dimarts, d’octubre 10, 2006

Lo cap de setmana continua diumenge!!

Va ser un dels diumenges d’aquells que sembla que siguem una colla i tot, no sé ben bé de qui va sortir la idea, però el ninu em va despertar per anar al cine. No vaig poder fer ni una horeta de migdiada!! Ni me’n recodava de l’últim cop que havia anat al cine. Després d’un èxit de convocatoria i puntualitat l’expedició cinèfila va sortir de davant la casa vella de la txello (oficilament està fent el trasllat, si algu té poca feina i la vol ajudar, ja ho sap) cap als multicines de VNG. Tot un espectacle per aparcar, cua: una puta merda!

Després de plorar tots (a excepció del ninu, que es tot un mascle) amb el Salvador, i menjar milions de crispetes, alguns en feiem cara i tot vam estar una bona estona fent el que més ens agrada: quedar palplantats davant d’un no res i divagar sobre alguna cosa sense prendre cap decisió sobre el que fariem. Una situació que ja em fa venir ganes d’anar de viatge a Lyon. Total que la isaura va decidir fer un extra amb el ninu i veure’l amb horari que hauria de ser barcelonina, tot un detall. I vam anar tots plegats a sopar al forat, després de que la txello li oferissin feina: és el ninu que en busca!!, vam fer el tipic sopar, sense cava, clar no hi via el bruna. El ninu, un cop tajat, va intentar sense èxit que la Isaura fes el Koala menjant eucaliptus, amb públic davant no se’n va sortir, suposem que camí de BCN sí. Després que no cuallés la idea d’anar a la Moderna ens vam dissoldre sense que fes falta la intervenció policial.

Lyon (o com se digui)

Aquest pont nirem a fer una visita a la Sò. De moment som: Ninu, vallès, solà, txello i bou total= 5. Al viatge d’anada anirem amb dos cotxes el terrano, i el daewo WRC i igualet que l’expedició de la pica. A la tornada ens haurem d’estrenyer més i passar sis horetes com una sardina, esperem que algú es piqui i ja no tingui ganes de baixar amb la resta. La sortida serà a falta de concretar el dijous de bon matí, no es descarta sortir directament del teatre. Per acabar-ne de parlar avui al vespre al Centre, jo arribaré a les 11, dsp d’entreno.

Aixonoesunacollaniesres virtual

Ara us voldria posar una foto que vaig fer amb el nou mobil però me n’he adonat que no tinc bluetooth al ordinador, llàstima!


Comming soon


- La Isaura va de festa amb el Messi

- Tota la veritat sobre el dolmen dels extraterrestres trobat a la Parellada ( article a càrrec del doctor Sebastià Darbó)

- 1r post del Ninu. Es veu que s’aborreix, però serà capaç? La resposta ben aviat…


La pregunta de la setmana

- Què coi estan apuntant als balcons de la casa de la Txello (la vella) ?