dilluns, de març 26, 2007

Flamenquillo

Primer de tot disculpes per la no crònica de la setmana passada. Aviam si us en faig un ràpid resum del que me'n recordo. Divendres vam fer un sopar tranquil on el ninu per fi va lligar caps de qui hi havia a la taula del costat. Res més a destacar de la nit, buenu, sí! que em van deixar entrar al feeling. La veritat que no està malament del tot, com a mínim no hi ha les boles del oeste que sovintejen els divendres els locals vilafranquins. El dis. tot va començar amb un error volguent anar a sopar al sharlotte, que es va subsanar improvitzant unes pizzes, i així donar la benbinguda al solà. 3 mesos fora, i natrus mentrestant què hem fet...? Ah, un acudit Sauron: "Pq el solà ha tornat de macedònia? Pq no s'hi posa platan!". Festival de llums i de colors de la sauron a la moderna i al teatre per celebrar q el ninu estava amb l'amic invisible de la penya. Al final el que va ser un diumenge de sol, ens el vam passar a casa! (això no és una colla ni és res!!)

Al que anavem, aquest cap de setmana: va començar força d'hora: dijous amb un sopar+grill! (pq no em truqueu? ja semblo el butru!). Divendres jornada de descans, no? Buenu el ninu+sauron estaven torturant-se mutuament amb un espectacle musical oriental. I, per fi arriba disabte passat. Sopar al forat! Aquest cop acompanyats per un trio flament. De dreta a esquerra de l'escenari: Marco Pantani, El Chava Jiménez i Biarne Riiss. Tot un espectacle, només comparable amb el preu del sopar/ lu cremada que estava lamburguessa de la latxi / la perdua del tren del vallès / el pa iniesta del martí ...
Per cert grans versions de l'amic paco (llach), pink floyd entre d'altres.
Seguidament, la notícia de la nit. La plaça dels porcs ocupada per la policia local+guardia civil. Divisió antibotellon es veu. Els de la promotora que fa els pisos de davant del transit es va anar a queixar a lajuntament de que no en venia ni un, i clar com que els ajuntaments estan financiats pel totxo, doncs policies a doju. Altres fonts apunten a una estratègia oculta del transit que estava perdent bastanta clientela amb el rollu del butelló. Res tu, transit+moderna+teatre (sense la hevi a la porta!) i a dormir, que l'endemà seria molt dur(=costellada hoquei). Ah si, més dur deu haver estat aquest diumenge per les expedicionaries de lyon que altes hores de la matinada i sense la maleta feta, feien temps per nar a buscar el tren i el bus o el bus i el tren, al final no ho vaig acabar d'entrendre.
Això és tot ! Segur que se m'escapa alguna cosa, però quei farem.
Si algú se li acudeix alguna activitat pel cap de setmana que vé que ho digui! que jo en principi no tinc ni hoquei ni res.