dilluns, d’octubre 29, 2007

BLOG forever!!!!!

Hola people!!!
Visitants del Penedès, de Barcelona, de la Rapita, de Zarauz, de Warsovia, d'Istambul,...
Ja tornem a ser aqui!!!
Aqui, un servidor està de vacances durant tota la setmana. Així, que us escriure una miqueta. Primer de tot, vull desmentir categòricament els rumors de clausura del blog. Tot i que estem passant una petita crisi, amb la marxa del becari per excel.lència a Polònia. Encara ens estem recuperant de la plantada a l'estil Juande de Ramos (Sevilla F.C) del "polaco". Estem mirant CV i fent entrevistes per tal de revitalitzar el blog amb un becari o becària. Però la cosa està xunga. Així que interesats/es podeu deixar les vostres dades per aqui. Important deixar foto. O bé, trucar al Francis.
Bé nois, després de desmentir els rumors passem a la realitat de la colla.
Amb l'arribada del fred les activitats de la colla s'han reduit, però tot i això encara anem fent cosetes tot i que els anys ja no perdonen. Com va passar el dissabte, on el Sr.Molina (el nen de la colla) va fer 25 anys. Des de la colla se't felicita.
En quan activitats a destacar. A manera cronològica:
  • Dimarts: L'escriptor Noah Gordon juntament amb l'odisea i el Barça van ser les estrelles de la nit. Els primer al presentar el llibre el Celler a St.Maria amb l'actuació dels Comediants. Mentre que el segon al figarot, en que va jugar un partit toston toston. Sort de les clares i les braves.

  • Divendres: Últim assaig de l'any dels verds, en vistes a tots sants. (....) I need more information about this night.

  • Dissabte: Intent no vàlid de bermut durant el matí. Jo al migdia/tarda/vespre vai a costellada a l'estil 40ton amb molt de cava amb coleguis uni. Les sequeles les vaig notar en no sortir a la nit. Durant el vespre/nit la colla es fracciona en diferents fronts. Uns al local de moda iniciant la borratxera (Jv i Mm), segons ens diuen les cameres de l'Inzolia. I posterior sopar masculí a 3(Jv, Mm i Ob), anant a veure la millor cambrera (X) de Vilafranca. Altres (Fb)també pateixen els simptomes de l'alcohol al sopar amb el seu equip.,,,

  • Diumenge: Sauron i un servidor ens llevem d'hora o tard (lio del canvi d'hora). Pq? Per anar per fi, a veure la penya al nou montigalà. Gràcies al col.lega de badalona i jugon de les 24 hores 2007. Tot i el nostre suport La penya perd la imbatibilitat a la ACB i perd davant del Bilbao per 58 a 81. Una bona pallisa. Ja al vespre, la xello rep del cel. Bé, del molin rovira una TV de 1000000 pulzades pel pis GEOXXELLOX.

....

Actes a destacar de la setmana entrant:

  • Dimecres 31:

Derbi a la poliesportiva vilafranquina Sant Ramon- Pla Hoquei Club a les 22:00 hores. Jugadors a seguir i en ratxa n5 del sant ramon i n? del pla.

  • Dijous 1 (tots sants)

Castells del verds o intents durant el dia. I a la nit, inauguració sopar/festa/desmadre del pis de la GEOXXELLOX. Es prega portar beguda i pempins per part dels assistents al sopar.

SUPERQUE DE la quinzena: D'aquestes 6 preguntes, n'hi ha 2 de bones.

  1. El marcel Esteve (marcelinho pels amics) és gay.
  2. M'ha tocat(RGB) un pis de protecció oficial.
  3. El Bruna ha acabat la uni.
  4. El martí viu a la girada.
  5. El Bruna compra la inzolia.
  6. La sonia i el cuqui es casen el 21 d'agost.