dissabte, de juliol 15, 2006

pesadilla

El que va començar sent un divendres qualsevol es va convertir en un malson (pesadilla). Tot era normal: el nino s'aixeca de la siesta a quarts de cinc i decideix trucar els seus col·legues Bou i solà. com qualsevol divendres, el Bou esta fent la siesta i sa mare no sabia si despertar-lo, i el solà està currant. I com sempre el Nino no acaba trobant ningú més per anar a la platja (ep, ara ja sabem que el Vallès está disposat a anar-hi. aixi que platjistes, compteu amb ell). a última hora el solà decideix acompanyar en Ninu a vilanova. el dia no era gaire bo pero l'aigua no estava GENS malament! cal dir que em vaig salvar d'una multa de zona blava de miracle (flor, o gerani, al cul?).

Vam estrenar el restaurant bilwi. i cal dir que les sensacions van ser bo
nes: l'entrepa és força gran i força bo. Coses a millorar (sempre es pot fer més!): posar més salsa a les braves i tallar els entrapans de manera equitativa per no putejar els que se'l parteixen. per lo demés, molt bé! de nota els hi posem un siscomaset... jeje

I allà va començar la pesadilla. I va durar fins a altes hores de la matinada, fins al vodafone del carrer del cid. si us el trobeu... fugiu! es molt pesat! tots en vam patir les consequencies ahir..

la questió es que a falta de plan decent, vam decidir anar a la moderna. quins paios, no tanquen ni l'estiu! srs de la moderna... feu vacances i aprofiteu per instal·lar un sistema de ventilació decent! bé de fet, vam estar pensant i la veritat es que la calor que fa a la moderna es pot aprofitar de la següent manera: posant-hi sorra, amaques, i unes lampares de raigs UVA i la costa brava no tindrà res a envejar! s'omplirà de guiris com eivisssa de ben segur. això si, prohibit fumar! Sort que van posar el blue monday!

pel camí, m'ho deixava, vam fer exercicis gimnàstics. el primer a intentar-ho va ser el vallès. a la tercera va ser, més o menys, la vençuda. a la caixa pensions crec que encara hi ha les teves petjades a metro i mig del terra! després ens vam atrevir (en un intent de fer una estrella de 4) la marina i jo. els altres no van seguir. bé, de fet després hi va tornar el vallès, que li va agaradar això de fer el pi! Aviat els videos!!


després de la moderna la marina ens va convèncer de que l'arcs a l'estiu està obert fins les 6. nantros encara no ho sabiem, pero era una bola com una catedral i formava part d'una estratègia per anar cap a casa amb cotxe. el bou, el nino i jo hi vam caure de quatre grapes. de camí cap al corsa, que estava moooolt lluny, vam poder veure, amb llàgrimes als ulls, les obres de soterrament dels contenidors del carrer de la font. aviat s'acabarà l'escalada lliure
. després vam intentar agafar una pilota d'un balcó. com que no vam poder, vam intentar agafar el cartell dels sandwiches, però també se'ns va resistir. l'últim intent va ser agafar unes pilotes d'un balcó de la plaça de la consitució, m'atreveixo a dir del balcó d'algú molt poderos de la vila, però estava massa amunt. tot i els intents de la nuria per escalar la canyeria del desaigüe ens vam haver de resignar. per consolar-nos, vam assajar durant una bona estona els capgrossos (amb musica de "gralles"). lo bo va ser al final, quan, en un intent de desempellegar-nos de la pesadilla i evitar que pujés al cotxe, vam deixar tirada la marina. des d'aquestes linies volem presentar-te les nostres disculpes, marina. el vam haver de carregar una mica més, fins al pont del carril. després de comprobar que, efectivament, l'arcs estava tancat vam decidir anar a dormir.

Suposo que avui a Vila serà més patètic que ahir i que optarem per fer una excursió a la costa/platja. N'hi ha que ja son a barna a un concert d'antonia font.

Falca publicitària:

Aquest estiu vine a la platja amb viatjes NINO! et trobaras nois com els de la
foto!!


Torna l'aixònoesunacollaniésres digital!!! Qui és la de la foto?? (pista: és una heroïna.. aguanta uns rollos!!! juajua)