dissabte, de juny 17, 2006

a la recerca del temps perdut

Sí, el blog també estava d'examens. Ja fa un parell de caps de setmana que no penjavem res (gràcies bou per penjar la crònica del cap de setmana passat, molt divertida) i és hora d'atrapar el temps perdut. Es hora de tornar enrerre en el temps i recordar el que el martí vallès i un servidor vam fer fa dos dissabtes...

com si "un altre món fos possible" (veure temps en que la palma era oberta i anar al d&d era una opció), vam fer una visita llampec al house club (no recordo haver vist mai més de tres persones allà dins, comptant els barmans), vam trobar un carro de la compra en un portal (amb el que vam fer uns trams cronometrats) i vam acabar anant al d'kate (a veure si havia la bru). de tornada, el marti i el vallès, a part de tirar-me repetidament contra les herbes de l'avinguda tarragona, es van enrecordar de la FM (que ja està al caure) i van volguer emular una entrada de sant felix a casa d'un administrador. Veure video!

Després, ens vam fer una casa de 4m2 davant de la moderna (amb cinta aïllant robada del teatre quan el vallès va volguer anar a marcar-se). No s'hi pot fumar i és molt lluminosa (de día). Ahir però vam veure que ja no hi era. Suposo que deu ser per haver ocupat sense permís una vía pública..

No recordo si vam acabar fent un don pan aquella nit. és probable..

Ahir vam anar a sopar a Les Clotes. A part de tardar un culló i mig, cal dir que les braves eren molt bones (escola madrilenya, com la samarreta del cambrer). Al vallès però no li agraden.

I després, com a fet insòlit, vam anar al Ka (raoke) de la carretera de sant martí. Ens ho vam passar d'allò més bé cantant l'Amante Bandido (isaura i jo), mujer contra mujer (isaura, sò i vallès), una cançó del serrat (vallès) i l' "y nos dieron las diez" del sabina (vallès, jo i dues paies més del públic). I evidentment acompanyant tots els temazos que anavent cantant la resta de gent (chenoa, l'imagine del lennon, bustamante, sabina, etc etc.). La valoració va ser molt positiva i es una opció a tenir en compte quan es busqui algu diferent. La nota negativa la van donar el nino i el cuqui que no es van atrevir a pujar a cantar res!!

Observació de la setmana: la Moderna, a part de ser un antro de mala mort, comença a ser insalubre. Aviat s'hi declararà una epidèmia d'algo molt xungu. I si no us ho creieu, visiteu els lavabos. Putus punkis pijos!!!

Breaking news: al bilwi ja fan entrepans i patates braves. Els preus semblen ser asequibles. Quan l'estrenem?

Txiste de la setmana: el butru fa la festa de sant joan a sau. Tranquils, no cal que agafem cotxe, hi podem anar amb el tren de mitja nit..