dilluns, de desembre 17, 2007

Cap d'any 2007???????

Gent jove, gent gran, gent amb parella, gent soltera, gent estressada, gent amb temps, gent de volta a casa, ...... us faig la seguent pregunta:

QUE FEM PER CAP D'ANY??????

Ara, tots desde els vostres Pc's acabeu de fer mmmmmmmmmmmmmmmmmm ni puta idea. Aquesta es la trista realitat. La cosa està molt, però que molt parada. Vale fa fred, però cap d'any tots hem d'acabar sino em pilotes, quasi . Així nois, hem de pensar i consensuar. Des de el blog es demana una pluja d'idees o braimstorming. O algú que de forma dictatorial, imposi alguna idea de l'agrat de tots.

Bé, el temps apreta i seria interessant saber que hem de fer. Espero que digueu la vostra i a veure si entre aquesta setmana i el week end ens decidim per alguna cosa.

Vinga nois!!!! Aquest principi de 2008 ha de ser sonat. Ja he parlat amb el bruce, i a lo millor vindra a fer una copeta. Això si, en funció del que fem.

Memòria de cap d'anys anteriors, aproximadament:

*TGN; 2 anys al port
*BCN; 1 any al poble espanyol
*Moli´n Rovira; 6 o més anys al local del barri
*Torrelles; 1 any amb cava pel sostre
(?¿)

Suggeriments a la carta:

-Si es vol quedar a vila, falta local (llavors falta boig que vulgui deixar local) i després lo de sempre, sempre de cada cap de setmana. Ho sigui,...moderna i teatre i esmorzar.

A favor: Estem a vila, dormim a casa i preu més econòmic,...
En contra: Sempre el mateix, falta de local, menys aventura,...

-En canvi, si es vol anar a fora, falta lloc per sopar ( aqui es quan ens la claven) i lloc on es vol anar. Aquesta segona opció es una aventura, i es on hi més anecdòtes.

A favor: Canvi de lloc de sortida, més anecdòtes, els cap d'any a fora són més recordats,...
En contra: Preu més car,...


Pd: El molin rovira ja esta reservat per persones alienes a l'aixonoesunacollaniesres.