dilluns, de juliol 30, 2007

kurosawa



aquest senyor que veieu aqui no és el xino cudeiro ni el mao tse tung, és en akira kurosawa i, sempre segons el viquièdia, va ser el director de cine japonès més influent de tots els temps. ho posem perquè vam fer una mini enquesta dissabte abans d'anar a sopar i ningú ens va saber dir qui era. el que més a prop va estar va ser un que va dir que era l'últim fitxatge de la real societat. casi! i ja sabeu que aquest és un blog culte!!!! tots recordem les seves millors pel·licules: torrente, spiderman 2, etc.

el divendres va estar marcat per la dispersió. un a vilanova a sopar i els altres a dr. calypso, amb croqueta miraculosa als mossos a l'entrar a vila inclosa!!

el dissabte va començar a quarts de quatre amb un intent de platja dels de sempre... una vegada més va faltar quòrom. uns perquè havien de despenjar cortines, els altres perquè no, i uns altres perquè tampoc. total, que ens vam trobar tots al bilwi com sempre. arribada sicronitzada de les noies (a aquelles hores la vane ja buscava rotllo..) i unes braves per amenitzar la festa. decidir on sopar va estar txupat: cal lluis. però els del restaurant fins que no hi vam ser no s'ho van creure! desconfiats! al sopar la so va venir amb un acompanyant de luxe, el seu mal de cap. tu dius que és mal de cap però nosaltres ja t'hem explicat el que tens realment... que no senties com trucaven a la porta?!?! en portes 3 com a mínim. això sí, el millor remei per la migranya és una bona empalmada, i si hi ha osties millor que millor. i si hi ha doble ració d'osties encara més estupendu!!

el sopar va estar molt bé i vam quedar ultra tips. a destacar tot: la casa dels famosos del ninu (torarà a ser el veo més vist?), els assortits d'ibèrics, els patès, el pa amb tomàquet (es veu que és del forn de santma, que raru), coca-cola que taja, els postres (uaaaa, quin sorbet de mora!) i el plat estrella, les fondues! el servei va estar a l'altura i els cambrers ens van seguir en tot moment les conyes, cosa que ésd'agraïr. mireu com es prepara la fondue especial... la isaura no es va atrevir!

(nota: el cambrer/amo de cal lluis té drets d'imatge. la isaura que sapiguem no)

en acabar ho vam trobar super fort (va ser macro!!) i ens vam despedir del letu i la latxi, que l'endemà feien de coherent-ons a casa el germà del letu. en arribar a vilafranca decidim entrar en territori comantxe i anar a buscar el cuqui a la caseta de l'espi.



va ser casi una experiència religiosa. l'any que vé hem de provar el rebujo, que és veu que és la ostia! el cuqui ens va fer un analisi sociologic acurat del barri i de les diferencies socials que hi ha. per resumir-ho així rapidament hi ha els que paguen i seuen i els que no. pero en el fons és igual, tots els fills acaben sent killus. a destacar la redada de la guardia civil al pàrquing de l'hospital (feia dies que no els veia en acció aquells, i em vaig quedar més tranquil). pero encara no sabiem que el pitjor estava per arribar...

vam aparcar el més aprop de la barra que vam poguer i ens vam posar a buscar la gent. vam donar voltes i més voltes. i no trobavem a ningú. vam veure coses curioses...



... però la gent no la trobavem. fins que per fi vam divisiar una txello i una vane. però estaven rares, estaven distants. més tard vam descobrir que era l'alcohol... la txello m'ho va confessar quan ja s'estava fent de dia! vam trobar el plan renove i també el brunillo, el n3fen i el gualy (que s'estava enamorant d'una noia a velocitat de creuer... ).

osties al pla del penedès (I)

quan tot d'una sentim crits, ens girem, i un peugeot 206 blanc que avança a través de la multiud!!! el bou i jo ens vam espessigar mutuament (mmm...) perquè no ens ho creiem. si si, un cotxe intentava passar pel mig de la gent. la gent primer va pensar que bé, era normal, algú volia arribar a la barra per comprar una aigua amb cotxe. no era tan raro. pero clar, tothom sacsejava el cotxe clar, la noia de la L es va emprenyar. a sobre algú li va obrir el maleter i va treure un casc de moto. ui, això va fer sortir del cotxe al conductor suicida qu eva resultar ser una especie de tia-armari que es va fotre a repartir osties a tort i a dret:



després es va tornar a fotre dins el cotxe (encara no havia arribat a la barra) i va fotre una accelerada que hauria pogut fer molt de mal a algú (i no és conya). vam estar flipant tota l'estona i es veu que després de fotre cops de puny a tort i a dret la noia va decidir desmaiar-se i se la van endur (a un psiquiàtric?). el cotxe va ser degudament retirat i la festa va continuar.

