sempre que hi vaig els verds estan de festeta. Després de cal figarot, expedició cap a la moderna. Allà ens trobem amb les entranyables plan renove. Unes més que les altres. A destacar un grupet qualitatiu de girls no gens menyspreable. Interessats, sortiu el divendres.

  • Dissabte,

Intent fallit de quedada al migdia de vermut. A menys que algú digui el contrari.

  1. Ja a la nit...
    Mega super sopar meryrose. Prèviament vam estrenar la temporada 2007-2008 de l’inzolia. Després sopar al vell Lizarran. Amb reserva prèvia, quina organització. Es nota que ens fem grans . Sopar de 12 persones a 14 euros per cap. Pels temps que corren no està gens malament. A destacar la presència del màxim referent i preferit membre del plan renove recollit pel gentleman FBP. Ja al sopar dels 25 anys de la mery, sens va anunciar que el 9 d’agost del 2008, s’ha de reservar per ser el dia més important de l’any. Per a més info contactar amb el nucli dur de la colla. Polonia boy espero que t’enteris de lo que dic. A continuació.... parada al centru i tot seguit cap a la moderna. Amb escapades d’alguns cap al transit. La nit segueix però ens falta + info....


    ALTRES
    Llista numerada

Expedició Warsovia, per quan???
Es parla molt. Però falta concretar. Hem de començar a moure’ns i buscar dates en comú. Pel que es veu per les fotos (super habitació), podem fer una expedició de 30 com a mínim. Si no el Sr. Willy fog, el tindrem aquí en un no res. Vinga nois expedició per veure el becari de la nostre web.

PD:

  • Dimecres 1er partit de la champions a cal figarot. Barça vs O.Lyo. A les 8 cap al figarot.
  • Next weekend party a Bcn, festes de la merçe. Però també de Santa Tecla a Tarragona

Bodorrio II

Habemus photus!

Properament...

  • Selecció de les millors fotos del casori, gentil·lesa de la crupu. Si algú en té més que no dubti en enviar-les.
  • Resum del cap de setmana pel ninu que s'ha passat els dies fent fotos amb el mòbil.

dijous, de setembre 13, 2007

Bodorrio I

Ha arribat el moment i el primer de destapar la caixa dels trons dels casaments ha estat el forens (i l'elma, s'entén). Enhorabona! Després segur que en vénen molts més (algun ja anunciat oficialment), però aquest haurà sigut el primer. La cosa va començar ben d'hora, a les 4 a l'estació de busos, igualet que quan anem a al platja, la única cosa és que aquest cop anavem disfressats. La disfressa de moda va ser la que duien la Mery, la Txello i la Tetis (benvinguda, per fi, a la no colla) un vestit negre molt wendy amb les faldilles bombades. En general la penya es va posar l'equipació temporada otoño amb colors foscos i negres com a predominants. Tots, no! Una parella es va resistir i anàven amb la moda d'estiu-estiu (no t'enfadis sò que no posaré re del que va dir el nineau, si vol que ho posi ell, que et va veure a la llum del dia). Estavem tots traquils pq menbres de la màfia també venien al casori. Un cop va arribar tothom, inclós un butru-montse d'última hora (i dsp la txello i jo som els q fem tard!) amb cinturó fashon i tot; vam engegar el bus i cap a Manresa s'ha dit. Lluny, però el viatge va valdre la pena pq vam anar a una finca enorme amb cavalls, boscos, cases modernistes...
El casament va transcórrer sota els cànons americans. La cerimònia en sí es va celebrar al jardí amb una estora vermella al mig per on anaven entrant els núvis. El forens, pobret, tenia la cara tant blanca! La núvia va entrar amb una limusina enorme de peli de negres americans. Molt divertida la intervenció de la lídia de ca l'amat i les seves nenes. Per cert, els va casar el pare forens i no el pare calvet com es pretenia en un inici (s'especula que l'alta cúria eclesiàstica no va homologar el terreny de joc). Després va arribar l'hora de menjar! Mil milions de tapes per picar al jardí, i a dins una explosió de sabor en forma de tres plats: peix+patata, carn, crema+gelat. I barra lliure.
Els nuvis van decidir posar-nos distribuits en dues taules, això sí sense trencar parelles: txello-crupu, milà-joan, nefen-gualo, bou-molina. Al final però vam acabar reunint-nos en germanor en una de sola taula.

