diumenge, de juliol 16, 2006

summer tí (sant martí)

Tot i que hi havia expectatives de fer una excursió a la costa ahir a la nit al final no va pogr ser i vam acabar a summer tí (que no és el summer case, si no l'empalmada de sant martí). digueu-nos molt típics!

a falta de colla, ahir el bou, el nino i jo vam subscriure
un contracte de colaboració amb una altra no-colla, la marina & co. Bé, com que hi ha queixes ferotges, vull deixar clar que es tracta de la marina, la meritxell i la carmona. la txello, de tornada de la gasolinera (va anar a encarregar el sopar del 28..), va treure el nas per l'inzolia. pero no es va quedar gaire estona. vam decidir fer un sopar de parejitas. abans però, i com a commemoració del primer aniversari del 2x1 del Level (veure memòria historica de nits memorables), vam arrancar alguna engantxina d'algun establiment de la vila. no diré més perquè amb l'audiència que tenim seria perillos...

com que l'aroma i el caliu estaven plens, i el germania ja havia tancat la cuina, vam acabar sopant a l'urban. els lavabos són de disseny i per a que s'engegui la llum has d'aixecar els braços. el de ties ara encara deu estar fet una guarrada perquè la meritxell i la carmona no sé pas quina en van fer. les cadires també son letrines. no sabem si fan braves perquè ens vam oblidar de demanar-les. algunes pizzes, com la suissa (de bolets), son bones. altres, com la venècia (alies 4 f
ormatges), tenen més crostó que res. postre de la nit: mil fulles de no sé que amb maduixes per allà. costa casi igual que una pizza, oi?!? després tubus de patxaran i préssec. la carmona diu que és impossible menjar-se una llesca de pa bimbo en menys d'un minut. es veu que se't fa bola i no sé que més. probeu-ho a les vostres cases (pero amb la supervisió d'un adult es clar!). com que no tenen pa bimbo a l'urban no ho vam poder comprobar. després del sopar va haver-hi la primera discussió de la nova no-colla: arcs o moderna. part femenina i masculina no es posaven d'acord. sort que per allà van apareixer l'inzolia staff, que venien de cal ton, i van fer decantar la balança cap a l'arcs. allà, "el jefe" va saber agraïr les hores pasades a l'inzolia, les propines deixades, els bons moments que hem fet passar a l'establiment, la bona imatge que sempre li donem des del blog i ens va convidar a tots i totes a cubates. gràcies!!

al sortir l'oleguer va pillar un cabreig de la ostia. pero molt molt gran. però bé, es un assumpte que suposem que ja discutiran els implicats.. la questió és que el puteig li va durar fins a st martí (summer tí). es veu però que ja han fet les paus.. allà actuava la centauro, que més que una orquestra sembla un grup bo. ho dic per l'escenari que tenen i per l'imatge que donaven. clar, la centauro és així. no ho recordava. la qüestió es que vam estar per allà fins que va ser hora de marxar (quan ja es feia de dia). la nit ens va deixar moments memorables que resumim en el següent material gràfic:

després de que el concert s'acabés i donés pas a la disco mobil, els mateixos que vam pujar amb el berlingo vam decidir tornar cap a casa. desconeixem com va tornar el bou ni els milers de persones que buscaven cotxe desesperadament.

Coming soon:

- Tarda d'escalada a Canyelles. Molt guapo! Amb fotos i tot (gentilesa de la Marina). Pels que no en tingueu ni idea, com jo, visiteu aquest link.