dissabte, d’octubre 28, 2006

L'home del CAT

Davant les nombroses peticions rebudes, publiquem el video del moment: L'home del CAT. Es tracta d'un igualadí que amb una nit va posar 8.000 pegatines del CAT a les matricules. Si compem de la nit des de les 11 fins les 7, són 8 hores, el que tocaria a 1.000 pegatines per hora (17 per minut), la qual cosa fa pensar que ha estat una colla de gent (per no dir komando) qui ha protagonitzat aquesta manifestació. Per tant, si el nombre d'efectius rondés la desena n'haurien de posar un parell per minut, fita remarcable, comptant que l'endemà aquesta gent hauria d'anar a treballar.
El tal "home" anuncia que continuarà la rehibindicació al llarg dels païssos catalans, esperem que quan passi per vila, la policia no posi 8.000 multes (notícia d'ahir)!




----
Ara m'ha vingut al cap el que ens explicava anys enrera l'Antoniu: que Pitàgoras era una escola, per tant el famós teorema podria ser que no fos únicament seu. L'últim llibre que vaig acabar ( al pleistocè més o menys) era una biografia de Pitàgores, certament molt interesant. A part de la vesant matemàtica, postula la "secta comunista" que va fundar com una de les principals inspiracions del protoCristianisme.
----

breaking news

- Els "dolmens" de la parellada han estat inventariats i tapats amb sorra de la platja (sembla a ser que del barri marítim). Què està passant? Perquè no es deixen a la vista les contruccions d'aquesta civilització de semi déus que va poblar el planeta anys abans de quedar recluits a l'Atlantida? No interessa? Farem com a la pl. St. Joan, ho taparem tot i olvidarem el nostre esplendorós passat? Diguem NO. Al proper ple municipal hem d'anar-hi i reclamar obrir per la metitat tota la vila!

- El Solà contribueix a l'èxit de l'assaig del Xicots (3d9f fins a sisens?) posant-s'hi a la pinya (veure properament VTV). Fonts properes asseguren que diumenge ja li guarden un lloc a galeres.

Comming soon

- Abans de final de mes omplirem els 20Mb que ens toquen al Flicker amb fotos de Lyon.
- Els videos del Bruce de Moli'n'Rovira estan al forn també.

(oi Pere?)