òsties al pla del penedès (i II)

l'emalmada va acabar però la festa va continuar a l'esplanada del costat del pabelló on es feia la tradicional rave (bé, per la vane allònoeraunaravenierares). allò era una amalgama de despulles vivents, killos en potència, killos, pastilleros desfassadisims, punkis, hippies, gent normal (pocs), txets, etc. un cocktail perillós. la música va anar de mal en pitjor i la gent va anar desfilant. el destí va fer que la redacció d'aquest blog al complet (amb uns peus que semblava que vinguessim del vietnam. a algú se li va acudir anar al vietnam amb xancles?) decidis marxar abans que comencessin les OSTIES (en majuscules perquè es veu que va ser apocalíptic) i els atropellaments. resulta que la baralla va ser RPS's (Red Punk Skin) contra la gent de l'Ateneu X. com que a cops de pedra no en van tenir prou, algunes eminències van decidir pillar un cotxe i començar a atropellar la gent. per sort no hi ha morts (com a huelva, no hauria sigut tan extrany) però més d'un ferit, algun amb la cama feta caldo. és patètic. hi ha get que no té absolutament res al cap. srs. forces de seguretat de l'estat, de la generalitat i de l'ajuntament: que no sabeu que aquestes empalmades txungues sempre acaben malament?! més val prevenir que curar, no! felicitats pel desplegament nul de polícia!

llegir notícies: rtvvilafranca, el pais, ADN

la furgoneta del gitano de la granada (que es veu que passava per allà... deuria estar fent uns txurros al bar del pabelló) també va rebre.

el camí que anava cap a puigdalber estava congestionat de penya que tornava cap a casa amb tota mena de vehicles. algun il·luminat però es va atrevir a agafar la carretera i fer autoestop! en arribar a vila va haver-hi don pan, vam veure una segona redada de la guardia civil (aquest cop eren latins), vam veure passar amb cotxe el martí, i quan arribava a casa va anar d'un pèl que el gitano de la granada (digo yo que era ell perquè anava amb una furgona amb una pedrada al vidre) casi s'empotra contra mi. no anava follat ni re el cabrón!

plataforma pro pinker tones a la festa major de vila 2008



hem decidit crear una plataforma per reivindicar que els pinker tones siguin a la festa major de vila de l'any que vé. ja que no han vingut aquesta que sigui la que vé. si comencem a treballar amb temps ho podem aconseguir! de moment només tenim el cartell (el podeu veure cliquant al botó del menú de la dreta). no sé, ja l'anirem omplint de contingut! farem una adreça de hotmail, i enviarem 300.000 e-mails, i organitzarem reunions i aquestes coses.. lo típic! us mantindrem informats! feu córrer la veu!!

(estem estudiant crear també una plataforma pro-spice girls)

racó musical FM'08

també inaugurem aquesta secció. a partir d'ara i fins la FM intentarem anar posant-vos videoclips dels grups que venen per festa major. per a que us aneu familiaritzan amb ells (si és que encara no ho esteu!). no us assegurem que posem algun videoclip de formula quinta..

avui: WA YEAH, d'Antonia Font



calaix de sastre

donem la benvinguda al blog amb la lluna a l'esquena i a la seva editora, que ens ha linkat!!

coming soon

· expedició trejo a la vall fosca. es marxa dissabte al matí i pernoctarem en un refugi (que es veu que a les floretes els fa pal carregar amb la tenda... aaaiiii!)

· comencen les vacances de les parejes: martí (i gemma), ninu-sauron, torre-vallès, molina-el seu ordinador, etc. envieu-nos la crònica de les vostres vacances!

nota: tota informació de la baralla al pla prové de terceres persones per tant el grau de credibilitat és, si més no, dubtós. Dg a la tarda una frase no arribava intacte de punta a punta d'una taula de tinki!
Si teniu info de primera mà, la publicarem de bon grat. Que es recuperin els ferits i bones festes majors! tic-tac 1 mes i SF!!