diumenge, de juliol 15, 2007

qui fa el que pot...

ei nois, un altre cop se'm han tornat a acumular les cròniques. de fet oficialment encara no sabeu què va passar a les 24 hores!

puntualització

no he fitxat pel bilwi. era broma, poma! ho dic perquè més d'un s'ho ha cregut! pero tranki cuqui, si necessiteu ajuda truqueu-me!! tinc un catxé força alt pero en podem parlar. la meva especialitat? les clares!

24 hores

bar l'escorxador. 21:17. massachussets

concentració de l'equip pim pam. presentació en societat dels nous fitxatges (sobretot "el del joventut", el david):



avis: el david evidentment no és el degenerat que imita l'hannibal lecter si no el paio que hi ha al seu darrere.

pabelló de la gamba. 22:57. zona esportiva de massachussets




nervis al vestidor pel debut. hi havia ganes de fer-ho bé. per anar sobre segur es decideix que el 5 inicial sigui l'equip dels bons. la banqueta estava plagada de membres de l'equip dels dolents (o equip B, per no aixecar susceptibilitats). després de posar-nos 20 a 5 en 3 minuts surt l'equip B i ens foten un parcial de 0 a 20. està clar que si volem guanyar el partit l'equip B s'ha de quedar a la banqueta. al final la sort va estar del nostre cantó i vam guanyar. al final de la primera jornada anavem líders!!!



per celebraru vam anar al bilwi i crec que el vam tancar. fins i tot vam demanar braves i algú es va atrevir a preguntar si hi havia angules. la moral estava alta. però no ens podriem ni imaginar que aquest tampoc seria el nostre any...

pavelló de la gamba. 1:56. zona esportiva de massachusets

cares llargues al vestuari i indignació pel pèssim arbitratge del col·legiat. i teniem públic: la txello, la sauron i la mery no van parar d'animar, la stephanie es va acabar adormint (tan malament ho feiem??) i la sò i en cuqui van jugar el seu particular partit. gràcies per la vostra presència!! després vam omplir el trànsit i vam ballar els hits que el caracteritzen i ens vam començar a tajar. a aquella hora ja feia estona que el ninu ens animava en castellà (tranquilo, tranquilos, venga, etc.)... encara no sabem el perquè. tot un expedient X! jaja

empalmada de la granada. 4:15. suburbis de massachusets

el trio de st julià ja feia estona que dormia i nantros vam anar cap a la granada (buf, molt millor que la de la bleda!). crec que jo vaig anar-hi amb la txello per camins, pero no ho recordo. allà vam fer una mica de botellón de whisky del car (no puc recordar la marca, estic fatal). a la txello li quedava super bé la samarreta de FRANCE. abans d'anar a jugar vam fer un pit stop al don pan.

vestibul del pabelló de la gamba. 8:01. zona esportiva de massachussets


petita esperança de classificar-nos. però al final no va poder ser. ens van fotre una pana de cuidado. normal, els cracks ja havien marxat cap a barna i els que quedavem estavem una mica desquiciats. es veu que el partit de les 11 va ser un tràmit.

diumenge a la tarda

tarda de parelletes: vam sopar al bilwi, vam comentar la jugada, vam anar al cine a veure shrek 3 i vam acabar fent una orxata a la girada (aquesta última en trio)

entresetmana

· concert del calima al tivoli dimecres d'uns rumanesos. amb el fred que feia semblava el winter case!

