dilluns, d’octubre 22, 2007

Txelloetxea

Ahir al vespre vam poder gaudir de la presentació (no-oficial) de la nova casa de la Txello. No ha durat ni un any vivint a la, ja vella, casa de la Girada: que dur que és no viure a 2mín del centre! Ha fet autèntic braguetazo amb les geoxs perquè és una casa d’uns 80m2 al carrer antoni mestres janer que, tot i estar a 10 metres del peatge d’entrada a l’espi, té el curru a 1min i el centre a 2, encara que fer tota la pujada del carrer dels ferrers pot ser molt costós. La casa ja està tota decorada amb un gust més que dubtós, però que ràpidament serà adaptat a l’estil txellístic... aquella urna amb un mort que no va deixar cendres fot bastant mal rollu. Gran txollo a l’hora d’elegir habitació, té un llit enorme on hi caben de costat uns 10 cuquis. Ah, i els sofàs, que és on dormiran els convidats (que no mengin 4stacions), molt còmodes. Per cert, el pica-pica de presentació oficial serà la nit del dia 1N si la txello li queden forces de la castanyada/concert punki de piera (un altre cop banda bassoti) i els castells del migdia.
Ah, dis nit molt bé els 2shifted que no es van veure recompensats per la presencia massiva d’espectadors gruppies amb samarreta!

Aquesta setmana...

Demà al vespre hi ha la presentació mundial del nou llibre del Noah Gordon davant del Vinseum. Es tracta d’una novel•la que transcorrer per aquí però al s XIX i es diu el Celler en català. Després, jornada de Xampions al Figarot!
El cap de setmana hi ha un festival a TGN amb pinker tones i electric six...