dilluns, de desembre 18, 2006

el sant sopar de cap d'any

breakin' news

bona notícia per a tots aquells nostàlgics que a s'estaven resignant a celebrar el cap d'any lluny del moli d'en rovira... aquest any el celebrarem al garatge de casa meva!

un dia un borratxo va proposar que es fes una convocatòria a través d'aquest blog i veure quanta gent es presentava a la nostra festa a una hora en concret. doncs bé, després de pensar-hi durant 10 segons (aprox.) he decidit de no publicar la meva adreça en aquest blog. no vull que casa meva s'ompli de borratxos (lectors del nostre blog, això si!) i es lii molt més dle q es liarà. si la festa s'anima més del compte hi ha el risc que ma iaia s'hi apunti també. i això es una cosa que no vull. jo crec que amb la vintena que calculo que serem ja en tindrem prou i ja provocarem prou brutícia per netejar l'endemà.

així doncs ja ens podem començar a organitzar en les ja tradicionals comissions (grups de treball):

jocs

ninu
petrus
bou
(de moment)

- menjar

- decoració (inclou gots, plats i estovalles)

latxi

- beguda

bruna

- gent que per causes excepcionals se la dispensa de formar part d'una comissió

torre (motius estudiantils)

així a "bote prontu" se'm acut que ens farà falta una bona estufa per escalfar la "sala". fot un fred de cal deu allà baix. i taules (caballets i fustes vaja) i cadires (a casa n'hi ha de plàstic pero no tantes).

però bueno, per posar les coses una mica en ordre s'ha quedat el dijous a quarts de 9 a l'inzolia (no sé si quarts de nou d'aquí o les canàries). jo ja avanço que arribaré tard. si algu no vol estar en alguna comissió que deixi missatge perquè, en el cas de no ser present el dijous, se'l assignarà unilateralment un grupo de treball.

coming soon

- crònica de divendres a bcn (a destacar l'aventura ninu-parquing que no obre 24 hores)
- crònica del dss a vila
- aixònoésunacollaniesres digital. qui serà?

solució a l'anterior foto: era el cookie! ningú l'ha acertat. ni la so, que no es creia que aquelles sabatetes poguessin ser seves.