divendres, de febrer 24, 2006

torna el Catalunya


D'aquí un mes es cel·lebra una nova edició del rally Catalunya-Costa Daurada, que com la passada edició passa prop d'aquí. Després del shakedown del dijous 23 de Març a la preciosa localitat de Tivissa, el divendres 24 passa dos cops per les Ventoses i per carreteres properes al ritualitzat castell de Marmellà, i el cap de setmana hi ha trams més allunyats, però que també s'hi pot fer una escapada. Mapa amb els trams més propers de divendres:

Des de l'organització s'ha editat una guia de l'espectador per tal d'evitar que, entre d'altres, el públic faci suspendre un tram, cosa que deu fer molta ràbia als frics que han dormit tota la nit allà ( quina fe, que té la gent,NNNeeeeNNG!). Si hi voleu anar no cal que us la mireu, perquè vas allà i veus a gent fent fotos a 2 cm dels cotxes en la part de fora de la curva (sort que estava ven peraltada, no com la rotonda de Moja, fills de puta!).


Per anar fent ambient d'avui fins el dia de rally anirem posant fotografies i videos que van fer els nostres intrèpits enviats especials a la passada edició. No us ho perdeu!

+ info a : http://www.rallyracc.com/2006/