dimarts, de febrer 21, 2006

Urús

Com us anunciavem en el darrer post, aquest cap de setmana hem anat a Urús (en podeu veure dues fotos, una per dintre i una de fora, amb la neu que va caure el diumenge al matí mentre dormiem... tan maaaaacuuuuuu!).

Divendres vam marxar tardet, con lo que vam haver de parar en un carrefour de la catalunya central (feia pudor a fems!) a comprar. Per cert, demaneu a l'amela que us expliqui el chiste de continente. Es tan dolent que no l'aconsegueixo recordar.. Sopar de mal de panxa a Urús (un fuet i unes pizzes...!!) i l'endemà a esquiar.

Les Angles està a mitja horeta de Puigcerdà pero val la pena el viatge: poca gent i molt bona neu. Coses a destacar: em va atropellar una nena kamikaze (per sort només em va fotre una mica d'estrabada a l'esquena) i casi em decapita la marta a la zona dels "bamps". Tot un esport d'aventura. L'amela feia exactament 9 anys que no esquiava i segur que ara deu tenir unes agulletes del copón. El bou la veritat es que ho fa bastant bé, llastima que els salts no li surtin encara del tot bé i que de tant en tant es foti unes santes nates que dius vaya tela. La marta era l'experta del grup i jo, pues que per fer 5 o 6 anys que no feia snow molt bé, pero de tanta estona que vaig estar per terra se'm van empapar els guants per dintre i tot. A destacar el conjunt "eighties" de l'Amela, tot un revival de l'epoca!

Diumenge d'agulletes i visita a Manresa, on se celebrava la fira de l'aixada. Vaja, un mercat medieval amb paradetes de gent vestida de l'epoca. Passable. I dinar A l'ataneu de les piques, on curra la Vane. S'ho va currar moltissim i ens va fer un xanxullo per a que només paguessim tres menús. Gracies Vane!

Tarda de cua (una miqueta) i carrusel deportivo, en la cadena seer!