dilluns, de desembre 11, 2006

El pont

Aquest macropont no s'ha caracteritzat per una activitat collísitica destacada. Ahir mateix fent un anàlisi minuciós amb la Txello (al mig del Teatre), les conclusions eren bastant desalentadores.

El dijous va començar amb una parcelització alhora d'anar a sopar. Mentre el Bruna nava amb els serrallongues, crup/ninu/sauron/txello van decidir-se pel miky, jo veient un plan quarenton al miky vai optar anar a sopar amb les marines+ula(el nom plan renove ha quedat obsolet). Spaguettis molt dignes (res a veure amb els del carrer balmes). Destacar que a mig sopar va desapareixer la mona x nar a fotre's uns quintus al bus nit (quines aficions que té la gent). La baixa va ser molt ben coberta per la txello, que es va trobar que tots amb els qui sopava se'n van anar a dormir. Sort d'ella que sinó m'hagues sentit culpable de beure'm el contreau tot sol. Per cert, és la meva beguda preferida (llastima d la ressaca!). Res tu, que entre trivials alabalalà se'ns va fer tard i vam haver d'anar directes al Teatre. Allà: festival! per uns mòdics 12€ teniem una Dj internacional. Buenu, vam haver d'anar a acabar-nos el cubata dins la peixera pq així no se sentia tant el txumba-txumba... L'apollo es va quedar com la caixeta de música que toca la música de l'aguila (regal d'una FM dels 80s) davant la sorollada del teatre.

Divendres re de bo per part meva, peli a ca la marina a la segona sessió (te doy mis ojos, o que macu que és toledo). Vai ser el relleu del bruna, per cert molt bona la coca. I després a dormir. Paral·lelament macrosopar a cal lluís per part del bruna/marti/valles, el més agoserat de tot va acabar al Teatre!

Dissabte per fi vam anar al Forat de Pany, no podia ser sortir tants dies i no anar-hi. Ens vam trobar agradablement amb un concertillu de l'Iggy Pop fent versions del Dylan. Va faltar cocaine xo va arribar el molina!


Despres a petició del bruna nem al transit, xo ell desapareix. Retrobament a la moderna i fi de festa al teatre. Res a destacar, com a mínim per part meva.

I per cap d'any, què?

Tenim una molt mala notícia que té a veure amb el cap d'any. Aquest cop hem fet tard i ens han passat a davant 3 grups alhora d'anar a encarregar el local del moli'n'rovira. Per tant haurem de pensar alguna alternativa. Moja queda pràcticament descartat.

Prímicia

Dimarts problablement es podrà confirmar una notícia que té a veure amb la FM'07 . Com que som un "mitjà d'informació" fidedigne no posarem el que és encara un rumor. Per cert la del 06 tancada amb el presupost quadrat.


Calaix de sastre

Me n'he adonat del preu de les escopinyes a l'inzolia. A partir d'ara es reservaran per grans ocasions.

El duc de foix rosat d'enguany ha sortit bo.

Al torneig de futbol sala dels falcons: 1-falcons 2-cdv 3-exfalcons 4-xicó

El Solà ha anat a treure la pols a Urús pq quan nevi ja hi poguem anar.

El ninu i la sauron no van trobar el quorum necessari per anar de festa a TGN.

Per satisfer el Warp3r no posaré cap video del youtube.

Me mare quan entra a l'habitació un diumenge al matí sap si he menjat braves del forat.