diumenge, de febrer 18, 2007

ninu-i-cinc

Per començar un acudit:

Setmaneta extranya aquesta que hem passat pel munt de dates significatives que hi havien. Dimarts 13, dimecres Saint Valantín (així ho diuen les amigosauron), dijous gras... Res que es mereixés un post, o postser sí (el bloc està en crisi!). Per si de cas us deixo això relacionat amb sant valentí, tot i que em declaro totalment contrari a la seva celebració, que sinó sant jordi s'enfada. És més, Sant Valentí no existeix (vaticà dixit)! Va ser un invent per cristianitzar la tradició pagana del dia del llop, o algo similar, que es celebrava el dia 15 de Febrer. Buenu, a lu que anavem...
Divendres a casa a dormir d'horeta, després de perdre a Mollerussa no quedaven ganes de res. Es comenta que hi va haver un soparet en petit comitè però no gaire més a destacar.
Dissabte va ser el dia triat per en ninu, que havia fet anys dimarts, per organitzar una sopar commemoratiu. El tiu es va espavilar i a quarts de vuit ja estava ocupant la taula rodona de l'inzolia (les de les grans ocasions). Jo en aquells moments no era gaire persona, venia d'una calçotada brutal, acabada deambulant dins un super comprant sucre glacé!
El ninu ens va explicar que no va poder disfrutar del tema de la setmana (eto'ooooo, eto'oooooo, comment tu t'appelles?) in situ ja que continua relegat al penedès profund, on la gent fa servir la paraula boi per tot. També hi havia el butru, amb la notícia del mes: s'ha tornat a apuntar a l'autoscola!! Però, recorda, el sopar en el deus igualment, que tenim proves. La Sò també hi era! ha vingut a fer una visita llampec aprofitant la meitat de trimestre. Estàn boigs aquests romans!
Ahir no hi va haver discusió pel sopar, teniem taula reservada a la llar. Amb la novia del butru de cambrera, la filla del jefe amb l'Ipod rosa... quasi res, pizzes i cava a petició del ninu, no del bruna. Després de molt insistir els brunill ens va dir que el grup estrella de la festa major seria Sau, que es tornen ajuntar rollu the Police, Héroes... No va colar.
m'he cansat d'escriure així amb punts i comes i tal...

- hi ha la possibilitat de fer una costellada/calçotada d'aquí poc. El letu anuncia que ja té les herbes més altes del pati tallades a ras.
- Hi ha resentiment pq els que sortim a la foto de l'última costellada fóssim els que no fotiem res. Als que penseu així, només dir-vos que la txello no va ni fer l'esforç d'aixecar-se per sortir la foto.
- Tot i ser carnaval/carnestoltes... la única que anava disfressada ahir era la txello. Anava de número 8, d'aquells de l'anunci de 11888. Amb una setmana a cerdenya (o corsega, encara no sé a quina puta illa va anar) li han crescut els cabells una barbaritat.
- Dimarts sopar d'aniversari de la Txello a Sitges. Tenim lloc per dormir i totes les comoditats, ara el problema serà arribar-hi i no haver d'aparcar a l'autopista. El programa d'actes és el següent:

A les 9 del vespre, Rua de l’Extermini amb el següent recorregut, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera fins a la Fragata, tornada pel passeig de terra fins a l’Avinguda Sofia, seguint per la calçada fins al carrer Espanya, plaça Espanya, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila, acompanyats per la Xaranga Ecos del Cidacos.

A l’envelat del Passeig de la Ribera, discoteca amb LA MACRO DISCO BEACH PARTY i les seves gogós.

A la platja, davant del carrer Primer de Maig, disco mòbil amb DISCO PLATJA D’ARO.


Se suposa que el torrenstain ens anirà a comprar disfresses per tots.

- Continuem amb la nit. Cava als porcs i a la moderna festival gairebé privat.
- Teatre del mateix caire. Al sortir un tal cosí de l'oleguer del barça i l'oleguer de l'inzolia gairebé acaben a les mans. Sort que es va imposar el seny.
- Avui hi havia una altre costellada a ca la comaset però afoturtunadament no hi he anat i m'he pogut recuperar una mica de tot plegat. PEr cert, estava bo l'asado/el sado? (gag de la nit)
- Per acabar: enjoy the silence.