dimecres, de febrer 21, 2007

The Champions

Trobada nombrosa aquest vespre per veure la champions al Figarot (volem ja un monument al Belletti pel gol de la final i que deixi ja de jugar, igual que el mexicà), esperem que no sigui l'últim cop... Txello+sò+cuki+ninu+bou+sauron+visita llampec de la crupu, i tots assentats! Llàstima del partit, xò buenu l'importat era la companyia (el que s'ha de dir). Res gaire interessant, a part del mètode que hem fet servir per demanar el sopar: la pissarra d'entrenador del ninu.

Calçotada/Costellada carnavalesca

Queda confirmat que diumenge que vé hi ha costellada. La novetat és que...
s'ha de venir disfressat.
I com diu el ninu és una condició sinequanon per l'entrada.

organigrama organitzatiu: se n'encarrega de tot el ninu, xò no sembla disposat a fer primer plat. Per tant si algú en vol que porti algo. Recordeu que té les begudes que van sobrar de cap d'any.
hora de sortida: quedem a la 1 (finalment hem entès que a les 12 no podia ser) a la gasolinera Penedès.
assistents:
1.ninu
2.sauron
3.bou
4 ...

dubtes:
1.txello (dinar familiar?)

baixes:
1.Sò (Lyon)+cuki

Aneu dient que us sembla...


Calaix de sastre

La Txello ens comunica que no es veu capacitada de fer la crònica del sopar del seu aniversari. No se'n recorda de gairebé res, i ha pronunciat la mítica frase: "Jo no torno a sortir!". Si un cas ara us faig un breu repàs.
  • Cafè al ex-trator
  • Anem a buscar el Bruna. Com que no vé ens quedem a l'Inzolia. S'afageix el pla renove.
  • Sopar al Miky. Vi amb gust a piruleta i evidentment per sota els 10€. La meritxell sopava x segon cop, on ho posa? currar l'arrel ha de servir d'alguna cosa. En acabar el sopar només la Vane es pronuncia a favor de sortir.
  • Carroses. Només veiem les 2 últimes. Afortunadament una era la que va guanyar. La veritat és que s'ho mereixia l'home de la panxa sense arrugues.
  • Entrar i sortir al transit. Molt bona l'escena protagonitzada pel nefen amb la butxaca foradada!
  • Festival a la Moderna. Com que era l'aniversari de la txello xupitos de tequila per tots, tots no, un es resistia. L'home que es va fotre 5 cubates en 1hora els volia de vodka!
  • Festa Tecno al Teatre. La Txello es pregunta si hi havia música.
  • Hi ha veus que diuen que algú es va posar a dormir a la banyera! Serà veritat?
Avís legal: La crònica com sempre està censurada.