dijous, de setembre 13, 2007

Bodorrio I

Ha arribat el moment i el primer de destapar la caixa dels trons dels casaments ha estat el forens (i l'elma, s'entén). Enhorabona! Després segur que en vénen molts més (algun ja anunciat oficialment), però aquest haurà sigut el primer. La cosa va començar ben d'hora, a les 4 a l'estació de busos, igualet que quan anem a al platja, la única cosa és que aquest cop anavem disfressats. La disfressa de moda va ser la que duien la Mery, la Txello i la Tetis (benvinguda, per fi, a la no colla) un vestit negre molt wendy amb les faldilles bombades. En general la penya es va posar l'equipació temporada otoño amb colors foscos i negres com a predominants. Tots, no! Una parella es va resistir i anàven amb la moda d'estiu-estiu (no t'enfadis sò que no posaré re del que va dir el nineau, si vol que ho posi ell, que et va veure a la llum del dia). Estavem tots traquils pq menbres de la màfia també venien al casori. Un cop va arribar tothom, inclós un butru-montse d'última hora (i dsp la txello i jo som els q fem tard!) amb cinturó fashon i tot; vam engegar el bus i cap a Manresa s'ha dit. Lluny, però el viatge va valdre la pena pq vam anar a una finca enorme amb cavalls, boscos, cases modernistes...
El casament va transcórrer sota els cànons americans. La cerimònia en sí es va celebrar al jardí amb una estora vermella al mig per on anaven entrant els núvis. El forens, pobret, tenia la cara tant blanca! La núvia va entrar amb una limusina enorme de peli de negres americans. Molt divertida la intervenció de la lídia de ca l'amat i les seves nenes. Per cert, els va casar el pare forens i no el pare calvet com es pretenia en un inici (s'especula que l'alta cúria eclesiàstica no va homologar el terreny de joc). Després va arribar l'hora de menjar! Mil milions de tapes per picar al jardí, i a dins una explosió de sabor en forma de tres plats: peix+patata, carn, crema+gelat. I barra lliure.
Els nuvis van decidir posar-nos distribuits en dues taules, això sí sense trencar parelles: txello-crupu, milà-joan, nefen-gualo, bou-molina. Al final però vam acabar reunint-nos en germanor en una de sola taula.

m'he cansat d'escriure recte: coses sueltes:

- felicitats a les noies que s'aguantaven sobre els talons
- un zero pel cambrer estressat/ador
- la llei antitabac no deixa fumar als casaments? no hi va haver puro. Sort de la narcosala exterior.
- brutal classic rock txello-guali
- roure de regal de noces
- algú recorda la marca del DJ?
- tots al bus morats: la txello plena de patxi i la crupu navegant
- + festa a la modern+teatru: pagant i sense música a dins!
- la parelleta milà/joan va arribar a lleida?
- l'adrià ara és l'adri, recordeu-ho

pregunta de la setmana

- com es diu ho que té el milà que no pot menjar gluten?


ah, qui tingui fotos que les enviï que això és molt sosu!!
i felicitats mery (per partida doble!)