dilluns, de juny 26, 2006

Pim-Pam returns

Per desè any consecutiu tornem a participar a les 24hores de bàsquet. Aquest any amb la contractació d'un nou base esperem trencar la barrera psicològica de la primera lligueta, que mai em superat ( rollu españa amb els quarts de final ). Segons declaracions del mister, Marc Font: "el grup és complicat, però podem classificar-nos per quarts de final", el que suposaria la millor classificació de la historia (3 victories en 10 anys). Els grup en qüestió és el següent:


El grup:

Reformes 2000
Trenddy Events
Pim-Pam
Font-Rubí

Scouting:

Reformes 2000-> equip que basa tot el seu potencial amb la veterenia. Ens hi hem enfrontat un mínim de 5 parits al llarg de la historia, i em sembla que els vem guanyar un cop.
Font-Rubí -> Segons fonts properes a l'equip, aquest any no compten amb la participació dels francesos de manera que els de guardiola hauràn de confiar amb gent de la pedrera per tirar endavant. Recordar que són el que ens van guanyar amb un triple de mig camp a l'últim segon.
Trendy Events -> Són els desconeguts del grup, una autèntica sorpresa, però a refiar del nom deuen comptar amb extracomuntaris a les seves files.

Sistema de competició:

Tots-contra-tots. Com que som un grup de menys equips que els altres, el 4rt partit es farà entre el primer i l'últim i entre el segon i el tercer.


Horari:

18:00 convocatoria Bar Bilwi
22:00 primer partit
23:15 sopar oficial
1:00 segon partit
moderna+birra pel cap
4:00 tercer partit
teatre+rave a la bleda+1r esmorzar
7:00 o 8:00 quart partit
2n esmorzar a la palma
...
bermut a l'inzolia

Entrenaments oficials

Durant aquests setmana hi ha programats una sèrie d'entrenaments encaminats principalment a no fer passos de sortida (sí solà, abans de correr s'ha de botar). El primer avui a les 7 a la Gamba.

comming soon:

crònica st. joan a valls, amb especial atenció amb el bestiari festiu autocton vallenc
critica musical: l'enviat especial ninu, ens farà la critica del concert de James Blunt.
caractarístiques dels jugadors del pim.pam: pes,alçada,tir,mate preferit,passe,grau d'alcohol a la sang...