dilluns, de març 12, 2007

Futbolot!

Després de l'èxit rotund de divendres, amb el sopar a ca la crupu, les coses pintaven millor. Clar que no va na malement per tothom divendres, pq n'hi via un que no s'aguantava els pets de lu tard que va na a dormir; i dos que van fer un sopar intimíssim al sumoll amb un pianista per ells. Sort que van tenir cap i no li van demanar tocar la macarena. Però al que anem. El partit va començar trepidant, és el que té jugar amb tres defenses i amb dos o tres jugadors menys (marquez, deco...) contra el pitjor madriz de la història. Però tot i així l'amic de la Sauron ens ho va fer passar bé. Com saltavem sobre el sofà! (martí on ets!?) El vallès, ple de guix del nou pis, va arribar a la mitja part i clar va menjar les restes... (sauron pq ets tan bona noia!? encara n'has d'aprendre molt del nineau). Re tu, bones pizzes, millor vi i... Crupu, pq vas treure el grandpecher? Obviament va durar un obrir i tancar d'ulls. Clar que la ressaca de l'endemà deu dependre inversament del temps que triguis en acabar-te l'ampolla.
Ens vam dirigir cap als porcs (et recordo warp3r q el noi-noi està al museu, clar que amb el canvi a vinseum potser també li han canviat el nom), ja amb la baixa del brunill. Un cop allà va aparèixer la txello del no-re i es va endur la crup cap a Vilanova (habeas corpus+titot+...) Diuen les males llengües que era la cel·lebració de l'aniversari de la Navas. Per cert la navas no està ferma, com tots ens haviem pensat sempre, sinó que és del motllo txello xo amb els cabells llisos i rossa (igualeta). D'aquesta expedició destaca la Crupu que es va pensar tota la nit que era una butifarra negra, quines coses tu!
Re, que van passar les hores, el transit i el teatre. Afortunadament a cap dels dos llocs posaven música (uff!). Polèmiques a banda, la nit va acabar amb un festival a la rambla. El vent havia deixat una pancarta de no sé què (espero que no fos de res dels xicots) mig penjant d'una farola. I clar, que millor que fer el Tarzan penjat de la pancarta donant tombs com als caballitus, brutal. Al final, la pancarta va cedir i vam fer un caneló de Ferru. Amb això fet, calia anar a esmorzar? No.

L'endemà, es va produir la notícia de l'any: la Txello es va impacientar pq vaig arribar 10minuts tard! Bilwi+forat i cap a dormir!!!

Comming Soon

Properament us informarem d'un event pel proper diumenge. Només us puc avançar que és inèdit, o sigui que aneu guardant-vos aquest dia.

Xorrades varies

Pel munt de gent que anireu a NY properament vigileu que hi ha aquestes lleis:
  • Prohibido pasear con un helado de cucurucho en el bolsillo (pero sólo) los domingos.

  • No se podrá salir mientras se lleva una chaqueta y pantalones que no hagan juego.

  • Las mujeres podrán practicar el top less en público siempre y cuando no sea con fines lucrativos (esta tiene narices!!).
  • Es ilegal comer cacahuetes y andar hacia atrás por las aceras cuando hay un concierto.
més lleis xorres aquí


Manifestodròm

A petició de la Crupu: una web on es fa un estimació de la penya que va anar a la mani ppera. El col·lectiu Contrasta o algo així ha plegat pq ningú li feia cas, esperem que aquest web no corri la mateixa sort.