dijous, de maig 24, 2007

buit mental

no he entès res de la prè-crònica. això demostra, una de dues: la meva memòria de peix o la gran quantitat d'alcohol que vam ingerir dissabte. no ho sé. sort que veient el video he refrescat una mcia la memòria:

el dia va començar ben d'hora, a les 9, casi tots puntuals, a la gasolinera. no, no anavem al mercat, anavem al paintball (léase peinbol, no pinball)! tot i saber que hi havia algú que era la 14ena vegada que hi anava, la moral de la tropa era alta.

de camí, evidentment, ens vam perdre. es clar, el ninu no havia imprès la ruta de via micheael·len.. a quarts d'onze erem tots allà, enfundats amb els monos de combat i escoltant les instruccions del monitor:



el destí va tornar a unir el "quartetu" de la mort. els altres 4 components de l'equip encara no ho sabien, pero formaven part de... L'EQUIP PERDEDOR! i això que molina era amb nosaltres. tot i això, els marrons, amb un color que passava molt més desaperçebut a la natura que ens envoltava i molt més passiu (clar txello que no vas carregar cap cop, si no disparaves!!!) ens va derrotar clarament. moments èpics (que jo recordi):

· el vallès mata tres pajarus d'un tiru a la segona prova
· la laia resisteix estoicament l'embestida de l'equip marró a l'última prova
· la txello fa un triple salt mortal endarrere i cau de peus. un 10!
· la sauron mata el nino (com a mínim 4 cops)
· el letu comprant la 5èna carrega (cari, que estem pagant una hipotèca!!!!)
· "el tret que va girar la cara de la vane"
· era mentida, el torre no portava un mes entrenant-se i es vencible!
· el monitor donant pistes i instruccions a l'equip gris i, to i així, no hi va haver manera de guanyar

balanç general molt positiu i, tot i que la gran majoria ens vam endur algun blau cap a casa (veure txupeton de la txello i el brunillo, com que era el seu aniversari, dos!), ningú es va fer mal de debò (notícia!).

un cop dutxats i nets, sopar de FM a l'escorxador. a destacra l'arribada ciclista de jo i la txello (això si que son ecologistes, lo demés són històries). el menú, tot i les crítiques inicials, no va estar GENS malament i vam acabar força tips. el proper cop jo treuria l'amanida per conills i posaria unes angules...

va ploure una mica però el grup segui unit. i com que a l'escorxador ja no ens oferien res de bo vam anar a fer un torneig de pro evolution soccer a casa el n3fen i el gualy.



allò no es una casa, és un laberint, i és enorme!!! d'això se'n diu viure al putu centre. i la resta (moli d'en rovira) son històries! no sé qui va guanyar al final perquè a mi i el ninu ens van eliminar a quarts (com sempre...). i mira que hi havia moments en que dominavem, eh! d'altres van decidir anar a consultar-ho amb el coixí:



com que ja es feia tard, i la nit prometia ser llarga, la txello, el ninu i jo vam decidir "nar tirant". la txello va fer un amago de quedar-se a un míting de la cup i vaig haver de tornar sol a casa. snif! el tram de nit va començar amb mal peu ja que per decret diví no hi pot haver més gent de les que s'ha encarregat. a l'ateneu està prohibit apretar-se i fer-hi cabre una/dues persones més. jo ho entenc, pero no ho accepto! el ninu va haver d'anar a sopar a un lloc desconegut, amb el butru. s'especula que a la cenalla, lloc que li agrada tant! pero bueno, superada la tensió inicial, el sopar va transcorrer de forma lenta però amb bon peu: els plats s'anaven succeïnt amb agilitat fins a arribar a la mitja ració (això encar no ho he entès, pero bueno..). a la part final va haver-hi de tot. jo només recordo doblatjes d'una peli de l'oeste (boníssima, per cert: d'un esclau negre que s'escapa i llavors funda una colla castellera a pensilvania i vol tirar el 3 de 10 però els de missouri no el deixen...) i d'una peli porno (aquesta no tenia argument, com totes). pero era la del túnel del cadí, eh! ah, també recordo estar posant coses al coll del vallès perquè s'estava adormint.

sense temps per a més (ja eren voi les 2) vam anar tirant cap a la moderna. fonts externes a aquesta colla em van senyalar l'endemà que a l'altura de la rambla la imatge del grup era patètica: estavem jugant a un joc desconegut i que cridavem molt. mentrestant, es veu que l'homenatjat s'ho mirava tot des d'un banc. i no sé res més. i si fons llavors tot 3era confus, a partir de llavors tot ho va ser encara més: paco pil's in the house, fum, txupitos de tequila sense llimona (un suicïdi), sessió extra a la moderna (com ja va sent costum), etc etc. aqui s'acaba la meva crònica: que algú amb més memòria la completi!!!

abans de deixar-vos, us recordo la col·leció estiu del corte inglés ja està a la venda. aquest any es porten els mocadors:

· te'l pots posar rollo thelma i louise...



· o rollo refugiada afgana al pakistan!



racó festamajorenc

ja s'ha presentat la samarreta de la FM. de fet les samarretes, perquè n'hi ha dues! a mi aquesta m'agrada. l'altra no.



i recordeu, diumenge TOTS A VOTAR!