divendres, d’agost 17, 2007

Estampa FM'07

Després de Sant Fèlix negret al mig de la vinya, del Sant Fèlix fanal etc... Aquí tenim l'estampa de Sant Fèlix d'enguany feta per un tal Roger Velázquez d'Igualada. Al ser fotògraf li ha fet una foto al sant, des de dalt (com el hitchock), a mi m'agrada, no sé que n'opineu? Segur que hi ha algú que no li agrada, que deu ser el mateix que tampoc els goigs mixtes, etc.. És curiós perquè es pot veure en detall la pàgina que porta tota la vida llegint, per cert algun erudit sap quina és?

Molt divertida la posada en escena dels administradors amb el que semblava la pissarra del palomino.En la segona foto sembla més un quadre d'aquells enormes que hi ha al Louvre tipus Caravaggio o Delacroix. Perdoneu per la qualitat però les fotos són extretes de les notícies de rtvvilafranca, que des de fa uns dies es poden veure per internet, tot un avanç tecnològic. Al de dijous hi ha un minireportatge on surt el fotograf fent les fotos a la casa de l'administrador i explicant que és del fotografs puristes i no fa servir cap mena de retoc fotogràfic, em sap greu, però jo per pujar-les le s hi he aplicat un filtre per desentrellaçar la imatge, i tot i així la qualitat fa bastanta llàstima...

breaking news

vilafranca televisió (la radio ja fa dies que ho fa) emetrà EN DIRECTE els castells el dia 30 per internet. cliqueu aquí. els vilafranquins exiliats podrem veure com els verds descarreguen el 3 de 10!! iupi!!

(ara ho estic provant i sembla ser que no txuta gaire bé... espero que d'aqui al 30 s'arreglin les coses!)

publicitat (gratuita)

· cigaló de butxaca... per pijos!

calaix de sastre

· les 25 lleis més absurdes. no us perdeu la 22. ho sabia en george orwell?

rumorologia

corren veus que la policia local vol fer vaga per la festa major... com sigui veritat...