· dijous la crupu i jo vam anar a comprar les hamaques del letu i la latxi. feia gràcia l'arosa tan carregat...



divendres (enviats especials al SUMMER CASE)



el martí i jo vam tirar la casa per la finestra i vam anar divendres al SUMMER CASE. aliens a la polèmica sobre si era millor divendres o dissabte, era dia que més ens agradava. al tren vam tenir un encontre en la tercera fase i vam quedar embruixats per la resta de la nit. mentre escoltavem i veiem el nostre acompanyant les nostres ments volaven i es traslladaven a una especie de dimensió desconeguda on l'imaginació no tenia límits.... per un moment ens vam trobar en pilotes dins una especie d'iglú al montseny respirant el vapor que emana d'unes pedres, oi martí?!

allà al summer semblava que estiguessim als pirineus aragonesos, perquè hi havia cada JACA...

com q no soc un crític de música no m'enrollaré gaire amb els grups. només dir-vos que el concert de scissor sisters ens l'imatxinavem més gran, que vam flipar amb la posada en escena dels flaming lips, que ens va agradar molt els concertillos dels arcade fire i d'uns que es diuen the maccabees, també dels editors i els phoenix, que PJ HARVEY semblava una sauna, i que vam vibrar amb el temazo dels BLOC PARTY. sortirem en un video promocional d'una sidra que està asquerosa i que segurament emetran en alguna cadena de tv del nord d'europa. la nota friki de la jornada la va posar un paio que duia una samarreta del vijazzpenedès:



la nota surrealística la van donar un sonat i una sonada que s'estaven rentant les dents i que es van assentar a banda i banda del banc on seiem. després d'iniciar un debat sobre les càries entre ells van fotre el camp a glopejar aigua. explicat així no sembla tan extrany pero si, va ser molt extranya la situació.

gràcies a la meva llucidesa en moment de crisis (a les 6 del matí esperant el tranvia en una andana a petar de gent) vam poder seure. no us explicaré el secret! abans de baixar a la nostra parada vam poder veure un exemplar de despulla humana autèntic. ho vam notar veien el rastre anava deixant el seu cap en el vidre del tramvia: segur que va arribar a casa amb el front inflat perquè amb les frenades que fotia es deuria endur més d'un ostiot! el viatge de tornada a casa va durar uns 10 segons (el temps d'adormir-me) i vam arribar a casa a les 8.

els nostres correpsonsals al SUMMER TI estan preparant la crònica.

dissabte

grandissim concert del quimi portet que la majoria de vosaltres us vau perdre. postres de gorra a la fàbrica, conferència internacional amb la sarhay, que està collint papallones a almeria, intent de conferència amb la maite (es va abortar perquè encara no tenim el seu telèfon), cubata davant de la la plaça dels txets sense els txets (snif, se'm feia tan extrany!), i au, cap a santmarti falta gent!

allà recital de la centauro i dels rage against the machine a la plaça del costat. com ratlla el killing in the name of... amb lo que mola el boig per tu i l'empordà! botellon de gorra gentil·lesa del pau i cubates a 4 euros a mig cami de la llacuna.

recital eclèctic del dj llop (el van presentar i tot) i tornada a casa per camins tot fent un pit stop al don pan.

crisis del dia

mala maror amb el tema "on sopem i qui sopem". males cares que van fer que algun membre fes referència a una possible crisis en el si d'aquesta "no colla", que ja és dir!

hemeroteca

no sé si vaig publicar aquesta foto:



és d'un anunci de mimosin..

calaix de sastre

· el moli'n rovira va a la PICA (de la col·lecció TEO va a...).pregunta de la setmana: quanta estona tardarem a fotre'ns d'osties?! podeu enviar els vostres sms's a MATINS.SI o MATINS.TAMBÉ

· algú vol venir dijous a veure ZODIAC?

nota de peu de pàgina... AH PER CERT, SRS DE L'EMPALMADA DE ST MARTI, NO TENIU VERGONYA DE FOTRE ELS CUBATES A 5 EUROS I MIG. US SALVA QUE EL PUBLIC ES SUPERBORRATXO I PAGA EL QUE SIGUI, PERO QUE SAPIGUEU QUE ES INDIGNANT!!!! ELS MATEIXOS PREUS QUE EL TEATRE CASI!!!!! SI ES REPETEIX FAREM BOICOT, DECIDIT!