dilluns, de maig 14, 2007

el gran partit

empatats a mitja taula clasificatòria, els dos equips arribaven al derbi en igualtat de condicions. el pla, que havia guanyat la setmana passada a casa, tenia la moral alta i aspirava a batre un sant ramon que a casa es mostra intractable (això m'ho acabo d'inventar perquè no en tinc ni p...a idea). els socis del pla van respondre a la crida feta pel vlub i des de bon matí van anar arrivant a vilafranca amb els autocars pagats pel club. visita al mercat, dinar a cal ton, i entrada a la poliesportiva. tot el camp era un clam! l'espectacle ofert pels jugadors va estar a l'altura de les circumstàncies: nombroses tanganes, jugadors que foten cops d'estic a la banqueta, pares de porters que s'acosten a la valla per increpar l'aritre, penals a l'últim sospir de partit, pujades a rematar del porter (que et penses, que ets el palop o què?), una camèra estupenda, etc. només va faltar llençar els coixinets dels sients a la pista. sort que no n'hi ha. al final 4 a 3 a favor dels locals, amb un penal fallat pel ruc tarrida a 4 segons del final, i que hauria significat l'empat. agraeïxo sincerament els comtaris tècnics del nino grases (el que se'm va quedar és que el pla és més tècnic però fisicament el st ramon és millor). espctacle del txitxi (s'escriu aixi?), que va ser obacionat per la grada. hi ha rumors de traspàs la temporada que vé: arnau al st ramon i txitxi al pla. l'ultima paraula la té el soci. aqui teniu tres fotos del partit. la útima és la de la mama bou fent un amago d'anar-se'n indignada per l'arbitratge:






en acabar el partit primer sopar a l'aire lliure (el primer de l'any, que tradicionalment era el de la múnia). tot i les indicacions del mestre (butru) la sangría no va acabar de sortir del tot bé. era bona, però masa poc carregada al principi i, després del raig de vodka, massa carregada al final. dirigia la cerimònia el brunillo. res a destacar, que jo sapiga, de la moderna. de fet no vaig arribar a entrar-hi. ah, per cert, tornem a tenir bote d'alcohol: tinto peleón, una ampolla de vodka i moltes de schweppes.

parlant de brunillo... ja tenim lloc per dinar dissabte. serà a l'escorxador (mmm, terrasseta a l'ombra dels arbres!). i tema paintball... hem de ser allà a 2/4 d'11. és a prop de igualada (ninu, si et txuta l'ordinador, imprimeix la ruta del via michelin). no podem fer tard . es parla de quedar a les 9 a la gasolinera (decidit per decret que no s'espera a ningú). txello, hem quedat a les 8 eh i amb el cafè fet de casa! potsre que m'ho apliqui a mi mateix també, no...? costa 25 euros amb tres mil milions de bales. els més sanguinaris tranquils, en podreu comprar més.

però bé, ja anirem concretant al llarg d'aquesta setmana.

publicitat no encoberta: obre un compte a Caixa Galícia. Amaguen els cartells publiciris, no tenen director d'oficina i la sò estarà molt contenta d'atendre algú. mentrestant, seguirà fent sudokus!

caçadors de paraules: què és una carretera? es pronuncia tal com sona. pista: es diu molt al barri de sants de bcn.