diumenge, de setembre 03, 2006

29

- tronada sincopada. Els bons vilafranquins saben que no hi ha dues tronades iguals. Només els ignorants ho poden afirmar. La d'aquest any va sonar fluixa desde la font dels alls (a la txello molt més fluixa buscant aparcament amb el pol!!). Però es veu que els que estaven a l'altra banda casi es queden sords. Serà que bufava la tramuntana.

- Seguiment de la cercavila desde el Marlene (única bar normalment buit i que s'omple per fm): síntoma de que ens estem fent grans.. l'estrella de la festa va ser el Pol, amb el seu petard a les mans (pum pum!). Indignació a l'estadi per la lentitud de la cercavila: més de 10 minuts els nans parats davant del bar sense fotre res. Més endavant, el drac parat com un estaquirot. Mai aconseguirem que la cercavila vagi ràpid?

- Arribada a la plaça i ballada separada. El regidor de cultura va reconeixer ahir que va ser un fracàs. Pero si funcionava de conya els anys anteriors! I clar, es fa tard i no veus els castells! Administradors dimissó!

- tres passos endarrera, tres passos endevant a la novena (un dels actes més típics de la més típica)

- les carpes del razz al bilwi. Festival del dj djalminha al bilwi. A falta de Jaume I, és lo mínim que podien fer.

- empalmada al parc de st julià i matinades al barri molin'rovira. Els grallers es van perdre pel camí. L'esmorzar era força ranci: butifarra i pa amb tomquet. bffffffff