diumenge, de març 04, 2007

Explicacions a mitges (by Sauron)

Divendres nit, a destacar el robatori del mòbil del Bou, cal dir que amb contacte que no vol dir agressió per part dels lladres. Però unes hores abans d'aquest succés el Bou, el Ninu i jo vam estar fins al cierre a l'Inzolia, on vam decidir que aniriem a sopar a la Cava (braves, entrepanukis i olé). I fins aquí la crònica comuna del trio la-la-là. Només el llanero solitario sap quines són les darreres conseqüències d'anar caminant sol per la rambla.


Dissabte tarda-nit...Tot va començar i no ser com va acabar... Perquè aquí una servidora tan sols va assistir al primer tramp de la nit. Doncs bé, remontem-nos a les basseroles, dissabte tarda havia de ser força actiu, al menys pel que fa al sector femení. La idea inicial era omplir les hores fent danses africanes a l'escortxador, però una rajamenta general va canviar els plans. I de quina manera... el bilwi i una sobredosi de cafès va fer que un cop més les historites de Sant Ramon agafessin protagonisme!!!!! I sense saber com l'hora de decidir on i quants aniriem a sopar va arribar
1- Crupu, després de fer-se pregar un xic.
2- La Laxi (la propietaria recent d'una rentadora i algun electrodomèstic més.
3- Vallés (l'amic gay).
4- Meri (la dona que després de visitar NY es va mostrar impassible)
5. I jo (la que va se les prometia molt felices fent YEA-YEAS).

El fet que la Meri fos una de les confirmades va fer que el concepte sangria marqués la nit. El Micky, va acabar sent el restaurant escollit i el Vallès l'únic paio entre tanta tia bona. Frase a destacar del mascle no-dominant " ja torno a ser el típic amic gay", temes de conversa:
1- el viatge de la meri a Nova York (a destacar: que li va agradar però no hi tornaría)
2- possibles reaccions davant d'una infidelitat
3- com els homes creuen que les dones vestim per provocar-los
4- I el Vallés va aprofitar per introduir el concepte tamany...
5- La Meri va deixar caure que al setembre aniria a viure amb el JBC.
I per últim, el Micky sencer cridava a l'unison el YEA-YEA! Anticipant-se al que podria succeir al llarg de la nit.

Pel poc que em quedava a mi de nit, només us puc informar d'un tros de la moderna. La música estava prou bé! La majoria de les nostres famelles es van retrobar amb els seus mascles, vam recuperar la Txello després d'una dura jornada laboral (matí Centru, cosa inexplicable perquè ja no hi treballa i nit, a la Senalla). Ah! Si veieu a la Txello pregunteu-li pel nou locu que corre per vila, ella amb tot de detalls, escenografia i onomatopeies us en farà gustosament cinc cèntims. I fins aquí la meva crònica de dissabte nit. Només dir-vos que el meu pare aquest matí m'ha preguntat que quines eren aquelles hores d'arribar, segons ell no està acostumat a que torni tan aviat.

Comming soon

  • La txello, que és la nova becaria explicarà la resta de nuit, o el que se'n recordi d'ella!
  • primera post del nineau comentant el liverpool-barça


La foto de la jornada



A quin camp es troba el ninu?
a) anfield road (Liverpool)
b) la grava (avinyo.net)
c) don manuel (sevilla)
d)Maracanà (rio)