m'he cansat d'escriure recte: coses sueltes:

- felicitats a les noies que s'aguantaven sobre els talons
- un zero pel cambrer estressat/ador
- la llei antitabac no deixa fumar als casaments? no hi va haver puro. Sort de la narcosala exterior.
- brutal classic rock txello-guali
- roure de regal de noces
- algú recorda la marca del DJ?
- tots al bus morats: la txello plena de patxi i la crupu navegant
- + festa a la modern+teatru: pagant i sense música a dins!
- la parelleta milà/joan va arribar a lleida?
- l'adrià ara és l'adri, recordeu-ho

pregunta de la setmana

- com es diu ho que té el milà que no pot menjar gluten?


ah, qui tingui fotos que les enviï que això és molt sosu!!
i felicitats mery (per partida doble!)

dimecres, de setembre 05, 2007

hola des de polònia


veig que això està molt mort, eh! que passa redactors, que no s'actualitza això o que? que fa tres dies que s'ha acabat la festa major!

res, que si voleu seguir les meves aventures a polònia ja teniu a la vostra disposició un nou blog:

http://uncatalaapolonia.blogspot.com

apali aixnoesunacollaniesres, un abraçada a tots!!!!!

FM07

Miraré de fer un resum ràpid del que ha passat aquests dies de FM, que han estat un munt,no? a veure si algú m'envia alguna fotu, que així queda molt s(h)os(h)u

Vintivuich!

Pregó del fontxu amb problemes evidents de so/imatge. Molt maca la pantalla de leds, però si no la sabeu fer anar, no cal malgastar els calers! Pel que fa el propi pregó, a mi em va agradar, pq com a mínim no era el típic pregoner que t'explica lu bo que és el rostit del dia de Sant Fèlix, i en canvi aporta moltes dades històriques, masses potser per ser assimilades.
Passem al mega sopar, al final vam ser boi 30 persones al +sabor. Terrible. Pels desconfiats amb el menjar va ser bo, almenys els que ens vam demanar entrecot. Han arribat crítiques d'entrepans freds. L'entrega de premis al final del sopar va ser (si no m'equivoco):

millor peix: CRUPU (peix galeta)
millor foto: BUTRU (vans en flames)
millor video: SOLÀ+MARTÍ (escalada)
premi a la trajectòria: NINU (...)

Aquest cop i sense que serveixi de precedent hi van haver unes samarretes de regal, com els bons sopars del 28, encara ens queda per tenir traca i pregoner.

La nit va continuar a la Moderna, on vam aprovisionar-nos sobradament de beguda acabant un gran festival. La gent desorientada va acabar la nit a llocs inhospits... alguns els van veure caminant sense rumb per l'espi, altres per la girada, i ...

Vigília

Després de les corredísses pel carrer st francesc, al capdemunt de la rambla podem veure la millor tronada dels últims anys. Una petita crítica: no cal fer-la tant llarga amb coets voladors! curt i intens, com el final!
(no sé on vau anar a esmorzar pq el marlem estava xapat!!)
Castells/dormir/processó (professó)
Castell de focs a casa la crupu, on sa mare va poder gaudir de la sortida de l'armari dels topos! No us espanteu, eren els mateixos que a Sol, com bé recordava en torranstain.
Sopar de desperdigació: jo a la llar. Però després a les carpes del bilwi hi havia un festival amb el djalminha mentre el butru i el nefen feien de les seves a la panxa del bou. Algú va anar a l'empalmada?

