dimarts, de juny 12, 2007

festa sopresa



reconec que com que després de la festa vaig marxar cap a casa no tinc prous elements per una crònica global de dissabte. Per tant, si algú es vol oferir voluntari ja sabeu on trobar-nos (molina, donat que ja has col·laborat amb nosaltres amb anteriors ocasions, n'est l'indicat..).

de totes formes us avanço alguns elements:

- remember veient per la tele els videos que hem penjat al youtube. ninu... gràcies!! sense els teus videos (memorables tots ells) no hauriem rigut tant: els doblet bruce del moli'n rovira, 100 m tanques, el "novaigtajat", etc etc. Gràcies en nom de tots! Però també vam reviure la trilogia "micky i minnie es menjen la mona", so tas fumao un porro, el vallès disfressat de solà, la heavy no ens deixa entrar al teatre, el curt bogeria, i el gran "breakdance a la rambla", i tants altres hits!! el forens encara flipa ara que això estigui disponible a internet. i sense pagar!

- un altre remember escoltant les cançons dels dibuixos de la nostra infància. a destacar el duo crupu - petrus que van interpretar amb micro algunes d'elles.

- al VIVIAN ja té un amic hippie: el NIL! que viu a casa la marta i el shard i té unes txolles de la òstia!

- el letu i la latxi no arriben a final de mes i decideixen muntar un zoo a st martí: la nova incorporació és un gat, que de moment està una mica demacrat. recordeu que tenen el VIVIAN i tot un viver d'orugues, que juntes foten por.

en defintiva, una bona vetllada en la que a l'amela se'l va veure content!

calaix de sastre


a petició de la marina, us oferim el video deformers. tot i que no fa tanta gràcia com em pensava!