divendres, de setembre 29, 2006

despedida Tere + QTAL de vodafone

Ahir vam fer la despedida de la Tere, que diumenge (dia del concurs de castells de Tarragona per qui no ho sàpiga encara!!) marxa cap a Berlin per aprendre alemà. Si lo de la sò no és un erasmus ni es res, lo de la Tere ratlla el ridícul, perquè a principis de desembre torna a ser aqui!!!
Total, que ahir vam anar a sopar a l'escorxador. el millor, evidentment, va ser a l'hora del regals. Si la sò va marxar amb 7 tangues, la tere marxarà amb uns calçots (o gayumbus) com els de la foto. us aviso, són últim model! els van fabricar l'any 36..


(sembles talment un serrallonga amb barretina!)


els típics que no treballen ni foten res els divendres i els que estan de vacances van anar una estona al Trànsit. Els que hem de moure aquest país, inclòs els divendres (el ninu, l'isaura i jo), vam marxar cap a casa. era tant tard que ja s'havia acabat el largero!!! bon viatge Tere!!!

per cert, per fi ja hem creat un grup qtal de vodafone! com funciona aquesta història?! és "molt fàcil": quan esteu inscrits vodafone us dona un codi (p.ex. jo soc el 4101). doncs bé, per a que l'oferta aquesta funcioni enlloc de trucar-me al mòbil de sempre heu de trucar al 4101. com a molt pot haver-hi 10 persones i ja n'hi ha 7. Ho dic perquè hi ha gent que ha de carregar la tarjeta i al igual es queda fora del grup... eh txello!!!

els nous números de la penya son els següents:

Petrus - 4101
Butru - 4102
Bou - 4103
Marti - 4104
Tere - 4105
Brunillo - 4106
Ninu - 4107

de moment som aquests. si s'apunta algú més que ens digui quin número té!

a més a més, el grup qtal ens ofereix varies frikades com ara enviar un sms a tot el grup (això pot ser molt útil per evitar les típiques cadenes), fer una multillamada, i fins i tot localitzar a la penya! s'ha acabat dir doncs que estas a un concert punki a bcn i estar trucant desde la rambla, per exemple! tot se sabrà a partir d'ara!

fins i tot tenim una pàgina web. pots enviar sms's i xatejar. també pots posar anuncis (rollo tal dia em caso i tal) i altres serveis que et fan pagar. enfi, una cutrada tot plegat. si voleu entrar-hi teclejeu *137*1# al vostre mòbil i amb la contrasenya que us donguin aneu aquí.

you'll never walk alone!