dilluns, de juliol 02, 2007

polèmica

bé, sembla ser que aquesta setmana no hi haurà crònica del cap de setmana perquè els que han sortit es neguen a fer-la (desconec els motius). podria fer-la jo però es limitaria a poc més d'una passejada nocturna a st pau aprofitant que era lluna plena. malgrat l'espera, no va aprèixer l'home llop..

/*editat: vale va ja dic algo*/

div: festival txello+latxi+so a la moderna que no va continuar a l'ON. Les causes es desconeixen, xo allà dins era un festival. Amb el típic hey girl, hey boy. No ens en vam adonar però paral·lelament es cel·lebrava l'empalmada de la bleda, i per primer cop en molts anys no hi vam anar, i això que hi havia la banda del drac!!
dis: vijazz i copes a la fresca de l'aire acondicionat de l'inzolia, per 6€ tens una ampolla. Mikisopar <10€ onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0H1eLtjqlGFwYbCGcBJempqCUxFND6PXfWQ0fpoiGMoVxiImIrcDr1O7o-pPT-SC8stAoUqYZF6qfZaJ5c6zxMkN-V835AqpI1dKfXFjt2yOJHa151HR1JCNAng65YbSDVmdD/s1600-h/780_008_1181628_2007_06_12.jpg">

llegir notícia

calaix de sastre

· es prepara un concurs per elegir el millor video i la millor foto publicada en aquest blog. de moment encara estem preseleccionant els treballs. els premis s'entregaran al sopar del 28 d'agost. confirmem que es manté els ja tradicionals guardons pitxita de oro, txotxo loco, cabró i cabrona de l'any.

cançó de l'estiu (2)



avis: és molt engantxosa. la nena es diu cleopatra, és filla d'una estrella del rock de moldavia, i té 5 anys. va grabar la cançó amb tres anys. per llegir la lletra cliqueu aquí. jo l'he escoltada aquesta tarda dos cops (agosarat!) i no m'he l'he pogut treure del cap fins l'hora de sopar. l'any que vé serà un fetus cantant...?


24 hores de bàsquet

Com ja deureu saber les 24hores de bàsquet han canviat de dia, finalment es disputaran la nit de dissabte a diumenge. L'equip del pim-pam es resentirà per aquest fet, ja que el tàndem bou-bruna no podran disputar tots els encontres: diumenge al matí a Vic hi ha castells (i paella). La bona notícia és que es confirma la presència de l'únic pivot nat de la convocatòria, Joan Baqués.
Dimarts es disputarà l'últim entrenament a les 8 a la gamba, es prega la màxima asistència, i butru: guarda't uns quants punts pel dia que juguem, pq si cada entreno fas 20 punts, arribarà dissabte i no te'n quedaran.