Sant Fèlix

Ja va començar amb mal peu quan em van donar les restes de les mongetes per esmorzar i la cosa va continuar com ja sabeu amb el 3d10: gràcies a tots els que ereu a la pinya, el dia que el descarreguem serà la òstia. Ara, vam fer el que no fa ningú i dsp de caure 2 cops, té molt mèrit! Aviam quants 4d9a i pd8 veiem aquest any...
La processó tot el cruiximent va ser com totes les del dia 30, un festival! i l'entrada per esborronar-se, llàstima que la gent dels pinganillus no van alleugerir res de res.
Seguidament ens vam desplaçar a l'aroma a sopar, taula reservada a les 12, que grans que són.I megafestival amb cotonines i goigs inclosos. En acabar, cap el ball de gralles (més massificat que normalment?) amb la posterior cercavila. Hi ha gent que té blaus i no sap de com van ser, no seria de la muntanya? La possiblilitat d'anar a matinades i acompanyar la sò a dormir va quedar en intent ja que va desapareixer, apareixent hores més tard vestida correctament i sense simptomes evidents de res al trambaix (cas ovni?). El millor l'amiga que havia anat a dormir a les 3 i s'escaquejava!


31!

Dia dels difunts (cap relació amb la cara de la gent) i dels balls. Felicitats al ninu, que es va perdre els versos, i al bruna que està adquirint un mal hàbit de dia 31. La cosa va acabar mínimament d'hora i amb uns castells soferts : és el que té anar o tajat o ressacós.
La processó va posar de manifest que poca gent sap exactament on està el carrer Gelida. I que
Sant Fèlix i la moixeganga si van tant ràpid al entrar algun dia treuran un ull a algú! Al tornar cap a casa vaig coincidir amb l'àliga (portada per algun pesetero) ballant música de baile entonada pels ganxets. Molt bo la cara del gumà, despotricant del pes del pollastre.
A la nit tot de concerts. Primer l'Antònia Font, que està algo més gorda que el cop que va venir a la Fassina. Espectacle total en l'únic concertàs que es feia al centre. Llàstima que ningú se li va acudir de muntar unes barres, com a tots els concerts del món. Després d'un pitstop al bilwi ens dirigim a les pistes on actuaven Standard, un bascos contundents que sonen de putamare! al ninu li van encantar al torre gens. I a continuació va arribar el moment més esperat 2shifted music festival. Només els van deixar punxar una hora i poc. Els seus colls encostipats ho deurien agrair pq estavem sota zero allà baix. El centre neuràlgic es va traslladar cap a la Moderna fins les 9 del matí, després van obrir el centre, però el cansament i l'opció d'unes butifarres de guissona al tívoli amb una companyia exquisita van fer desistir de centre.

1 i 2

Arribant a les 10 a casa no hi va haver possiblilitat de concert vermut (algun any hi hem d'anar) ni del paintball ni res (Per cert, sonen campanes de boda per una altre banda!) Despertar-me, menjar alguna cosa i directe al balldefoc. Aquest any no ens vam cremar, ja vam fer prou el pardillu l'any passat. En acabar-se la txello volia sopar bé i vam anar al Caliu (en 2 tandes) trencant així la tradició mil·lenària d'anar al xinu. Paral·lelament triu al japo. El taxista ninu ens va acosatar a les pistes pel concert de macaco, vam intentar fer botellón, però la cosa no va resultar. No es ven alcohol de nit! Quines coses tu... Sort que allà baix vam disfrutar d'un eficient servei de barra, destacant per sobre de tot l'home del gEL i l'inflitració a última hora de l'observadora txello (que bo!). Més festa a la moderna, esmorzar, coincidencies, braços que se'n van sols a dormir, i a dormir a lestantes altre cop.
El dos, sort que el nefen em va avisar pq entrar a Santa i veure tota la plaça plena i els gegants pera allà, et fa entrar en estat de xoc i no saps en quin dia estàs i de si t'has passat 1 any dormint o què. L'explicació era que despedien a mn.ignasi. Despedit quedi. Després tambors per apaivagar les ressaques; per acabar només dir que el castell de foc i la centauro se'ls poden estalviar, i que la pizza estava bona, oi bruna?