dilluns, de febrer 26, 2007

Bufar

El cap de setmana es pot definir pel verb bufar. Va bufar el déu del vent (el que invocava el molinon fa 5 anys) diumenge durant la costellada i van ser varius els quels van fer bufar dissabte a la nit. El primer no va deslluir la costellada però algú dels que van fer bufar si que patiran un temps, altres per la seva cara maca van quedar indemnes ( quina sort tu! )
Però anem per ordre. Dissabte inzolia, amb la baixa del Bruna. Tots els clients sabiem on era, fins i tot els menys propers. Però com que ens paguen un xateldón restarem callats. A continuació un soparet al Caliu i per continuar la tradició un altre cosmokid, ja van dos: l'aquaboy. Un nom premonitori... En aquest moment el ninu va desenvolupar una teoria sobre la possible trobada entre un ós polar i un pingüí (tenen l'habitat natural en pols oposats) que no va acabar de tenir acceptació. Ara que la teoria de cordes sona més rara i la penya la dóna com a vàlida, fins a propera notícia. Dispersió i retrobament a la Moderna (Funky,Funky Music!). No se que deu haver passat però últimament alguns clients els serveixen amb gots de paper, ni que fos FM! La ruta va continuar cap al teatre, i per la meva banda no es va allargar gaire, a dormir d'hora que l'endemà hi havia feina. Per cert feien pagar a tothom que no anés amb carnet. L'Oleguer encara està indignat ara per cubata de 9€ que es fotia.
Haviem quedat a la 1, trencant la tradició de les 12. Els resultats però van ser patètics. Ninu+brunillo van complir i més o menys estaven a l'hora a lloc. La Txello, que no havia sortit em va despertar i em va informar que ella ja duia 2hores desperta buscant una disfressa adient. Després de fer de jardí i d'embarassada va acabar amb lluint el model txello-calçotada. A les 13.30 ja erem 3 persones (el ninu estava a Graumax (Massachussets)), i al final vam decidir anar passant. Vam organitzar una mica el pica-pica... i fins les 14.15 no va arribar ningú més!! Ens ho haurem de replantejar. Per cert molt bones les escopinyes que ens vam menjar.
Quan ja hi vam ser tots, va arribar l'hora de la veritat, i ens vam disfressar adientment com toca un dia qualsevol de quaresma.

Ninu- Caputxeta vermella
Bou- Pingüí
Sauron- Blancaneus
Gualy McCallister- Escocès
Txello- Travesti(?)
Vallès- Científic iranià boig
Martí- Home invisible
Puma- Toro Sentado
Crupu- Pipi Calzaslargas
Letu- MJordan
Latxi- MEgaKilla
Torrenstain- Templer.
Bruna- Ramses III

Aquest cop va sobrar menjar. Això és molt extrany. Mai es pot predir si n'hi ha molt o poc. La última vam fer 1r plat i carn i es va acabar; aquest cop només carn i en sobra... En cabat, vam obrir el grandpecher (d'una altre marca s'ha de dir) i ens vam dirigir al terreny de joc. Aquest cop no havien regat el cap i estava una mica lent. La pilota tampoc presentava les seves millor caracterísitiques. Per jugar vam fer 3 equips: el ninu/ els d'aquí / els d'allà (rememorant la frase mitíca del milà: uns quants aquí uns quants allà). El partit va estar molt trabat i es va decidir lògicament pels que eren més. Anem a fer l' u x u de RAC1:
Torre- Omnipresent en defensa i tot una garantia de vida a la porteria. Les seves incursions en atac van crear perill. Llàsitima de la lesió a l'últim minut. El millor del seu equip.
Ninu- A sus anchas, va jugar com el Cristiano Ronaldo: sòl. Millor no continuo.
Bou- No va baixar ni un sol cop a defensar. Desasistit en atac no va poder demostrar la seva poca qualitat.
Nefen- Contundent al tall i donant fluidesa en atac. Joc pràctic.
Gualy- Menys inspirat del que és de costum va donar protagonisme als seus companys en atac.
Letu- Grans incursions per la banda. Només li va faltar el gol.
Puma- Un pulmó. Incansable treball a la zona ample del terreny de joc.
Bruna- No va acabar de trobar la posició en el camp. Per arreglar-ho va canviar-se de bótes i de pantalons. Al final va demanar el canvi per anar a dormir sota un pi.

Al acabar el partit, coincidint amb la marxa del Sol, apalancament general. Al final però la cosa es va tornar animar amb una guerra de globus d'aigua (como los nens petits). La millor escena la següent: El ninu amb un globus a l'espatlla dient: el nefen segur que no em diu mai mes res si li tiru el globus sobre. Va per darrera el letu i xof: el ninu com peix a l'aigua. Despedida i cierre.

Buenu, la pròxima: al pont de l'1 de Maig? o trobarem algun altre motiu abans?


Altres coses

  • NY està de moda. Ara hi ha la Meri i al Maig hi van nefen+wally (el brunillo ja ho espera!)
  • Pren força l'opció Chemical per FM. Heinneken seria l'sponsor i cobriria la major part de la despesa, com a contrapartida l'administració s'hauria de comprometre que només es vengué aquesta marca de cervesa durant la més típica. Com tots els de la gira que duran a terme aquest any serà un concert acústic intimista, i el Bolet apunten des del management que és el que millors condicions reuneix al sud d'europa. "Sobretot ens agraden els colors del Hall" va declarar Ed Simons el passat dimecres, en una visita llampec per comprovar les instal·lacions.
  • Quan el bruna es digni, tindreu les fotos!