divendres, de setembre 28, 2007

La Mercè '07

Un any més algun que altre de la colla s'ha desplaçat cap a la Mercè barcelonina. De festa amb aglomeracions, i tot lu que un es pot esperar de la capital.
La cosa (personalment) va començar dissabte al vespre, amb la pèrdua de la maleta i el concert de Sidonie: molt bons! Finalment no es va celebrar l'esperat sopar a gràcia, l'absencia de l'impulsor ninu va ser un dels culpables, a part de que els habitants ja tenien altres sopars. Buenu, un gran sopar al centre! Al bar més cutre que hi havia. Nota a tenir en compte: no demanar entrepans de truita en aquests llocs pq es la tortilla española que tenen feta de fa 3 setmanes i tampoc atipar-se de maionesa, la indigestió et pot arruinar la nit. Cubates gegants pel centre i cap al forum s'ha dit tot cantant l'Amparito Roca (ningú del vagó s'hi va afegir). Aquest cop vam poder escoltar els Mendetz pendents des que van fer de teloners a 2shifted per FM. Moment clau de la nit:

-Un cubata de whiski
-No tenim cubates!
-Jajaja
-No,no, amb seriu
-JaJAJ, no pot ser
-sí, sí, només birres i refrescos.

Brutal! Sort que vam desenvolupar l'instint detectivesc i observant gots de cubates pels puestus vam arribar a la única barra on en venien, enmig d'una carpa pastillera. Total: 8€ i una patejada.
Tornada sens pensar amb tram i al final de la línia... taxi i cap a sobar a ca la martametge.

Diumenge al matí de nervis per aconseguir la roba de casteller que estava dormint a l'altre punta de BCN, cambiar-me com el superman en un lavabo i cap a fer castellets com diuen els autòctons. I vatros d'on sou? Em puc fer una foto amb els plànols? etc... guirilàndia. Però gràcies a ells td9fm i pd8fm!! oeoeoeoe! En cabat de l'actuació, canvi ràpid de roba, i cap a dinar s'ha dit. Intent desmuntat de dinar al lloc de l'any passat per indecissió de la canalla. Però vam trobar un mu/bufet explèndit. A toc de pitu vam marxar cap al moll a veure uns parents de l'OBL que treballen al sector vitivinícola. Festival! Vam reunir-nos uns quants de vila i vam fer una mica el xou allà al mig, mentre la gent de BCN feia cua "pq deuen fer algo..." (sic). Llàstia de no poder fer un cava dins un vaixell d'aquells... queda pendent. Amb el morat àlgid la majoria va marxar cap a vila, i els que restavem cap a la Damm. Travis? la pregunta era, hi havia música? Al final,dps de trucar a mig vilafranca pas pel centre, sopar ràpid, i cap al forum falta gent. Res tu, més buit que l'altre cop, pitjor música... però va estar bé (suposo). Tornada indecisa cap a dormir, al final al mateix lloc que dissabte, però amb les sabates a les mans per no fer soroll. I tornada a casa dilluns a les 5 amb els pantalons de casteller encara posats.


L'altre dia, sopar de despedida de la vane acabant al d'kate, el seu txet (amb perdó) flipava amb lu de la càmera. El gualy pujarà a veure-la i ja busca acompanyants.

Re més tu, felicitar la comaset i el flapi pel casament i que la proxima crònica esperem que arribi abans que dijous. Sense el Solà això està pitjor que mai!