dimarts, de gener 02, 2007

Cap d'any (i IV)

Pre-Sopar

Aviam si me'n surto d'explicar-vos una mica la vetllada que vam viure entre tots per cap d'any. La cosa va començar força d'hora, certes comisions es van reunir al matí, mentre el ninu estava impacient per l'hora que el solà obriria casa seva per començar a posar globus i espelmes per tot arreu. Per allà les 7 ja erem uns quants els que estavem "trajinant" per allà. Sobre les 10 el ninu ens va presentar la gran decoració ja acabada, llàstima que les troxes (una gran inversió q hem assumit aquest exercici) no van durar ni 10segons. Ens va sorprendre a tots equipant-nos amb unes mascàres, de les quals destacava la del silvestre-piolin i la de la spiderwoman. Això i un tauler per enviar missatges a la gent (no hem descobert a quina discoteca de bcn va treure aquesta idea).

Sopar

Per allà les 10'30 vam començar a sopar alguns, els altres feien veure que no menjaven, però també menjaven, esperant la latxi i el letu ( q deurien esperar q la nena d'uns 4 anyets q tenen a st. martí s'adormís ). El primer plat molt bo, coctel de gambes! vaig intentar amb l'ajuda del cuki fer-ne un per veure, però no va acabar de triunfar. També hi havia per picar pernil,gambes,truita (isaura no era prou consistent i costava de pescar), txetos, olives plenes de formatge (mmmmmh!!), llàstima que faltéssin els típics peixets salats. Del segon no podem dir el mateix, com a mínim als que vam menjar vedella. Se'ns va fer una bola enorme! Però és igual. De seguida va ser l'hora de les campanades, i la gran entrada d'any de la txello, que una mica més s'hi queda, assassinada per un raïm. Després orgia de petons i abraçades, coca, cava, carquinyolis i cafès van cloure un bon sopar, millor que el de l'any passat diria, no? Ah, i com mana la tradició, obertura i posterior ruxament de cava contra les parets i els convidats per part de l'amfitrió.

Jocs

Llavors va arribar el punt calent de la nit. Certs rumors havien especulat sobre la creació d'una conspiració antijoc. Al final tot va quedar en un ensurt, i el joc de l'oca es va enllestir amb 4 tirades. Com pots tenir tanta sort ninu? El grup del bruna es va indignar pq havia endevinat totes les preguntes i no havia guanyat. Arribats al joc de les cadires, es va fer palès que hi ha molta gent que no juga net. L'isaura va intentar el boicot, però va ser l'últim q se li recorda fer aquella nit (buenu q es pugui dir!). Repartiment de premis, on destacaven unes peluques punkis increïbles. Mini festival després amb el ninu interpretant un altre cop (com a Lyon) el Bruce del Moli'n'Rovira. Bona nit a la iaia del solà i cap a la moderna.

Resta de la nit

A partir d'aquí ja se'm començen a difuminar les coses. Recordo q em vai fotre un pinyu, que encara em fa mal el genoll i poca cosa més. Ah sí, que tothom excepte el vallès tothom va marxar amb un obrir i tancar d'ulls (q? 2hores?). Certa gent va anar a fotre's el gran festival gastronòmic a can crupu, on hi via el puma recitat versos bíblics.

Recollida selectiva

L'endemà força gent a l'hora de recollir i cares de despulla generalitzades. Excepte la sauron q havia dormit super plana. Vam estar en un moment. L'absencia de cotillon s'apunta com una de ls possibles causes d'aquesta rapidesa. Al final no es va repetir el sopar post-recollida pq no va sobrar pasta, llàstima!

Altres coses

- Hauriem de potenciar el local on vam el sopar.
- Va sobrar alcol per fer 3.000 festivals d'aquí fins l'any que ve.
- ...