dijous, d’agost 16, 2007

vergonya

dimarts a la múnia va tornar a haver-hi pinyus. bé, pallissa gratuita més aviat. un grup de mandrils estaven trencant vidres de cotxes i quan un home els va recriminar el que estaven fent (m'han arribat veus de que és el tinent d'alcalde) van agafar i el van ostiar fins baix. tant, que va acabar a l'hospital. tot això segons fonts consultades avui. el que si que vam veure va ser un desplegament increïble de la guàrdia civil (8 cotxes) al principi de la mini rambla a altes hores de la matinada. el que està clar es que van tornar a fer tard. la guàrdia civil és patètica! SOU PATÈTICS! espero que per la festa major de vila n'hagueu après i que no passi res, que portem un estiu que no vegis:



sopar del 28

a les clotes no reserven. per tant, tornarem a sopar a l'aqui te espero. bé, ha canviat d'amos i ara es diu ... (no ho recordo) i a part de fer entrepans barats fan caipirinhas. ben aviat us penjaré el menú i aneu dient el que voleu sopar.

de moment hi ha confirmades 18 persones. necessito que em confirmin:

· txello. treballes?
· puma
· brunillo. a quina hora plegues? vindras a sopar?
· cuqui

coming soon

· les cròniques vacacionals: menorca (o com jugar a cuca-amagar en una illa), paris, i menorca 2 (vallès-torre).

· concerts de Festa Major a l'arboç el 24, 25 i 26 d'agost (és l'altra setmana!). se li diu ARBOÇ SONA 2007 i tenen aquest cartell:



dissabte sera un festival!!

FM'08

avui us oferim l'arxiconegut (pels asidus del teatre) "con la mano levantá" de MACACO, que actuen el dia 1 a l'espai moritz (a les pistes). no en tenia ni puta idea de que aquesta cançó era de macaco....



i el nou videoclip de MENDETZ: maximo trufato!



pregunta de la setmana?

qui son els teloners? 2shifted o mendetz?