dissabte, de juliol 07, 2007

mercat d'estiu

actualitat fitxatges d'estiu

ja és oficial. després de dures negociacions el bilwi ha pagat la clausula de rescisió a caixa penedès i treballaré per ells el proper mes i mig. això si, només els divendres de 1 a 2 de la nit. la meva especialitat? les clares:




els cuyàs-baqués encantats! els clients també: el ninu, expert reputat en clares, em va donar la seva conformitat. falta que la tere dongui el vist-i-plau final..

la crònica

sopar de camisa (i mocador) a la gatzara i curs magistral de francès del cuki ...

· gelocatil: quina hora és
· beaujolais (tal com sona)
· rhône et garône
· etc.

i classe de mates financeres també... que cabróooooon... quin tio més corrupte!

després ruta de bars amb escala al bilwi. ens van presentar la maria, la planta secreta, que es veu que va brotar espontaniament. acte seguit ronda de txupitos, clares i cubates. tot per ds euros. després tot txino txano vam anar plegats cap al concert de st julià,on ens vam retrobar el bou. pobre entrada a l'estadi però els artistes s'ho passaven d'allò més bé. intent de txupitada a la barra i intent de tiro per part del trio franco-català. la festa es va desenvolupar amb tota normalitat i fins i tot vam anar a pixar als lavabos, com déu mana, tot i que estaven lluny! que més? ah si, segons la stephanie, el ninu parla extranger, i que per això no el saluda els matins. tant ella com la sò diuen en canvi que és perquè quan es troben, els del moli d'en rovira ja portem 1 quart d'hora caminant i que ja hem tingut temps de despertar-nos. si és que tenim una vitalitat! estic segur que és el saltiró maleit que hem de fer cada matí per culpa de l'ave! la meritxell va marxar sense saludar. la marina té un bolso molt txulo. i ja no recordo gran cosa més.

mentrestant... a la moderna no hi havia ningú. tot i el dj! estava tan buit que els lavabos estaven nets i hi havia paper!!!!!! no hi havia ni la montse?!?!?! que dur!

tema concurs del dia 28

hi haurà st fèlix (aixi és com anomenarem els premis) honorific. tot i que ja us podeu suposar a qui anirà a parar encara no us ho podem dir, és secret. només dir-vos que l'agraciat no deixava de dir "que cabrons" i deia que també és volia endur el de millor video i millor foto. quin paio!

empalmada de la setmana


· la granada

calaix de sastre

· felicitats a TOTES les que aquest juliol feu anys, que en sou unes quantes! crupu, latxi, vane, tere, i me'n deixo alguna

ALLEZ PIM PAM ALLEZ!