diumenge, d’agost 26, 2007

lentament l'estiu ens deixa...

...

pausada vé la tardor
ja s'apropa temps de gresca
llueix la Festa Major


dimecres que vé comença la FM'07. però de fet, els vilafranquins i extra-vilafranquins ja fa dies que s'hi preparen. i participen als actes previs, encara que alguns no surtin al programa.

23|08|07. ruta de bars

aquest any es veu que no s'han venut tots els tikets. normal, el botelló està molt de moda i la gent no està per gastar-se 18 euros. i al paco (brut) una llauna 50 cèntims! de totes formes sempre hi ha molta, moltissima gent i després de la temporada de festes majors els carrers es tornen a omplir de gom a gom. un festival, vaja! la ruta va acabar a l'on però el gran festival era a la moderna, amb el molinari de dj! molinari, a mi no m'enganyes, la música que vas fotre va ser la mateixa que al teatre... total, que vam anar a dormir molt tard i em vaig llevar molt d'hora. una combinació fatal!!!

entremig, tot sigui dit, es van dir algunes veritats. em sap molt de greu però és així.

goigs a sant fèlix

els goigs s'estan desenvolupant amb tota normalitat. moltíssima gent i fins i tot el rector aplaudeix quan l'orgue acaba. per a saber més sobre els goigs (història, lletra, etc.) cliqueu aquí (ull! no està actualitzat! segons la fura encara hi canten només els homes!)

festa de la cruïlla (la mini crònica d'ahir, vaja!)

com ja va sent típic també el dissabte abans de FM es fa la festa de la cruïlla. la xocolateria oferia coca i xocolata calenta amb palillo i font (una delicatessen!!) i l'inzolia oferia vi blanc amb licor de cassis (té l'aspecte d'un vi rosat). és força bo. tot gratuït! desconec si la joieria donava joies i la galeria palma XII donava quadres. i tot això amenitzat amb la música del pau riba, que és molt friki. que jo vagi escoltar va cantar un temazo (el virulai). en faltava un altre! i com que no l'escoltavem, ens vam dedicar a presentar en societat el merchandising dels 2shifted:



la foto també val com a pregunta de la setmana... qui és?

a la mateixa hora i en un altre lloc s'estava celebrant el sopar de nenes. esperem la crònica. també la del campionat de pro evolution soccer que es va disputar a la tarda a sant martí.

sopar del 28

segons les últimes xifres oficials serem 29 persones. consulteu el llistat d'assistents aquí. tranquils, que si plou, com a tot acte de festa major, hi ha un lloc alternatiu: a dins! això si que pot ser divertit! pel que fa als guardons sant fèlix es tanquen les urnes en aquest moment i es comença el recompte de vots. ja us anirem avançant resultats. ah, per cert, els que no hagueu triat menú no sopeu...

per si no ens veiem abans... fem una pre-quedada després del pregó al bilwi. i si no, podeu anar directament al bar (és l'antic al-andalus). som la taula de 30 (és que n'hi ha una altra de 20).

per a tots aquells que d'alguna manera o altra hagueu vingut a petar a aquest blog i no tingueu ni idea del que és la Festa Major consultar aquesta pàgina. és molt didàctica!

cliqueu aquí per consultar el programa de la FM.