diumenge, de febrer 12, 2006

1 cap de setmana





Un blog d'aquests ens ajudarà, quan l'alcohol s'ens hagi menjat totes les neurones, a recuperar tots els records. Clar que tot això no servirà de res si no aconseguim recordar l'adreça!

Tornem a ser diumenge i ja podem fer balanç del dissabte...

Manifestació anti estatut a BCN (http://www.endavant.org/campanyes/cua/cartell11f/view). Es veu que la txello i la crupu van cremar tres containers i van tirar pedres contra la caixa catalunya de la plaça de la catedral. Tot un clàssic! A la crupu se la van quedar al cuartelillo, per aixo no va sortir. Sopar íntim al piset del Recio (una ganga, 450 euros un pis de tres habitacions al costat del forat del pany). Tant íntim que va caure algun que altre morreo (ver foto)! Al mateix moment pero en un altre lloc de la vila, sopar de parelletes a l'Aroma. Al moment de tancar la redacció desconeixem si també es van registrar morreos. Copichuela al Via Fora, com sempre. Festival a la Moderna (amb video DJ inclòs), com casi sempre. I mocadorada al Teatre (el recital del molinari va ser especialment ranci)! Per cert, vam estrenar els vips negres i la veritat es que això no esta GENS malament! Tornada a casa amb el SMART, conduint jo i el Bou al maletero (ver foto). Tota una experiència!

Noticia d'ultima hora: el cap de setmana que vé esquiada a la Cerdanya i allotjament a Urús. Interessats feu-ho saber perquè estem organitzant el tema cotxes. Plan: marxar divendres tarda (cap allà les 7), esquiar dissabte i tornar diumenge al vespre. Pels que tingueu compromisos el dissabte el Nino pujarà el dissabte al vespre, així que us hi podeu acoplar. Els que no vulgueu esquiar també sou els benvinguts!!