dijous, de desembre 07, 2006

15è rally dels falcons - power rangers






primer de tot dir-vos que ja hem desenmascarat l'anònim vilafranquí que va assegurar que ens guanyaria. per evitar possibles represalies no direm el nom però que sapigues que "nos hemos quedado con tu cara neng!!". tot i que l'aixonoesunacollaniesres racing team ha quedat en una meritòria 12ena posició (l'any passat vam quedar 13ens..) crec que al final l'anonim en qüestió ens va guanyar. tampoc diré la posició del cotxe de la crupu i companyia (popers rangers) ni el de la marina & co. per respecte... :D

la sortida com sempre va ser a les 8 i aquest any la prova inicial va ser engantxar un plat trencat amb loctite. com que el nostre era dels txinos no hi va haver manera i, a la tercera, per fi vam poder colar el plat que ens havia passat la crupu. al cap de 5 minuts estavem intentant fer-nos una foto en un confessionari de sta maria (tot i que el capellà i una senyora s'hi oposaven a crits..). des d'aqui us demanem disculpes. pero el rally és el rally tu!

després vam anar fent proves. vam començar fent la carrera de salsitxes de porexpan a moja (encara em fan mal les cervicals de la nata que em vaig fotre), vam continuar amb la de la passarel·la alçada i les pilotes llençades amb mala òstia (eh pareta!!) al costat de l'uniland, vam seguir amb el martellot i les rodantxes de cartó pedra (ja ho entendreu veient les fotos) a viloví, encadenant la prova del galliner i el puzzle (buscar peces en un galliner), al costat del serviparty anant cap a st martí, i acabant amb la gimcama de l'aigua, a l'escorxador. entre les penyores que se'ns feia portar destaquem les següents:

billet de 10.000 (peles)
camisa de força
lloro que parla
un txino/a
una cunya femenina
un quilo de tomaquets (això només nosaltres... ens les pagareu!)
una bola de billar del num. 7
sabata del 52
un puntal d'obra (gràcies paletes de la girada!)
un frigopie
un bitllet d'avió utilitzat
fotos varies (despullats [o fent calvos], amb una vaca, en una bota, la del confessionari i dins d'una cabina de telèfon de les antigues)
no sé, ara no recordo res més

el qüestionari consistia en localitzar fotos d'indrets del centre vila. el grabat dels gegants és a la tenda Límits, del carrer st bernat!

el dinar bé com cada any. el lloc és acollidor i pel preu que es paga d'inscripció la veritat és que molt i molt bé!!! aquest any el pareta (uri) no la va liar gaire (almenys fins que vaig marxar), el roca va cantar la tradicional cançó de nadal, va haver-hi la retransmissió del gol del belleti en diferit (els que aquell dia estavem al figarot vam cantar el gol 1 minut més tard, evidentment), ja sabem tots quin és el txiste de l'espersor. els guanyadors van ser, un any més, l'equip de l'escrivà i companyia. el premi al millor cotxe va ser per l'equip del gerard via. una vanette-dinosaure, increïble!! la millor disfressa ara no recordo qui se la va endur.

en conclusió, el rally va estar força bé però la pluja ho va deslluïr. la organització va estar, com sempre, molt rebé, però no s'escapen algunes crítiques que resumiré en el següent apartat:

crítiques del rally

- feu portar casc a la penya a les proves perquè n'hi ha que son perilloses! a la de les salsitxes de porexpan un va acabar amb una dent trencada i un altre inconscient. el pareta (marc) i jo casi ens desnuquem. home, que anem a passar-ho bé no a matar-nos!).
- també a la prova de la pasarel·la: uns quants anaven amb la cara marcada de la xarxa!
- hi ha rumors de tongo. mmm, però la presumpció d'inocència no ens permet acusar-vos.
- que el postre no fos el frigopie que tant ens va costar a trobar (la de la gasolinera penedès quan vam arribar nosaltres a preguntar ja estava deseperada!)

el dinar va ser amenitzat pel dj murgui, que va posar les típiques típiques cançons, entre les quals els goigs de vilafranca!

comming soon

- el "como se hizo" del llangardaix
- video dels goigs
- les fotos de les proves
- ben aviat celebrarem les 10.000 visites al blog. Gràcies a tots!!

breaking news (calentetes calentetes)

el local del molí d'en rovira està ocupat per cap d'any. som els quarts de la llista d'espera... a falta de plan B esperem noves propostes!