diumenge, d’octubre 01, 2006

campions!!

els castellers de vilafranca han revalidat el títol de campions del concurs de Tarragona per tercer any consecutiu! Enhorabona per a ells i per a la magnífica afició!! segons fons oficials una de cada cinc persones de la plaça de braus era seguidora dels verds. que n'aprenguin!! a hores d'ara el figarot deu ser un festival!! i recordeu komando pareta... no foteu actes bandàlics!!

actuació: 4 de 9 amb l'agulla + 5 de 9 + intent de 3 de 10 (se segueix resistint) + torre de 8 carregada.







la vella ha fregat el ridícul (sensacionalisme pur i dur, aviso) i no ha pogut resistir la sensacional actuació dels verds. l'han liat bastant amb el tema del 5 de 9. si no s'han llegit el reglament que ens visitin i que puntxin aquí, home! i si voleu seguir amb la polèmica, visiteu el foro casteller per excel·lencia. m'han dit que les punyalades estan a l'ordre del día, com sempre!

els xicots han fet 3 i 4 de vuit descarregats i han carregat la torre de vuit. perquè no probabeu el 3, home, que no tornareu a tenir més gent com avui en tot el que queda de temporada!

els falcons de vilafranca han decidit no actuar (segons fonts no-oficials) perquè ni la pira ni el pilar de 6 per sota estaven inclosos a la puntuació.

pregunta a l'aire:
els de l'ateneu X han pogut fer la paella o els segurates no els han deixat entrar el fogonet per evitar actes terroristes?