diumenge, de juny 18, 2006

ja tenim plan per sant joan

Mentre la jornada electoral es desenvolupa sense problemes destacables (a part de que molts dels que els tocava anar a les meses electorals han sudat d'anar-hi, segons m'han dit) i la participació a les 6 era del 35,19% (es a dir, patètica), nosaltres us oferim la crònica d'ahir a la nit.

Està clar que el Bilwi ja és una opció per anar a sopar. Ara bé, mentre
no facin braves i els segueixin saltant els ploms (segons fonts oficials, aquests problemes estaran solucionat aviat), ens esperarem. I clar, com que ahir era assaig de festa major (amb cercavila nocturna) tots els llocs per anar a sopar estaven plens (inclos el figarot, increïble!). La procesó la vam fer nosaltres buscant un lloc per sopar, per acabar al Llodi.

Com a bon obrer, em vaig fotre un entrepà de boquerons embolicat a
mb paper de plata (esta clar que els altres no se'l van fotre perquè a ningú li agradava). Vam anar de caçera sense moure'ns de la taula. Pero es clar, les ties es van picar i vam haver de marxar.

Al Vallès i al Martí els van reconeixer pel carrer per haver sortit al video de l'escalada lliure. Sí, sí, increïble però cert. Nois, això se'ns està escapant de les mans!!!!!!! Al centre no vam arreglar el món però vam celebrar que ja no hi fa calor. I sense entrar a la Moderna vam anar cap al Teatre on, tot i el Blue Monday, la música va ser patètica. El Bou, que un dia d'aquests feia anys, ens va convidar a alguns a txupitos de visky-pitx. No hi va haver Don Pan ni gall d'indi.


Passant a temes més importants... us comuniquem que ja tenim plan per st.joan. Anem a Valls, que és festa major. La idea és marxar cap a mitja tarda amb cotxes (terrano i berlingo, aquest últim s'ha de confirmar) i quedar-nos a "sobar" per allà (bueno, si algún suïcida vol marxar amb tota la taja després de la festa cap problema!). L'endemà veure castells, dinar (calçots de fora de temporada per exemple) i cap a casa. Interessats poseu-vos en contacte amb l'equip redactor d'aquest blog. Si hi ha algú que no es d'aquesta colla (que de fet no és una colla) i que s'hi vol apuntar també està convidat. Per si us interessa, podeu consultar el programa d'actes per internet. Animeu-vos, que m'han dit que l'estrella del folklore local és un os que balla!

Quedem així doncs!

pd: si voleu anar-hi, dimecres a la tarda toca macedònia