diumenge, de gener 14, 2007

el mir


d'avui en 8 (com diuen tots els avis del món) el torre fa l'examen del mir. nano, et desitjem molta molta molta bona sort i t'enviem molts ànims per aquesta última setmana!! estem convençuts que tot l'esforç i el treball fet aquest últim any valdrà la pena!! aprofitem l'avinentesa per animar també a tots aquells que dissabte que vé també feu l'examen i molt especialment als vilafranquins i penedesencs!

ps: com que no he trobat cap foto de l'examen he posat una foto de l'estació espacial mir, que guarda els neumàtics en algun lloc recòndit entre l'arboçar i begues.

· l'agrupació de raimons ja té pàgina web. per visitar-la cliqueu aquí. és graciosa i curiosa! sobretot l'apartat de reivindicacions. aviam si d'una vegada per totes dieu de què es tracta això que anomeneu llançament de mòbils!


Actualització

Em sembla recordar que els pneumàtics de la mir estaven aquí, algú m'ho pot confirmar o rebatre? (shard, ninu, solà?). Per cert, he flipat amb el zoom que té el google maps! el mapes del periodico no en tenien tant