diumenge, de febrer 26, 2006

un altre carnaval

Un altre diumenge i ja podem tornar a fer balanç d'un altre cap de setmana... aquest cop el de Carnaval!!

Nit 1 (divendres festa de medicina a BCN)...

Després de causar sensació pel carrer amb la seva disfressa de... (de què anaves disfressat exactament?!), el ninu va provar la màquina d'estímuls elèctrics del teletienda. El tio diu que no va patir però la veritat és que va haver moments en que se'l va sentir dir prou. Hi ha testimonis:



El Torre va muntar un super sopar a casa seva (o a can shard, com us ho volgueu mirar). Tot i que l'expectativa de 25 persones no es va complir (al final vam ser 12 "només"), cal a dir que la proporció de 3 paies per paio va seguir sent la mateixa! Gràcies Torre, el nivell era força alt! El menú va ser el de les grans ocasions: espaghetis cubats amb salsa de tomaquet, tot un luxe! Després ens vam fotre el whisky i el vodka que va sobrar de cap d'any (ohhh!!) i vam anar cap a la festa.

Minimetratge

A plaça molina va haver un intent d'endur-nos les valles de la guàrdia urbana cap a casa. Sort que l'idea al final no va quatllar:


I que cal destacar de la festa per a que els nostres lectors se'n facin una idea...?? Doncs que el lloc estava bastant buit, que la música era maquinera, que la Isaura va portar una amiga espectacular (va causar furor entre els presents, i el ninu li va donar fins i tot la seva capa!), que al Bou casi se'l menja una metgessa amiga del torre de sant just desvern ("bou sex appeal"), que la paia després de 3 hores de pic i pala va decidir acompanyar la seva amiga (la dels ulls oberts) a casa, que la beguda era garrafón, i poca cosa més. Va apareixer un paio disfressat de "panda del Ranma" que realment es mereixia un premi (llàstima que no hi ha foto). El ninu, el pau i jo vam robar vanguardias i vam estar tres hores buscant el cotxe. La Isaura va anar fins a Sants a peu (vaya tela xaval!).

Nit 2 (carnaval a Vilafranca)...

BeeeeeeeeEEEEE!!!



Aviat publicarem el video LIVE al Forat del Pany de la Terremoto de les voltes. Va ser espectacular! No us ho perdeu!!

Missatge per a Sike: és veritat tio, la Kyle i Blue Monday tenen la mateixa base. Per un moment em vaig pensar que al Trànsit posaven New Order. Quin sustu!

--> Resposta de Sike: efectivament, es tracta de la mateixa base: can't get blue monday out of my head

Per cert, un día que us aburriu al Trànsit quedeu-vos mirant com "punxa" el bigotudo cabrón. Es tot un espectacle. El tío s'ho creu! Vaya tela..