dissabte, de desembre 02, 2006

la crònica prè rally

mentre vilafranca es prepara a viure el rally dels falcons, el cap de setmana ha arribat i a sopar hem anat. al final ahir no es va parlar de com disfressavem el cotxe ni res: mentre un va arribar super d'hora l'altre va arribar super tard. i els altres dos no hi eren. com muntar un cotxe amb aquestes condicions? impossible. després el ninu, el vallès i jo vam fer el típic sopar de divendres amb una convidad estrella: la isaura, que té amigues com les de la foto:



per si no ho sabeu, està fent el peix bruixa i de moment, a falta d'altres participants, n'és la guanyadora. enhorabona!

vam sopar a la gatzara i ens vam fotre una mica le botes.



n'hi ha que es van quedar amb gana pero amb el pastís de txocolata dels postres vaig quedar força tip. el precio justo ekl vaig guanyar jo al final. després de veure que no valia la pena sortir de festa, ens vam dispersar. a la mateixa hora, i en un altre punt de la vila, el bou ja portava una bon cebellot a sobre i intentava vendre números del pla dins el trànsit. les males llengües diuen que va tancar el teatre! avís: el soci s'està cabrejant de debó! si no hi trobeu una solució ben aviat, farem el salt al st ramon, que cada setmana sorteja entre els socis una caixa de cava!!

aquest matí hem pogut comprobar que al mercat hi ha una gentada de por, que les existències de txandalls vermells, blaus, grocs i verds a vilafranca ja s'han acabat, que els més pijus compren la disfressa al calzedonia, i que estem segurs que no guanyarem el premi a la millor disfressa! amb escrivà i companyia és impossible!!

colors assignats:

verd: bou
vermell: martí
carbassa: petrus (és impossible trobar-ne de color groc)
blau julandra: vallès

disfressa elegida pel cotxe: secret de sumari.

centre logístic: mare ràfols 16

col·laboradors: ninu (conegut a l'extranger com nineau)

convoquem els nostres fans dimecres dia 6 a les 8 del matí a la plaça jaume I. com més serem més riurem!

aixonoésunacollaniésres digital

eii, teniem una mica abandonada aquesta secció!! qui és?



pista: les wambes el delaten...

calaix de sastre

ja és oficial: les cabòries ja s'anomena avignó nou. per llegir la notícia cliqckeu aquí.