diumenge, de gener 21, 2007

La Setmana dels Barbuts

Com diu la sapiència popular catalana aquesta setmana hauria d'haver estat la setmana més freda de l'any: la setmana dels barbuts. Però tranquils el fred diuen que ja està aquí! Acabada aquesta petit preàmbul cultural comencem amb l'actualitat més rabiosa.

Fire!!!

Gran concert al forat del pau riba, però fent pagar entrada i amb la meitat de gent fora al carrer pq lògicament no s'hi cabia. Per cert algú hi va anar?
Paral·lelament sobre el coru sopar que no va tenir res a veure amb el que va passar al matí següent. Una estufa provoca un incendi que, gracies a la gent del mercat de la verdura, "només" va acabar amb el pis dels veins del nefen&guali destrossat i amb la gent evacuada de casa mirant com surt la fumera per la finestra. Això em va fer recordar que mai encenguem les torxes que va comprar el ninueau.

La Teresita

Copiant la idea de la colla de la gemma vam agafar uns paperets (que elles havien fet) i la mà innocent en va treure una... la Fàbrica. Per sort a elles els hi havia tocat el via fora, i això que ens vam estalviar. Doncs ja hi vam ser, sopar al japonès. Per cert queda institucionalitzat el nom de portaavions a l'aeroport, no se pq però el veig més adient ara com ara, no? En cabat, separació de camins: centre i bolet. Els del centre van poder veure el lamentable incident del ganxu amb el cambrer nou, millor no fer cap més comentari. El ninu i el solà van intentar convence'm d'anar al feeling i a l'arcs, però clar venint d'ells qui s'ho pot creure! Es veu que hi van anar i el solà va quedar enamorat del feeling, tranquil ja ens arribarà el dia... Per la meva banda em vai retrobar al bolet amb el marti + vallès. Allí després de sonar tot de musica super farigola (rauxa) vai mirar amunt i per un moment em vai pensar que estava al teatre. No re, a dormir d'hora intentant no beure gaire wiski d'allí que era tant garrafon que encara tenia ressaca de dissabte passat. Ah sí dos coses sobre els rauxa: bon detall de la samarreta dels verds que duia el cantant. I menció especial pel guest star que es veu que sempre va amb ells i puja de tant en tant a l'escenari. No sé com se diu, però és l'actor que fa de dissenyador a ventdelplà, el fill del mercader de la vida en un xip.

Bogarde live @ la Moderna

Retrobament amb el Jota (com diu al seu bloc el vallès, per cert està a punt de sortir un disc nou, oi?) queixós de les cadires del campus nord. Després, concert a la moderna del grup de moda: Bogarde. No'ls havia sentit mai encara i em van encantar. Son una mescla de Chemical bros + Rammstein (això ho diuen ells). Recomano molt el seu web que surt una foto de l'Anzar brutal. I si voleu escoltar alguna cosa aneu al seu myspace.
Intent de recuperar la pilota de nivea (l'anxaneta es va rajar al no veure prou pinya), teatre xungu i gran esmorzar als caçadors! brutal veure entrar la gent amb les escopetes i tots vestits de verd caqui. Res a veure amb la xinita!

Descans

El bruna havia de ser el que iniciés una cadena per nar a veure els rucs aquest matí i fer una mica de vermut o xató, afortunadament el telèfon no ha sonat.

Comming soon

  • Nova edició del concurs de peixos.
  • Videos del spiderman del molin'rovira. I altres de cap d'any...
  • El solà posarà les fotos a aquest post.