dimecres, de setembre 27, 2006

Che Sudaka Live @ Penedès Square


Ei s'acosta el Concurs, i tret d'algú que té una cita inel·ludible amb l'escalada (es veu que les conjuncions estel·lars fan que només es pugui escalar aquest cap diumenge), la colla comptarà amb una nodrida representació a TGN, entre la grada i l'arena.
Els que millor s'ho munten però són els punkis de l'Ateneu, que anuncien aquest any l'intent de fer una PAELLA! la cosa promet...
Es veu que s'han venut ja 1000 entrades al Figarot, aquesta tarda se'n posen a la venda 500 més, o sigui que no estarem sols. Demà penjo la lletra del You'll never walk alone i divendres després de l'assaig es poden passar a recollir les samarretes i les bufandes.

En cabat de l'assaig i haurà un concert punki de Che Sudaka un grup nascut a la pl. del Tripi, (queda tot dit). La Txello segur que ens en pot donar més referencies...


Si el dissabte no esteu molt ressacosos/no necessiteu una siesta de 10hrs/no jugueu a OK/no treballeu, a mitja tarda hi ha la pedalada verda, bona ocasio de fotre's una bona xocolatada de gorra.



Barça

Avui podrien començar els vespres de xampions al figarot, amb els serranitos... Jo hi aniria, aviam si us animeu.


--------
toma pamfletu verd! es que em vaig picar quan vas posar lo de la vella soud festival (sense 2many i 2shifted!! qui s'han cregut que son!)