dimarts, de juny 19, 2007

Crònica del Bruce

Hi people! Hi penedes!I’m writting from molin rovira!!!

Després d’un període de reflexió em veig amb forces per narrar en primera, tercera i si cal vuitena persona els actes del passat cap de setmana. Us ho escriure en format conte de fades. M’han arribat veus que la nostra audiència i els nostres fans cada dia són més joves. Sino pregunteu-li al francis.
Tot va començar un divendres amb l’aniversari del FBP que celebrava 25 tacos. Però la colla per decret general va decidir que els actes festius de la bèstia es celebrarien el dissabte i diumenge. Així el divendres sopar intim amb sauron i sònia a un restaurant nou que han obert fa molt poc. Crec que es diu forat del no se que o algu així. Hi actuava la crupu i la seva cort de ballarines. Tot molt maco, les molt caxones es canviaven al lavabo de nois. Imagineuvos-ho. Tot i l’espectacle, no vaig aguantar el show. No per avorriment, que quedi clar. Després es van afegir al sopar la latxi i la xello chica mountain bike. Mentre al figarot la cerveza corria com a les festes de l’aterix i l’obelix.

Dissabte...

a les 4 en punt a la estació de busos, quedada per anar a la platja. Tot i les inclemències climàtiques, 4 herois decidim anar a la beach Vilanova per fer un encontre de voley. Pel camí parem al decathlon. Feia dies que no hi anava i ja tenia el mono. Ja tenim peaço pilota voley taronja, valorada en 10 euros. Arribem a la beach i surt el sol per art de magia. Llavors pensem en els que no han binguí ( S, B, PSC,…). Jeje. Juguem un gran partit de voley on sobresurt la figura de la jugadora d’elit de voley sauron amb el seu saque diabolic, impossible de retornar per la parella esportiva? xello-bou. Va ser la clau.
Ja a la nit començen els actes de celebración dels 25 anys del fill de la “piju“. En això que hi ha un malentés. I es formen 2 sopars, bé 3, bé 4. El primers sopen a l’escorxador a les 9, mentre els segons a cal joanet amb prèvia reserva de 10, per acabar sent 4. I també es celebra un 3er sopar den petrus i sus amigosroca. .En un pis on haura de regar plantes i no se quines coses. El 4art ara no m’enrecordo. Despres el team cal joan fem xupitos al feeling, ja amb incorporació cuqui. Bon lloc per lligar. A continuació comencem ja la ruta classica. Tot començant per la moderna amb el punxa-discos nefen. On ens retrobem el sopars 1, 2, 3 i 4. Entre d’altres, com l’ave phenix, molinon, craks pimpam…. I després coneixedor que aquesta setmana, em tocava fer la cronica anem al teatre, inclos jo. Allà assiteixo atonit a l’espectacle de la nit. M’en havien parlat, però no m’ho pensava. Cert component de la colla, és un objecte sexual, i no es el valles. Testimonis plan renove.

Diumenge, dia de costellada...

va transcorrer en uns parámetros de taxa 0,0. Semblava que hi hagués la exconsellera tura. Així l’alcohol, menjar, ofertes 6+2 gelats i fútbol tot i ser-hi presents van sobrar. Van quedar eclipsats amplaiment pel primer animal de la colla, a venir una costellada. Que n’aprenguin alguns, com diria el jan. El “perro“, tot i no tenir nom encara, i no ser oficial, ja vé a les costellades. Alguns s’hi haurien d’inspirar. No val dir noms ni senyalar.
Ja a la nit, quedada a l’escorxador, per veure er madri-mallorca, i nastic-barça. Després duna hora d’il.lusió arriba el desencant. Acompanyat del grup quillo+petardo. També cal destacar, arribada de la tieta de la vane amb el torre.

Preguntes

  • Van venir junts el torre i la tia vane de A corunya?
  • El Doctore torre és el tiet de la vane?
  • Està bona, molt bona, normal,…espectacular?

Inici i fi de week end al mateix restaurant!!!

PD: En el text, hi ha diferents comentaris trets de context, no us heu de creure tot. Es per donar-hi més emoció.