dilluns, de gener 29, 2007

calaix de sastre!!

com ordenar tot el que se m'ha anat acumulant dins el mòbil els últims dos mesos? com posar ordre en aquesta marabunta de fotos irrepetibles i de documents gràfics de valor incalculable? doncs no ho sé...

frases cèlebres

- no és el mateix "coming soon" que "cuming son". en efecte vallès, no és el mateix. tot i qu no acabem de veure ben bé què significa la segona!
- sou tots uns coherent-tons!

cap d'any

fotos dels preparatius i de la celebració en si. la primera foto podria optar a ser el "qui és el de la foto" de la setmana pero en tenim una de millor que us presentem més avall. la que s'amaga darrere els globus (si si, els que no van durarni 10 minuts..) és la sauron:



aquest parell que semblen dos pueblerinos amb boina son en jose i en vallès:



i aquest és per fi l'aspecte que presentava el sopar de cap d'any. algú amb molta paciència, i que no hi fos es clar, es pot entretenir a dir qui és cadascú (p.ex. butru i molina!). el regal serà una samarreta firmada pel bruce del moli d'en rovira!



els peixos (coming back!)

crec que el peix d'aquell dia (sopar a la fàbrica)...



...era el lleó marí. quan s'hagi enllestit l'enquesta podreu enregistrar els vostres vots! avís: els que facin tongo seran castigats a veure litres i litres de vodka amb llet a les clotes.











crònica de succesos

- incendi a casa dels veïns del guali i el n3fen. els del 3 de 8 (per cert... ja podeu deixar els vostres comentaris sobre el logo del 25enari...) l'han publicat primer però nosaltres vam ser els primers a arribar al lloc dels fets. que n'aprengui en fèlix miró!




- el ninu es posa nostàlgic i imita el bruna el dia de la castanyada a la font del cuscó. sort que no vas imitar la nerea..



la saga del gerani (part IV)

nois, hem tornat a fer història. hem tornat a escriure una pàgina més de la saga dels geranis que estic segur que no s'acabarà mai (la bogeria humana no té límits!). després de prendre'n un en préstec (1a part), i d'ajudar els veïns de l'inmoble a baixar les torretes i posar-les a terra (2a part), i d'agraïr el detall de deixar-nos'ho fer col·locant en una d'elles una "giralvent" (3a part) era hora de tornar al cèsar el que era del cèsar. per això el martí en va comprar un al mercat i, posant manilles a terra, vam fer el ja típic pilar al balcó per deixar-hi la torreta. lo bo de tot és que l'anxaneta no anava taja!! (ja veureu que la resta del tronc i el càmera si).



ja podeu veure el video en exclusiva:



aquest senyor d'aqui és el sherpa que es va ocupar del transport fins el lloc del delicte:



el proper repte, està clar, és la pilota nivea de la parellada. alguns frikis van anar a prendre mides l'altre dia. jo crec que quan comenci a fer caloreta serem més gent a la pinya (n'eren 0).

aixonoesunacollaniesres digital

qui és la de la foto? les mitjes la delaten. una pista: el letu i la laia van a viure a torrelles!!



crònica de diumenge (diumenge?! oh, hi ha activitat diumenge!)

sopar al niu del de la crupu i del puma. sort que que tots vam portar els espuis perquè va nevar a saco al menjador!! la humitat hi era però. s'ho van currar un munt, sobretotamb el tiramisú dels postres. al final, tots vam acabar fent guarrades amb la llet i menjant per gula. oi torre? (juas)



conclusions de la nit:

- al terrat, que té vistes al campanar de sta maria, s'hi poden fer festes espectaclars.
- oju amb les baranes que son mida "mini",amb la qual cosa més d'un es pot trobar caient de cap al sostre del mercat de la carn.
- l'escala és un lloc idoni per fer fotos de portades de disc. crupu, ja ens les pasaras!
- definitivament s'hi poden fer festes. els veïns no es queixen.

ei, que ja que m'hi he posat he penjat tots els videos que tenia al mobil:

- cantada de goigos al dinar del rally dels falcons (amb un expediente X per allà al mig que encara no s'ha resolt. el consell de savis s'ha reunit i n'ha discutit pero encara no ha emès un veredicte!)
- les spices girls cantant al karaoke
- el bruce del moli'n rovira disfressat de spiderman la nit de cap d'any. tenim un video on es descobreix la seva identitat real pero de moment ens el guardem per fer-li txantatge.

bé nois, com US HAVIA PROMÈS he fet els deures abans de marxar. em queda donar tot l'alcohol de cap d'any al ninu pero això ho farem demà. ninu, les ampolles de cardhu estan comptades, no te'n pots quedar cap! ara us toca fer els deures a vosaltres i mantenir actiu aquest blog per a que us pugui anar seguint des de lluny lluny enllà!

FINS AVIAT!!